Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko un Džošua vienojas par cīņu aprīlī "Wembley" stadionā

Rolands Eliņš

Kļičko un Džošua vienojas par cīņu aprīlī "Wembley" stadionā
Entonijs Džošua un Vladimirs Kļičko
Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas bokseris Entonijs Džošua aizvadītajā naktī pārliecinoši sakāva Eriku Molinu, aizstāvot IBF smagsvara čempiona jostu, kā arī varēja paziņot par savu nākamo pretinieku – viņš vienojies par cīņu ar Ukrainas veterānu Vladimiru Kļičko. Jau šobrīd tiek paredzēts, ka cīņu klātienē vēros vismaz 80 tūkstoši skatītāju.

Entonijs Džošua vakarnakt Mančestrā parūpējās par savu 18. uzvaru 18 profesionālajā boksa karjerā aizvadītajās cīņās, turklāt visās viņš uzvaru izcīnījis ar nokautu. 27 gadus vecais Džošua cīņā pret amerikāni Eriku Molinu dominēja, un trešajā raundā tiesnesis maču pārtrauca, piešķirot Džošua tehnisko uzvaru.

Tā bija Džošua otrā sekmīgā IBF titula aizstāvēšana, un uzreiz arī kļuvusi zināma nākamā. Abas iesaistītās puses apstiprinājušas, ka 29. aprīlī nākamgad “Wembley” stadionā Džošua cīnīsies pret slaveno ukraini Vladimiru Kļičko, kurš iepriekš bija smagsvaru karalis. Šobrīd gan Kļičko ir 40 gadi (cīņas pret Džošua laikā būs 41). Kļičko (64-4, 53KO) pēdējā cīņa bija pirms gada pret Taisonu Fjūriju, kad ukrainis zaudēja.

“Šis ir solus augšup, ko cilvēki no manis vēlējās,” sacīja Džošua. “Kļičko vēlas atgūt savus titulus, un varu novēlēt, lai tie tiek labākajam bokserim.”

Kļičko klātienē vēroja Džošua cīņu ar Molinu un vēlāk izteicās, ka Džošua ir šobrīd labākais bokseris savā kategorijā un ka ukrainis esot priecīgs par iespēju sacensties ar viņu: “Tas ir tas, ko fani vēlas, un šai cīņai ir jānotiek.”

Vakar tika aizvadīta cīņa arī starp Dilianu Vaitu un Dereku Čizoru, kurš īpaši izcēlās preses konferencē pirms cīņas, metot pretiniekam ar galdu. Čizora par to saņēma naudas sodu apmŗam 30 tūkstošu eiro apmērā, kā arī divu gadu nosacītu diskvalifikāciju no boksa, turklāt arī nespēja izcīnīt uzvaru ringā. Pēc ilgas un saspringtas cīņas, kuru līdz galam izturēja abi, tiesneši nevienprātīgi piešķīra uzvaru Vaitam (115:113, 115:114 un 114:115).

Izmantotie resursi:
Anthony Joshua to fight Wladimir Klitschko...

  +1 [+] [-]

, 2016-12-12 00:57, pirms 7 gadiem
Smagsvaru divīzija atgūst asumu. Kļičko noteikti būs bukmeikeru favorīts, bet bokss iegūtu, ja Džošua roka tiktu pacelta.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-12 00:59, pirms 7 gadiem
novēlu Kļičko šo pēdējo uzvaru un tad ar godu aizet no boksa.
vispār, fiziskā ziņā Džošua izskatās iespaidīgi

     [+] [-]

, 2016-12-12 08:23, pirms 7 gadiem
Kāds prieks no Wemblija augšējām rindām skatīt boksu? Teleskopu drīkst ņemt līdzi? Bokss kaifīgs ir tad, kad redzi čaļu sviedru lāses lido pa gaisu pēc saņemtiem sitieniem...jau 50m attālumā neredzu iemeslu, lai skatītos...dodu priekšroku tv un nevis skatīties cīņu no 300m attāluma

     [+] [-]

, 2016-12-12 09:35, pirms 7 gadiem
Lai nu kā šai vajadzētu būt vienai no pēdējo gadu interesantākajām cīņām starp smagsvariem.
Prieks par to, ka Kļičko izvēlas boksēties par tituliem, nevis tikai naudas dēļ kā dažs labs "čempions". Par to ukrainim cepuri nost.

     [+] [-]

, 2016-12-12 11:13, pirms 7 gadiem
60/40 kad džošua vinēs .

     [+] [-]

, 2016-12-12 17:24, pirms 7 gadiem
Pāris gadus atpakaļ, nosacītā revanša cīņā (abi bija tikušies amatieros), AJ to pašu Dillianu brutāli sasita. Lai gan 2. roundā pats AJ bija tuvu nokdaunam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja