Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

Bolotņikam ''Golden Contract'' pusfināla cīņa paredzēta 20. martā

Bolotņikam ''Golden Contract'' pusfināla cīņa paredzēta 20. martā
''Golden Contract'' turnīra pusfinālisti. Otrais no labās - WBO Eiropas čempions Ričards Bolotņiks. Foto: MTK Global

Cīņu sporta promouteru aģentūras ''MTK Global'' organizētā cīņu turnīra ''Golden Contract'' pussmagā svara kategorijas pusfināli risināsies 20. martā Londonā. Starp pusfinālistiem arī Latvijas pussmagā svara bokseris Ričards Bolotņiks (16-5-1, 7 KO). Tiesa, cīņu pāri vēl nav zināmi.

29 gadus vecais WBO Eiropas čempions Ričards Bolotņiks sevi uz ''Golden Contract'' turnīra skatuves pieteica skaļi. Latviešu bokseris pirms mēneša ceturtdaļfināla cīņā pirmajā raundā ar tehnisko nokautu sakāva par favorītu uzskatīto ziemeļīru Stīvenu Vordu (12-1-0, 4 KO), sagādājot pretiniekam pirmo zaudējumu karjerā un iekļūstot ''Golden Contract'' pusfinālā.

Savu pusfināla cīņas pretinieku Bolotņiks noskaidros pēc izlozes - starp pusfinālistiem arī briti Hosea Bērtons (25-1-0, 11 KO) un Līems Konrojs (18-5-1, 9 KO), kā arī vācietis Seržs Mišels (10-1-0, 7 KO). Turnīra organizatori nupat izplatījuši informāciju par pusfinālu norises vietu un datumu - abas cīņas tiks aizvadītas 20. martā ''York Hall'' zālē Londonā.

''Ceturtdaļfināli bija ļoti aizraujoši, un gaidām arvien vairāk 20. martā,'' solīja viens no turnīra organizatoriem Džemijs Konlans. ''Mums ir četri talantīgi un apņēmīgi pusfinālisti, kas zina, ka uzvara turnīrā viņiem var pavērt durvis uz lielām lietām pussmagā svara divīzijā, tāpēc visiem tā ir lieliska iespēja.''

"Golden Contract” ir astoņu bokseru turnīrs, kas notiek pēc līdzīga formāta kā, piemēram, Pasaules boksa Supersērija. „Golden Contract” turnīrā gan nepiedalās šīs svara kategorijas elites pārstāvji un pasaules čempioni (Sauls Alvaress (WBO),Dmitrijs Bivols (WBA) un Arturs Beterbijevs (WBC un IBF čempions), bet gan bokseri, kuri nonākuši pie elites sliekšņa.

Šī turnīra uzvarētājam tiek solīts profesionālais līgums ar „MTK Global”, kas paredzēs piecas garantētas cīņas ar honorāru, kas rakstāms sešiem cipariem. Tāpat uzvara šajā turnīrā var dot iespēju cīnīties par pasaules čempiona jostu.

Izmantotie resursi:
https://mtkglobal.com/golden-contra...


, 2020-01-13 20:16, pirms 4 gadiem
20. martā Bolotņiks.
21. martā Briedis.

Būs laba boksa nedēļas nogale.
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.