Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Zane Briģe cīnīsies par WBF titulu

Zane Briģe cīnīsies par WBF titulu
Kristina Hammere (pa kreisi) un Zane Briģe

Baltijas un Latvijas profesionālā boksa čempione Zane Briģe (2-1, 1 KO) 29. novembrī Čehijā aizvadīs desmit raundu cīņu par vakanto super vidējā svara čempiones titulu boksā WBF (World Boxing Foundation) versijā pret serbu sportisti Mariju Pejakoviču (3-3, 1 KO), portālam sportacentrs.com ziņo Latvijas bokseres pārstāvji.

Lai labāk sagatavotos gaidāmajai titula cīņai Briģe pirms mēneša bija devusies uz treniņnometni Vācijā, kur viņas sparinga partnere bija pasaules pirmais numurs svarā līdz 72 kg, WBF un WBO pasaules čempione Kristina Hammere (11-0, 7 KO). Briģe sparingos ar Hammeri rādīja ļoti labu boksu par ko no vācu sportistes komandas puses izpelnījās labas atsauksmes.

Jāpiemin, ka Zane Briģe, kura pēc profesijas ir veterinār ārste, pagājušajā nedēļā piedalījās pasaules čempionātā Unifaitā. Šajā čempionātā sportiste izcīnīja augsto otro vietu. Bet šobrīd Briģe gaidāmajai boksa cīņai turpina gatavoties sava trenera Vladimira Korovina vadībā un trenējas kopā ar Latvijas labākajiem bokseriem.

„Ja Zane cīņā izpildīs visus trenera norādījumus un darīs visu pēc savām maksimālajām fiziskajām spējām, tituls būs rokā,” pārliecināta Briģes kluba biedrene Agnese Boža, kura pati 26. novembrī Saldū ies ringā, lai cīnītos pret vīrieti.

Agnese pārliecināta, ka Zanes trumpis ir izturība un spēks, savukārt Pojakoviča ir boksere kas iet uz visu banku. Tāpēc, ja serbietei neizdosies tikt galā ar latviešu sportisti piecu raundu ietvaros, Boža pārliecināta, ka tad WBF tituls nonāks Zanes Briģes īpašumā.

Izmantotie resursi:
BoxRec Boxing Records


, 2011-11-12 10:55, pirms 12 gadiem
Pareizi vārdu virsrakstā vajadzētu uzrakstīt!
, 2011-11-12 11:39, pirms 12 gadiem
Pilnīgi, ka tautā saka, ar vaflu jūtu, ka Zaņuks dabūs pa brilli !
, 2011-11-12 11:40, pirms 12 gadiem
Kad beigsies ņirgāšanas par sportu...sieviešu boks,svarcelšana ,futbols hokejs ..kaut kas drausmīgs.
, 2011-11-12 18:53, pirms 12 gadiem
3 cīņas un jau cīņa par titulu
, 2011-11-12 20:14, pirms 12 gadiem
naninoi rakstīja: 3 cīņas un jau cīņa par titulu
ja totals sviests bet vecenem tada mula ir. papetiju ka cits ar par cempionem klust aizvadot tikai dazas cinas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-14 11:28, pirms 12 gadiem
Braaleens rakstīja: ja totals sviests bet vecenem tada mula ir. papetiju ka cits ar par cempionem klust aizvadot tikai dazas cinas.
Tas tāpēc, ka sieviešu vidū nav tik liela konkurence kā vīriešu. Un tas jau ir loģiski, jo sievietes mazāk pievēršas cīņas sporta veidiem.
, 2011-11-15 09:34, pirms 12 gadiem
Guncaa rakstīja: Kad beigsies ņirgāšanas par sportu...sieviešu boks,svarcelšana ,futbols hokejs ..kaut kas drausmīgs.
Kad beigsies tukšu salmu kulšana , pie tam vel anonīmi, pie tam vēl par lietām, kas tevi neskar?
, 2011-11-15 09:40, pirms 12 gadiem
Tagad par Zani: Pirmkārt, Zanei ir krietni vairāk kā 3 cīņas, boxrec ir tikai websaits, tā nav datubāze. Zanei ir pietiekami cīņu, kas nav reģistrētas boxrec, Zanei ir pietiekami cīņu kikboksā, kas arī ir pieredze. Zane startē middle un super middleweight kategorijā, kur pats par sevi- nav daudz sportistu. Zane ļoti nopietni trenējas Vladimira Korovina vadībā, es domāju viņu komandu apšaubīt nevar. Zane NEKAD nav apstādināta un gandrīz visas cīņas beigusi ar KO. Un tas nav bijis tikai Latvijā. Kāpēc, lai viņa nevarētu cīnīties par pasaules titulu? Cilvēks iet, dara savu darbu, atlicina laiku sportam un nezin, ko nozīmē sēdēt pie datora, ap....šot citus.
Kritika- tas ko mēs darītu citādāk, JA varētu!? Nekritizēsim, labāk darīsim paši,.
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.