Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Kļičko treneris: "Hejs nekad nekļūs par jauno Lenoksu Lūisu"

Kļičko treneris: "Hejs nekad nekļūs par jauno Lenoksu Lūisu"
Emanuels Stjuards un Vladimirs Kļičko
Foto: AP/Scanpix

IBO, IBF un WBO pasaules smagsvaru čempiona boksā, ukraiņa Vladimira Kļičko (55-3, 49KO) treneris Emanuels Stjuards atzinis, ka WBA čempions Deivids Hejs (25-1. 23KO) nekļūs par jauno Lenoksu Lūisu pat gadījumā, ja uzvarēs cīņā pret ukraini.

Uz jautājumu vai Hejs varētu kļūt par jauno Lenoksu Lūisu, Stjuards atbildēja noliedzoši: "Lenokss bija cita tipa personība nekā Hejs. Lūiss ir viens no visu laiku labākajiem smagsvariem, kamēr Hejs ir pirmā smagā svara bokseris, kurš lieliski apzinās, ka nav [īsts] smagsvars. Lenoksam ir bijušas atmiņā paliekošas cīņas. Tajā laikā bija daudz tādu bokseru kā Rejs Mersers, Evanders Holifīlds un Šenons Brigss. Tagad smagsvaros nav skatāmības. Smagsvaru divīzija ir ļoti vāja. Ja Deivids zaudēs, viņš varēs atgriezties un atkal izcīnīt titulu. Smagsvari ir ļoti vāji un man nav viegli par to runāt."

Vladimira Kļičko un Deivida Heja cīņa par IBO, IBF, WBO un WBC smagsvaru tituliem notiks 2.jūlijā Vācijas pilsētā Hamburgā.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-12 10:57, pirms 13 gadiem
kā? ja viņš oktobrī beidz karjeru
, 2011-06-12 12:16, pirms 13 gadiem
Buhanka rakstīja: kā? ja viņš oktobrī beidz karjeru
da ladna
, 2011-06-12 12:53, pirms 13 gadiem
klicko jau saak jau baidiities paleenaam! ar katru dienu arvien vairaak un vairaak!
, 2011-06-12 13:21, pirms 13 gadiem
Dandris rakstīja: klicko jau saak jau baidiities paleenaam! ar katru dienu arvien vairaak un vairaak!
intresanti pēc kā tu to spried? pēc tā ka pats liec biksiņās kad kāds niknāk uz tevi paskatās?
, 2011-06-12 13:45, pirms 13 gadiem
es esu par Heju.visa cieņa viņam ..roku atrums ,viltība un spēks.ja nu zaudēs vienalga cienīšu tik Heju kā jo projām Taisonu.tiem ukraiņiem jākrīt a to savādāk man boks jau apnicis.ja vēl bratani ko ringa labu rādītu.liekiet cik gribat mīnusus vnk tik izsteicu savas domas
, 2011-06-12 14:04, pirms 13 gadiem
Nepārliecības intervija. Tas ir lōģiski - viņi zin ka Hejs var mierīgi uzvarēt, tāpēc puisi nomelno. Hejs uzvarēs!

Un kā jau es teicu vienā blogā, mūsdienās ir palicis vārgāks smagsvars, diemažēl!
, 2011-06-12 14:17, pirms 13 gadiem
marcelo566 rakstīja: es esu par Heju.visa cieņa viņam ..roku atrums ,viltība un spēks.ja nu zaudēs vienalga cienīšu tik Heju kā jo projām Taisonu.tiem ukraiņiem jākrīt a to savādāk man boks jau apnicis.ja vēl bratani ko ringa labu rādītu.liekiet cik gribat mīnusus vnk tik izsteicu savas domas
un kādā veidā Kličko ir vainīgi ka neviens viņus nevar nogāzt no troņa? tas jau liecina sliktu par citiem bokseriem, ja kā tu saki, Kličko neko labu ringā nerādot, vienalga visus uzvar..

un ko tad Hejs ringā ir labu parādījis? kā 12 raundus no Valujeva ringā bēga? jā, veiklība viņam ir.. salīdzinot ar augumā raženo Valujevu.. padevās pāris labi sitieni, un tas bija viss.. visa cīņa no aizsardzības..
, 2011-06-12 15:19, pirms 13 gadiem
Kidd rakstīja: un kādā veidā Kličko ir vainīgi ka neviens viņus nevar nogāzt no troņa? tas jau liecina sliktu par citiem bokseriem, ja kā tu saki, Kličko neko labu ringā nerādot, vienalga visus uzvar..

un ko tad Hejs ringā ir labu parādījis? kā 12 raundus no Valujeva ringā bēga? jā, veiklība viņam ir.. salīdzinot ar augumā raženo Valujevu.. padevās pāris labi sitieni, un tas bija viss.. visa cīņa no aizsardzības..
tu tak nēsi nopietns.apjēdz vispār kas ir taktika trenera uzdevumi??? un neseku ka bratani no ukrainas ir pie kā vainīgi.man vnk personīgi apnicies viņa uzvaras un ceru redzēt smagsvaru boksa ko jaunu un Hejam ir tas pa spēkam
, 2011-06-12 16:09, pirms 13 gadiem
marcelo566 rakstīja: tu tak nēsi nopietns.apjēdz vispār kas ir taktika trenera uzdevumi??? un neseku ka bratani no ukrainas ir pie kā vainīgi.man vnk personīgi apnicies viņa uzvaras un ceru redzēt smagsvaru boksa ko jaunu un Hejam ir tas pa spēkam
un tas ka Kličko nerāda skatāmu boksu, tur tu neapjēdz ka tā arī ir taktika? nevis skriet pa galvu pa kaklu virsū, kā Taisons darīja..
Kličko taktika ir piesardzīgs bokss..
Taisonam bij savādāka taktika, Kļičko savādāka..
un ar ko Heja taktika ir skatāmāka? ar to ka viņš vairāk lēkā apkārt pa ringu?

un pēdējā laikā pārsvarā visam smagsvaru boksam ir tāda palēna piesardzīga taktika.. tapēc arī tas bokss nav tik skatāms kā kādreiz..

un arī ja Hejs būtu čempions, ko tad tu jaunu boksā redzētu? nekas jau tur nemainītos.. tikai jostas nomainītu īpašnieku un Hejam mute būtu vel piecreiz lielāka kā tagad un deguns mākoņos.. bet bokss jau paliktu tāds pats kā lidz šim..
es vel saprastu ja parādītos kāds jauns uzlecošā zvaigzne..
, 2011-06-12 17:11, pirms 13 gadiem
marcelo566 rakstīja: es esu par Heju.visa cieņa viņam ..roku atrums ,viltība un spēks.ja nu zaudēs vienalga cienīšu tik Heju kā jo projām Taisonu.tiem ukraiņiem jākrīt a to savādāk man boks jau apnicis.ja vēl bratani ko ringa labu rādītu.liekiet cik gribat mīnusus vnk tik izsteicu savas domas
Ja visa ciena Hejam it seviski peec taas vina pedejaas sarunaataas cinas pret savu tautieti, kur vini paris raundus glupi skatijaas viens uz otru periodiski Hejs izdarija knapu rokas vezienu! Ja kaads ari spes uzveikt Klicko tad ceru taa nebuus kaada balamute!
, 2011-06-12 19:26, pirms 13 gadiem
Kidd rakstīja: intresanti pēc kā tu to spried? pēc tā ka pats liec biksiņās kad kāds niknāk uz tevi paskatās?
peec taa ka klicko treneris teica: pat gadījumā, ja uzvarēs cīņā pret ukraini! tas izsaka visu
, 2011-06-12 22:10, pirms 13 gadiem
iepriekšējā esporta rakstā Kļičko treneris teica, ka Lenoks esot licies galīgi nejēdzīgs, tagad jau pretēji.
Nado opreģeļitsa.
, 2011-06-13 16:57, pirms 13 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: iepriekšējā esporta rakstā Kļičko treneris teica, ka Lenoks esot licies galīgi nejēdzīgs, tagad jau pretēji.
Nado opreģeļitsa.
Menijs vienmēr ir lielījies ar Lenoksu, viņš viņu ir saucis par savu labāko bokseri aiz Hernsa.
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.