Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

T/c "Domina" paziņo par Brieža atklātā treniņa pārcelšanu, Briedis turpina gatavoties

Rolands Eliņš

T/c "Domina" paziņo par Brieža atklātā treniņa pārcelšanu, Briedis turpina gatavoties
Maris Briedis atklātajā treniņā. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Maira Brieža atklātais treniņš pirms Supersērijas fināla ticis pārcelts, tiesa, par to paziņoja nevis Supersērija, bet gan pasākuma norises vietas tirdzniecības centra "Domina" pārstāvji.

„Tirdzniecības centrs Domina Shopping, rūpējoties par savu darbinieku, apmeklētāju, nomnieku, partneru un kopumā sabiedrības veselību, saistībā ar valstī noteikto ārkārtas stāvokli Covid-19 izplatības ierobežošanai, maina savu pasākumu plānu un realizē papildu profilaktiskas aktivitātes,” vēstīts tirdzniecības centra paziņojumā.

Paziņojumā minēts, ka 17. martā nenotiks plānotais boksa pasākums, proti, Maira Brieža un Juniela Dortikosa atklātais treniņš. Tas ir ierasts pasākums pirms Supersērijas cīņas, un abiem bokseriem nākamajā sestdienā plānots Supersērijas fināls Arēnā Rīga. Atklātie treniņi parasti pulcēja krietnu skatītāju loku.

Tikmēr pats Briedis savā "Instagram" profilā veicis ierakstu, ka turpina trenēties. "Gadījumam, ja cīņa tomēr tiek aizvadīta pie tukšām tribīnēm," raksta Briedis.

Pilnīgi skaidrs, ka Brieža un Dortikosa cīņa nevarēs norisināties plānotajā formātā, jo Latvijā šobrīd pastāv aizliegums rīkot publiskus pasākumus ar vairāk nekā 200 cilvēku dalību vai klātbūtni. Supersērijas vadība vēl par saviem plāniem šīs cīņas sakarā (vai tā tiks pārcelta vai arī aizvadīta pie tukšām tribīnēm) vēl nav paziņojusi.

Interesanti šeit ievērot, ka "Domina" vēsta par citu pasākumu atcelšanu, bet Brieža atklātā treniņa pārcelšanu. Šāda iespēja būtu aktuāla tikai tādā gadījumā, ja tiek pārcelts pats Supersērijas fināls.

WBSS preses dienestā portālam Sportacentrs.com nekādu jaunu informāciju nevarēja piedāvāt, norādot, ka pastāv iespēja par jaunumiem šovakar, kā arī "Domina" paziņojumu acumirklī nekomentēja.