Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Promouters: "Lēmumam laiks iet uz beigām Fjūrijam un Džošua, nevis Usikam"

Rolands Eliņš

Promouters: "Lēmumam laiks iet uz beigām Fjūrijam un  Džošua, nevis Usikam"
Oleksandrs Usiks. Foto: AFP/Scanpix

Ukrainas boksera Oleksandra Usika promouters Aleksandrs Krasjuks intervijā "Sky Sports" norādīja, ka Usiks joprojām ir WBO pasaules čempiona titula obligātais pretendents, attiecīgi par titula saglabāšanu jādomā pašreizējam čempionam Entonijam Džošua, nevis Usikam. Džošua šīs cīņas vietā plāno aizvadīt liela mēroga cīņu pret Taisonu Fjūriju, bet Krasjuks uzsvēra, ka Usiks no sava statusa nav atteicies un neplāno to darīt.

"Šobrīd lēmuma pieņemšanas laiks iet uz beigām Fjūrijam un Džošua, nevis Usikam," sacīja Krasjuks. "Jā, ir bijušas runas, ka cīņā varētu tikt iesaistīts WBO pagaidu tituls vai arī, ka Džošua-Fjūrija cīņas uzvarētājs dienu pēc tam atsakās no WBO titula."

"Taču šobrīd situācija ir tāda, ka Usiks ir WBO titula obligātais kandidāts," turpināja Krasjuks. "Un viņš nav devis savu piekrišanu, ka WBO titulcīņa varētu notikt bez viņa dalības, proti, starp Fjūriju un Džošua. Usiks šobrīd ir labā fiziskajā kondīcijā, viņš ir atguvies no savas iepriekšējās cīņas un gatavojas titulcīņai pavasarī. Pagaidām nav bijušas pat runas par to, ka pavasarī Usiks varētu aizvadīt kādu citu cīņu, un ceru, ka šādas runas arī nesāksies."

Džošua un Fjūrija cīņa tiekot plānota pavasara otrajā pusē, un šī cīņa teorētiski var noritēt arī bez WBO čempiona jostas iesaistīšanas, Džošua no šī titula atsakoties. Britu slavenais bokseris gan vairākkārt norādījis, ka par šādu iespēju nebūtu priecīgs un nevēloties to darīt.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/usyk-no...

     [+] [-]

, 2021-01-13 17:24, pirms 3 gadiem
Būs jauna lpp boksa vēsturē. Kādi 5 milj par "atšūšanos"