Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis: ''Ja Okolijs izaicinās un promouteri vienosies, varbūt aizvadīsim cīņu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Briedis: ''Ja Okolijs izaicinās un promouteri vienosies, varbūt aizvadīsim cīņu''
Mairis Briedis. Foto: WBSS

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis intervijā ''Boxing Social'' atzina, ka ar katru gadu vēlas kļūt tikai labāks un spēcīgāks. Tāpat bokseris intervijā sniedza savu vērtējumu par Oleksandra Usika cīņu pret Deriku Čišoru, kā arī iespējamo dueli par WBO titulu pret Lorensu Okoliju.

Mairis Briedis kļuva par Pasaules supersērijas uzvarētāju pirmajā smagā svara kategorijā ar uzvaru pēc vienbalsīga tiesnešu lēmumu pār Junielu Dortikosu. Pēc izcīnītās uzvaras bijušas runas par iespējamo Brieža pāreju uz smagsvariem un vēlmi aizvadīt revanša cīņu pret Oleksandru Usiku, bet konkrēts lēmums vēl nav pieņemts.

Intervijā ''Boxing Social'' Briedis turpināja apgalvot, ka joprojām izvērtē opcijas: ''Šis bija labs gads, taču nākamajā jāsper solis uz priekšu. Mērķis vienmēr ir bijis kļūt labākam un būt spēcīgākajam. Ierobežojumi pret Covid19 man nav problēma, jo varu trenēties privātajā sporta zālē, kā arī ārā. Tikai plūdi varētu mani apturēt no trenēšanās!''

''Cīņā pret Čišoru tas nebija Usiks. Nezinu, kas viņam notika, bet pēc cīņas intervijā Oleksandrs teica, ka bijušas problēmas ar elkoni. Kas līdzīgs notika man, kad cīnījos pret viņu. Pēc ceturtā raunda guvu traumu un nākamajā cīņā varēju parādīt tikai pusi no tā, uz ko esmu spējīgs. Iespējams, te bija kas līdzīgs. Viņam šobrīd ir jāatkopjas un esmu pārliecināts, ka nākamajā cīņā Usiks jau būs krietni labāks,'' par Oleksandra Usika cīņu pret Deriku Čišoru izteicās Latvijas labākais bokseris.

Tāpat iepriekš Briedis izrādījis interesi par cīņu pret uzvarētāju duelī starp Kšištofu Glovacki un Lorensu Okoliju WBO titulcīņā. Tā nenotiks starp abiem bokseriem, jo polim konstatēja pozitīvas Covid19 analīzes. Glovacka vietā pret Okoliju cīkstēsies cits polis - Nikodems Ježevskis. ''Tā būs pilnīga cita cīņa un jāsaka - interesants Okolija lēmums. Protams, viņam bija jāboksējas pret Glovacki. Kad dzirdēju par Kšištofa problēmām, nodomāju, ka karma darījusi savu. Ne tik ļoti pret pašu Glovacki, bet viņa komandu, kas lika daudz šķēršļus man pirms cīņas pret Dortikosu. Ceru, ka jau drīz Kšištofs būs atpakaļ, jo viņam šis nav viegls laiks. Redzēsim, kas notiks šajā cīņā. Varbūt Okolijs izaicinās mani un, ja mūsu promouteri spēs ko sarunāt, tad varēsim aizvadīt grandiozu finālu. Netīriem bokseriem nepatīk, ja pret viņiem boksē arī netīri. Katra cīņa ir citādāka,'' par iespējamo dueli pret Okoliju izteicās Briedis.

Izmantotie resursi:
https://boxing-social.com/features/...

     [+] [-]

, 2020-12-13 00:23, pirms 3 gadiem
Pats Okolijs neko neminēja par Briedi pēc cīņas, bet Edijs Hērns gan piesauca Makabu un Briedi kā iespējamos nākamos pretiniekus. Makabu gan nosauca kā pirmo. Vai raustās no mūsējā? Jo naudas no Makabu puses jau arī nav.

     [+] [-]

, 2020-12-13 03:35, pirms 3 gadiem
britins rakstīja: Pats Okolijs neko neminēja par Briedi pēc cīņas, bet Edijs Hērns gan piesauca Makabu un Briedi kā iespējamos nākamos pretiniekus. Makabu gan nosauca kā pirmo. Vai raustās no mūsējā? Jo naudas no Makabu puses jau arī nav.

Toties izredzes uzveikt Makabu ir krietni labākas