Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Maira Brieža cīņa par WBC pasaules čempiona jostu – ekskluzīvi Lattelecom televīzijā

1. aprīlī Lattelecom saviem televīzijas skatītājiem piedāvās iespēju tiešraidē sekot līdz lielākajai boksa cīņai Latvijas vēsturē starp latviešu labāko bokseri Mairi Briedi un Bosnijas izcelsmes vācieti Marko Huku. Vakara galvenajā cīņā noskaidrosies, vai Mairis Briedis vienlaikus saņems divus titulus – Pasaules Boksa padomes (WBC) pasaules čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempiona jostu.

Sestdien, 1. aprīlī, sākot no plkst. 19.45 cīņai līdzi ikviens varēs sekot Lattelecom kanālā Best4Sport TV, kas pieejams visās Lattelecom televīzijas platformās – Virszemes TV, Interaktīvajā TV un lietotnē Shortcut. Filmu, TV un tiešraižu lietotne Shortcut pieejama gan Shortcut.lv, gan lejupielādējamā aplikācijā telefonā, planšetdatorā, kā arī Apple TV un Android TV TM.

Mairis Briedis pirms cīņas saka: "Šī cīņa ir īpaša gan man personīgi, gan vienmēr esmu vēlējies atstāt ko paliekošu arī Latvijas sporta vēstures ailēs, kārtējo reizi ļaujot mums visiem lepoties par mazās Latvijas lielajiem sasniegumiem. Par pasaules prestižāko boksa jostu, par kādu boksa pasaulē tiek atzīts WBC tituls, cīnīties ir katra boksera sapnis un esmu priecīgs, ka smaga un ilga darba rezultāts mūs līdz šādai iespējai ir aizvedis. Esmu smagi trenējies un būšu gatavs parādīt savu labāko sniegumu, lai Latvijas līdzjutējiem nodrošinātu lielisku šovu."

"Mairis Briedis viennozīmīgi ir Latvijas labākais bokseris un čempions gan savu līdzjutēju, gan mūsu – Lattelecom televīzijas – skatītāju acīs. Tādēļ nodrošinām iespēju veselu vakaru tiešraidē sekot līdzi šim cīņas veidam ar Maira cīņu noslēgumā. Viņam ir izdevies mainīt sabiedrības priekšstatu par šo sporta veidu, un iepriekšējai cīņai, ko pārraidījām savos kanālos, līdzi juta skatītāji rekordskaitā mājokļu – vairāk nekā 67 tūkstošos," saka Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Cīņa par WBC un IBO tituliem starp Latvijas labāko bokseri Mairi Briedi un vācieti Marko Huku norisināsies Vācijas pilsētas Dortmundes Vestfālenes hallē, kas spēj uzņemt līdz pat 16500 līdzjutējiem.

Marko Hukam laika posmā no 2009. līdz 2015. gadam piederēja WBO josta, ko viņš aizstāvēja 13 reizes. Viņa īpašumā kopš pagājušā gada februāra ir arī pirmā smaga svara čempiona josta IBO versijā, par ko cīnīsies Briedis.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-13 21:31, pirms 7 gadiem
Labs