Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Toni: "Ceru, ka gļēvulis Džonss nenobīsies un neaizbēgs"

Toni: "Ceru, ka gļēvulis Džonss nenobīsies un neaizbēgs"
Džeimss Toni
Foto: David Caird / Herald Sun

21.decembrī Krievijas galvaspilsētā Maskavā notiks boksa šovs "The Winner Takes It All", kura ietvaros cīņu aizvadīs arī bijušais pasaules čempions un boksa leģenda Rojs Džonss juniors (56-8, 40KO). Tiesa, līdz galam nav skaidrs, kas būs viņa pretinieks.

Lai gan pagaidām kā pretinieks tiek minēts francūzis Zinedins Benmalufs (17-3-1, 8KO), pastāv iespēja, ka Džonss tomēr izies ringā pret savu tautieti Džeimsu Toni (76-9-3, 46KO), ar kuru cīnījās pirms 19 gadiem un uzvarēja pēc punktiem ar 119:108, 118:109 un 117:110. Toni beidzot vēlas revanšēties un, iespējams, Džonsa pretinieks neilgi pirms cīņas šova nomainīsies.

"Nespēju tam noticēt. Gļēvulis (domāts Rojs Džonss juniors – aut.) beidzot nolēmis pieaudzēt pārīti pautu un cīnīties ar mani," sacīja 44 gadus vecais Toni, kurš ir piecus mēnešus vecāks par savu potenciālo pretinieku.

"Esmu to gaidījis gandrīz divdesmit gadus," uzsvēra bijušais čempions trijās svara kategorijās. "Tiklīdz būšu saņēmis līgumu, es to parakstīšu. Ceru, ka Rojs atkal nenobīsies un neaizbēgs. Esi gatavs Roj, jo tev sāpēs, to es apsolu."

Izmantotie resursi:
World Boxing News


, 2013-12-11 21:14, pirms 10 gadiem
Chaliem deelas ievelkas uz 20 gadiem
, 2013-12-11 23:58, pirms 10 gadiem
Es Toni vietā arī būtu škrobīgs. Tajā cīņā Džonss šamo smuki piesmēja. Tagad abi jau labu laiku kā penši, lielas vērtības kvalitātē tai cīņai nebūs. Bet piķis gan varētu būt labs.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.