Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pirms aprīļa supercīņas Kļičko sevi salīdzina ar Everestu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pirms aprīļa supercīņas Kļičko sevi salīdzina ar Everestu
Entonijs Džošua un Vladimirs Kļičko
Foto: Lawrence Lustig / worldboxingnews.net

29. aprīlī notiks smagsvaru boksa mačs starp 2012. gada olimpisko čempionu Entoniju Džošua (Lielbritānija) un 1996. gada olimpisko čempionu Vladimiru Kļičko (Ukraina). Pieredzes bagātākais bokseris atklāj, ka jūtas kā Everests un ir savas dzīves labākajā formā.

"Domāju, ka šī būs manas karjeras nozīmīgākā cīņa. Pretinieks ir uzlecošā zvaigzne, tas ir perfekti. Ar kuru es vēl varētu cīnīties? Man ir lieliska iespēja atgūt lielāko daļu no tituliem, cīnoties ar sava līmeņa pretinieku," saka ukrainis. "Uzskatu, ka esmu iestrēdzis pie 27 gadiem. Nejūtu savu vecumu. Tie nav tukši vārdi. Esmu savas dzīves labākajā formā, fiziski un mentāli. Nav tā, ka esmu apstājies un vairs neprogresēju."

Vemblija stadionā Entonijs Džošua (18-0, 18KO) un Vladimirs Kļičko (64-4, 53KO) cīnīsies par WBA superčempiona titulu un par pasaules čempiona jostu IBF un IBO versijās. Ukrainim ir jau 41, bet viņa pretiniekam - 27 gadi. "Wembley" stadiona ietilpība ir 90 tūkstoši, biļetes izpirktas.

"Everests ir pasaules augstākais kalns. Tas ir bijis ilgu laiku un būs vēl ilgi. Noteiktā laikā tu tur vari uzkāpt, pieņemu, divās nedēļās aprīlī. Tu vari sasniegt virsotni un teikt, ka iekaroji Everestu. Bet tad tev jākāpj lejā, citādi tas tevi sakaus, daudzi cilvēki gājuši bojā. Kādi ir to paveikuši, daži spējuši atkārtot. Bet vai Everests ir sakauts? Everests tur joprojām ir, un šajā aprīlī tas paņems vēl kādu dzīvību," saka Vladimirs Kļičko. "Atvainojos, ka šādu paralēļu vilkšana var izklausīties augstprātīgi. Sāku cīnīties pirms 27 gadiem, esmu šeit joprojām. Ilgajā profesionālajā karjerā mani pieveica četri, daži to spēja iepriekš. Bet es joprojām esmu šeit, viņi - nē. Everests ir joprojām, tāpat arī es."

2014. gadā Entonijs Džošua apmeklēja Kļičko treniņnometni, lai palīdzētu sagatavoties ukraiņa cīņai pret bulgāru Kubratu Puļevu. "Toreiz uz mani atstāja iespaidu Džošua attieksme. Patiesību sakot, viņš vēl bija ļoti "jēls", taču viņš bija olimpiskais čempions un jutās labi. Manās treniņnometnēs bijuši olimpiskie čempioni un kādreizējie pasaules čempioni. Viņu attieksme ir pilnīgi atšķirīga. Man patika Džošua attieksme, viņš necentās atstāt iespaidu, visu vēroja, daudz nerunāja, mācījās, uzdeva jautājumus, bija ļoti pieklājīgs un atšķīrās no pārējiem," atceras Vladimirs Kļičko.

Atgādinām, ka 2015. gada novembrī ukrainis Vladimirs Kļičko (64-4, 53KO) pēc punktiem piekāpās Taisonam Fjūrijam (25-0 18KO) un zaudēja pasaules čempiona titulus WBA, WBO, IBO, IBF versijās. Plānotais revanša mačs nenotika, jo brits tika ierauts dopinga skandālā un aizbildinājās ar veselības problēmām.

Izmantotie resursi:
skysports.com
dailystar.co.uk
bbc.com

     [+] [-]

, 2017-04-12 17:10, pirms 7 gadiem
and..

  -2 [+] [-]

, 2017-04-12 17:40, pirms 7 gadiem
Vai nevar but ta,ka Kli4ko gatavo Dzosua pasaules cempiona titulam smagaja svara?Pats tomer vecs...Nav ta,ka tas ir tikai runas,ka ir labakaja vecuma,bet reali atdos cinu dzosua un pec tam klus par vina treneri,lai Dzosua butu iespeja klut par pasaule cempionu smagaja svara?

     [+] [-]

, 2017-04-12 18:14, pirms 7 gadiem
furios rakstīja: Vai nevar but ta,ka Kli4ko gatavo Dzosua pasaules cempiona titulam smagaja svara?Pats tomer vecs...Nav ta,ka tas ir tikai runas,ka ir labakaja vecuma,bet reali atdos cinu dzosua un pec tam klus par vina treneri,lai Dzosua butu iespeja klut par pasaule cempionu smagaja svara?
atdos cīņu, lai kļūtu par trenneri? skan smieklīgi

  +3 [+] [-]

, 2017-04-12 18:21, pirms 7 gadiem
Diezgan precīzi salīdzināja!-Everests ar stāv un nekustās...

     [+] [-]

, 2017-04-12 18:23, pirms 7 gadiem
kungs rakstīja: atdos cīņu, lai kļūtu par trenneri? skan smieklīgi
Domāju, Ka Kļičko ir vecmodīģs, viņam svarīgi iedot nēģerim pa galvu un jebkuram citas krāsas idiotam, ne velti kļičko sparings bija Briedis nevis , kāds dumāks melnis!

     [+] [-]

, 2017-04-12 19:37, pirms 7 gadiem
Hejs pret Beljuu arii teica ka ir vislabaakajaa formaa kaadaa ir bijis

     [+] [-]

, 2017-04-12 20:05, pirms 7 gadiem
Dandris rakstīja: Hejs pret Beljuu arii teica ka ir vislabaakajaa formaa kaadaa ir bijis
Nebija viņš sliktā formā, bet drošvien arī nelabăkajā

  +3 [+] [-]

, 2017-04-12 20:34, pirms 7 gadiem
Usiks aicina apvienot titulus ar Briedi bet sportacentrs ka vienmer sava amplua-ne varda par to... https://www.sports.ru/boxing/105016...

     [+] [-]

, 2017-04-13 05:44, pirms 7 gadiem
karlosm rakstīja: Domāju, Ka Kļičko ir vecmodīģs, viņam svarīgi iedot nēģerim pa galvu un jebkuram citas krāsas idiotam, ne velti kļičko sparings bija Briedis nevis , kāds dumāks melnis!
Briedis Kļičko sparingpartneris bija pirms 4 gadiem, un krāsai nav nozīmes, svarīgi ir savākt kvalitatīvus bokserus, kas boksē līdzīgā stilā, kā nākamais pretinieks. Briedis palīdzēja sagatavoties cīņai pret Povetkinu.

     [+] [-]

, 2017-04-13 05:50, pirms 7 gadiem
kaspars_friend_5380574 rakstīja: Usiks aicina apvienot titulus ar Briedi bet sportacentrs ka vienmer sava amplua-ne varda par to... https://www.sports.ru/boxing/1050165499.html
Ups... baigi ātri šis piedāvājums. Vispirms vajadzēja Šumenevu un Gasijevu atstāt bez jostām un tad taisīt kruizerveitu supercīņu. Vai Briedim ir bijusi kāda cīņa pret nopietnu kreili? Šķiet pat sparingpartneros tādi nav bijuši.

     [+] [-]

, 2017-04-13 05:54, pirms 7 gadiem
Ak, jā, visticamāk kazaham WBA jostu tūlīt atņems kubietis Dortikos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja