Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Makgregors: "Meivezers ir nobijies no manis"

Makgregors: "Meivezers ir nobijies no manis"
Konors Makgregors
Foto: Reuters/Scanpix

Pirms 26. augustā paredzētās boksa cīņas UFC cīkstonis Konors Makgregors paziņojis medijiem, ka viņa pretinieks Floids Meivezers ir nobijies no viņa un ka pēc 26. augusta Makgregors valdīs pār boksa un MMA pasauli.

“Ziniet, ko es dzirdēju Floidu Meivezeru vakar sakām? Neko! Es redzēju vīru, kurš ir nobijies no manis. Redzēju vīru, kurš tagad mēģina ar vārdiem tikt ārā no problēmas, kurā iekļuvis,” atvērtajā treniņā sarunā ar medijiem norādīja Komors Makgregors. “Es gatavojos uzvarēt, turklāt uzvarēt pārliecinošā veidā.”

Meivezers savukārt pirms pāris dienām apsolīja, ka cīņa nevilksies visus 12 raundus, jo viņš uzvarēs ātrāk.

“Šīs cīņas īstais stāsts būs par to, kurš pirmais spers soli atpakaļ,” sacīja Makgregors, kurš līdz šim profesionālu boksa cīņu nav aizvadījis. “Mēs visi zinām, ka Floids ir lielisks aizsardzības bokseris un ka viņš nemetīsies man virsū cīņas sākumā tā, kā viņš visiem sola. Ja viņš tomēr nāks ātrā uzbrukumā, tad mana uzvara būs ļoti ātra.”

“Es esmu boksējies visu savu mūžu,” turpināja Makgregors. “Tāpēc nav pareizi teikt, ka šī man ir jauna pieredze. Mani kritiķi saka, ka Floids šādā situācijā jau ir bijis. Viņi nenovērtē manus treniņus, manas prasmes un manus panākumus. Tas man nav nekas jauns, tāpat kā man nekas jauns nav boksa sporta veids. Pēc 26. augusta es ar dzelzs dūri valdīšu gan MMA, gan boksā.”

Izmantotie resursi:
Conor McGregor: Floyd Mayweather is 'scared' of...


, 2017-08-12 16:07, pirms 7 gadiem
Kāpēc SC katru otro dienu raksta par to gaiiļu cirku. Tur nebūs nekāda cīņa. 80% ka Gregors uztaisīt kādu MMA paņēmienu pēc kā vienkārši tiks izmests no boksa un aizies ar muļķu samaksatiem miljoniem. Prieks idiniem tas viss ir.
, 2017-08-12 16:10, pirms 7 gadiem
hamaleons rakstīja: Kāpēc SC katru otro dienu raksta par to gaiiļu cirku. Tur nebūs nekāda cīņa. 80% ka Gregors uztaisīt kādu MMA paņēmienu pēc kā vienkārši tiks izmests no boksa un aizies ar muļķu samaksatiem miljoniem. Prieks idiniem tas viss ir.
Tāpēc, ka cilvēkiem interesē. Un tas, ka kāds to uzskata par cirku tikai nozīmē, ka pats visdrīzāk ir kaut kāds neizdevies amatieru sportists.
, 2017-08-13 10:02, pirms 7 gadiem
Mērkaķis-bildē,dabus normāli pa štangu un gulēs zemē kā pelnrušķīte!
, 2017-08-13 10:06, pirms 7 gadiem
Klawman rakstīja: Tāpēc, ka cilvēkiem interesē. Un tas, ka kāds to uzskata par cirku tikai nozīmē, ka pats visdrīzāk ir kaut kāds neizdevies amatieru sportists.
lai nu kas bet šī cīņa ir bizness nevis sports.
, 2017-08-13 10:10, pirms 7 gadiem
salming18 rakstīja: lai nu kas bet šī cīņa ir bizness nevis sports.
Labrīt

Visas cīņas ir bizness.
, 2017-08-13 15:54, pirms 7 gadiem
jaunaisjaunais rakstīja: Labrīt

Visas cīņas ir bizness.
Labrīt! Pilnīgi visas nē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-08-14 10:23, pirms 7 gadiem
Kāds var pateikt, caur kuru platformu iekš LV būs iespēja noskatīties šo cīņu?
, 2017-08-14 16:03, pirms 7 gadiem
šodien viaplay.lv paziņoja, ka rādīs šo cīņu, pie tam ar lv komentētājiem
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.