Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Supersērijas vadība atzīst, ka Brieža cīņas norise 16. maijā ir gandrīz nereāla

Rolands Eliņš

Supersērijas vadība atzīst, ka Brieža cīņas norise 16. maijā ir gandrīz nereāla
Mairis Briedis un Junjels Dortikoss pēc pusfināla cīņām 2019. gada vasarā Rīgā. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Pasaules boksa Supersērijas (WBSS) organizators Kalle Zauerlands intervijā medijam „Secondsout” apliecinājis, ka neuzskata šobrīd oficiāli noteikto Maira Brieža un Juniela Dortikosa cīņas datumu – 16. maiju – par ticamu notikumu attīstību.

Maira Brieža un Juniela Dortikosa fināls sākotnēji bija paredzēts 21. martā, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ un sakarā ar to noteikto ierobežojumu dēļ tas tika pārcelts uz 16. maiju. Supersērijas fināls joprojām ir paredzēts Rīgā, taču Latvijā ārkārtas situācija oficiāli pagarināta līdz 12. maijam, un Supersērijas organizētājs Kalle Zauerlands rēķinās ar to, ka masu pasākumu rīkošanas aizliegums būs spēkā vēl ilgāk.

„Latvijas valdība plānojot pagarināt aizliegumu rīkot pasākumus vēl uz mēnesi,” sacīja Kalle Zauerlands. „Domāju, ka ir visnotaļ nereāli, ka šī cīņa notiks 16. maijā.”

„Mēs paši neko īsti nevaram izdarīt par finālu šajā svara kategorijā, kamēr skaidri un noteikti nezinām, kāds tieši būs valdības lēmums sakarā ar pasākumiem,” turpināja Zauerlands. „Esam visu laiku pieturējušies pie nostājas, ka šajā situācijā rīkosimies saskaņā ar varas iestāžu nosacījumiem un veselības ekspertu rekomendācijām. Kad zināsim, kas īsti notiek, tad arī atliksim cīņu uz vēlāku datumu.”

„Protams, Supersērija nav vienīgā organizācija un fināls nav vienīgais pasākums, ko tiešā veidā ietekmē šī situācija, taču dažbrīd tas tāpat rada ļoti negatīvas sajūtas man kā promouteram,” atzina Zauerlands. „Taču mēs varam tikai sekot valdības un veselības ekspertu ieteikumiem, tas ir viss, kas šobrīd mūsu spēkos.”

Maira Brieža cīņa pret kubieti Junielu Dortikosu, kas paredzēta par IBF un „The Ring” čempiona tituliem, sākotnēji bija plānota jau rudens izskaņā, taču dažādu iemeslu dēļ tās izziņošana aizkavējās, kamēr tagad tās norisei jautājuma zīmi uzlikusi koronavīrusa pandēmija. Gan Briedim, gan Dortikosam tas nozīmē ļoti ilgu pārtraukumu pēc iepriekšējās profesionālās cīņas, ko abi aizvadīja vienā vakarā – Supersērijas pusfinālos 2019. gada jūnijā.

Supersērija tikmēr paziņojusi, ka no sporta tukšajā laikā līdzjutējiem piedāvās iespēju atskatīties pagātnē. Šonedēļ Supersērijas „Facebook” un „Youtube” profilos būs pieejami atkārtojumi pirmās sezonas cīņām Brieža svara kategorijā. Šovakar paredzēta Oleksandra Usika un Marko Huka ceturtdaļfināla cīņa, kamēr Brieža ceturtdaļfināla atkārtojums (cīņa pret Maiku Peresu) paredzēta trešdien vakarā. Savukārt sezonas visinteresantākā cīņa būs vērojama ierakstā piektdienas vakarā, proti, Usika un Brieža pusfināla cīņa. WBSS norāda, ka visu cīņu pārraides sāksies 21:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.secondsout.com/news/new...
https://worldboxingsuperseries.com/...

     [+] [-]

, 2020-04-13 19:47, pirms 4 gadiem
Kā ar naudas atgriešanu atpakaļ par biļetēm?

  -1 [+] [-]

, 2020-04-13 20:15, pirms 4 gadiem
banankoks rakstīja: Kā ar naudas atgriešanu atpakaļ par biļetēm?
Pasākums jau nav atcelts, viņš tiek pārcelts!

Man liekas ka arī cīņa Gasijevs-Dortikoss bija ļooti laba!

     [+] [-]

, 2020-04-13 20:39, pirms 4 gadiem
Reaali nevar sagatavoties par 100% un manupraat tas nav labi ne Briedim ne boxam...
Reaali nemsim Juulija beigsies Corona un tad 3 meeneshi lai viss buutu liimeni- organizeetiiba, TV, boxeri utt.
Taatad Oktobris, bet tad arii notiek viss kaa vajag nevis atkal pa 2 meeneshi kaut ko "Tjap Lap" un atkal "Gaiss".

     [+] [-]

, 2020-04-13 21:31, pirms 4 gadiem
banankoks rakstīja: Kā ar naudas atgriešanu atpakaļ par biļetēm?
Līdz 30. martam varēja iesniegumu rakstīt. Tagad gaidi cīņu.

     [+] [-]

, 2020-04-13 23:48, pirms 4 gadiem
Tagad modē visu organizēt kaut kādā nekurienē, kuru mazāk skāris vīruss. Varētu arī Briedis - Dortikoss uzboksēt kādā Murmastienes kultūras centrā Skatītājus salikt ik pa 2 metri, un ne vairāk kā divus (lai lielāka publika, var uzaicināt Latvijas divas lielākās mājsaimniecības).

     [+] [-]

, 2020-04-14 11:58, pirms 4 gadiem
Vislielākais cietējs ir Dortikoss. Vińam bija jāceło pāri visam okeānam lai sagatavotos. Par viesnīcu ir jāmaksā, tāpat treneri līdzi u.tt. Nevar zināt kad atkal braukt uz Latviju

     [+] [-]

, 2020-04-14 13:39, pirms 4 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Vislielākais cietējs ir Dortikoss. Vińam bija jāceło pāri visam okeānam lai sagatavotos. Par viesnīcu ir jāmaksā, tāpat treneri līdzi u.tt. Nevar zināt kad atkal braukt uz Latviju
Vai Tev viss normāli ar galvu