Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Briedis pēc smagas cīņas tiek atzīts par uzvarētāju Čikāgā

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis aizvadītajā naktī ASV trešajā lielākajā pilsētā Čikāgā cīnījās Supersērijas ceturtdaļfinālā. Latvietim pretī stājās Armēnijā dzimušais Vācijas bokseris Noels Gevors (Mikaeljans). Smagā cīņā uzvaru guva Briedis, kaut gan boxingscene.com "Scorecard" rādīja pretinieka pārākumu.
Video: tvplay.lv

Slēpts komentārs: M8archa
, 2018-11-11 06:57, pirms 5 gadiem
Ja būtu labā roka, tad uzvarētu!
, 2018-11-11 06:57, pirms 5 gadiem
Visi šokā, Mairis pats arī bija izbrīnīts, ka uzvarējis.. Organizatori grib izvilkt kkādu ažiotāžu un intrigu nākotnē- briedis va usik revanšs, tas ir vienīgais izskaidrojums šodienas rezultātam.
, 2018-11-11 07:02, pirms 5 gadiem
Njā... ar šādu stilu varēs turpināt boksēt maisus un čīkstēt ka neviens viņu neuztver nopietni. Nu nav šāds bokss skatāms un naudas vērts
Slēpts komentārs: budamank
, 2018-11-11 07:05, pirms 5 gadiem
Paldies par cīņu.
Bet kopš S.Kleins vairs nestrādā ar Mairi, līmenis ir strauji krities.
, 2018-11-11 07:12, pirms 5 gadiem
budamank rakstīja: Žēl, ka latviešu šī tik svētā piemiņas diena iesākusies ar nepelnītu tautas nodēvēja uzvaru.
Ko ?
, 2018-11-11 07:15, pirms 5 gadiem
Uzvara nebija nepelnīta, neviens Gevoru neapzaga, Boksā punktus dod par uzvarētiem raundiem, Gevors pirmajā cīņas pusē neizdarīja neko, lai uzvaru atdotu viņam, jā varbūt, ka 116-110 ir pārāk ''plats'' rezultāts priekš tādas cīņas.
, 2018-11-11 07:21, pirms 5 gadiem
Nu skumji.
Krievu komentētāji piesauca problēmas ar labās rokas saitēm. Kas tur ir ar tām traumām beigu beigās?! Ir vai nav saārstēts? Labā roka praktiski netika izmantota. Varu vien piekrist komentētājiem, ka ar lielu iespējamību pusfinālā arī viss beigsies priekš Maira. Salīdzinot ar pirmo sezonu Mairis ir kā divi dažādi bokseri. Turklāt visas tās izdarības ar žurnālistu izraidīšanu, cilvēku nievājošā attieksme par piedalīšanos ātro kredītu reklāmā, Siestas izteikumi un Kleina aiziešana pavisam noteikti kaut kur zemapziņā sēž.

Tiesnesis kurš pierakstīja cīņu 116:110... Bez komentāriem.

Mairi, ņem telefonu, zvani Sandim un sauc atpakaļ, jo viss izskatās pelēkām krāsām krāsots. Ne Tev acis deg, ne tiem treneriem.
, 2018-11-11 07:31, pirms 5 gadiem
Man arvien vairāk un vairāk sāk nepatikt Maira cīņas un viņa rīcība...cīņas švakas, agrāk stāstija, ka pret viņu redz ejot klinčā utt, tagad tā jau ir viņa firmas zīme, jo realitātē viņš pats lien visu laiku klinčā..
Arī šie attaisnojumi ar traumām, vai tad nav tā, ka vai nu tu strādā vai sēdi uz slimības lapas? Arī tie visi mistiskie konflikti.., treneru sastāvs apšaubāms, sajūta, ka galvā ir tikai piķis..kā arī teica krieva komentētāji, nav viņam dzirksteles acīs, kā agrāk..Šī cīņa bija stabili zaudēta!

Un nesaprotu, kādēļ viņš lien ar savu 3 klašu angļu valodu, ja blakus ir tulks, bišķi kauns sametas..
, 2018-11-11 07:39, pirms 5 gadiem
Meric rakstīja: Visi šokā, Mairis pats arī bija izbrīnīts, ka uzvarējis.. Organizatori grib izvilkt kkādu ažiotāžu un intrigu nākotnē- briedis va usik revanšs, tas ir vienīgais izskaidrojums šodienas rezultātam.
Kāds revanšs? Šobrīd paskatoties uz Mairi, vienīgais revanša scenārijs ir identisks tam, ko pieredzēja Beljū. Mairis šodien izskatījās vāji. Un šoreiz pie tā nevar vainot pretinieka boksēšanas stilu.
Vienīgais izskaidrojus būtu trauma, bet sērijas laikā to nesaārstēs, kas nozīmē, ka tādā gadījumā uzvarēt būs grūti. Ja pakāš arī šo supersēriju, tad cimdus tik tiešām varēs kārt uz nagliņas. Un ar šo treneri, ja vien nav trauma...Maira visas sliktās īpašības ir tikai izceltas vēl vairāk gaismā. Kleins tās kkā vēl mācēja slēpt.
, 2018-11-11 07:41, pirms 5 gadiem
1vo6m1t5 rakstīja: Man arvien vairāk un vairāk sāk nepatikt Maira cīņas un viņa rīcība...cīņas švakas, agrāk stāstija, ka pret viņu redz ejot klinčā utt, tagad tā jau ir viņa firmas zīme, jo realitātē viņš pats lien visu laiku klinčā..
Arī šie attaisnojumi ar traumām, vai tad nav tā, ka vai nu tu strādā vai sēdi uz slimības lapas? Arī tie visi mistiskie konflikti.., treneru sastāvs apšaubāms, sajūta, ka galvā ir tikai piķis..kā arī teica krieva komentētāji, nav viņam dzirksteles acīs, kā agrāk..Šī cīņa bija stabili zaudēta!

Un nesaprotu, kādēļ viņš lien ar savu 3 klašu angļu valodu, ja blakus ir tulks, bišķi kauns sametas..
Ņemot vērā, ka viņam gluži nauda no gaisa nekrīt, lai viegli varētu savas cīņas dabūt, tad pieļauju, ka ja eksistē trauma, tad boksēšana ar tām saistāma ar jauno menedžeri Zaeurlandu. Viņš kā organizētājs vēl cenšas nosmelt krējumu no Maira, kamēr viņa vārds vēl ko nozīmē.
, 2018-11-11 09:34, pirms 5 gadiem
Tiem, kuriem nepatīk, lai neskatās Maira cīņas, neviens jau pie ekrāna ar varu nevelk. Labāk būtu savējos atbalsījuši! Kamēr viss šokolādē visi baigie fani, kad ir grūtas cīņas un traumas, tad nievas vien... Tā uzvedas tikai nīkuļi un mīkstie! Par Mairi un labāko Latvijas bokseri! Apsveicu visus Lāčplēša dienā!
, 2018-11-11 09:37, pirms 5 gadiem
Man škiet, ka nepiedaloties tajā supersērijā, bet Siestam łaujot organizēt pāris cīńas Rīgā Mairis nopelnītu vairāk. Cik tad liels honorārs var būt no kādiem 500 skatītājiem ja vēl šo summu ir jādala ar otru pāri! Televīzija un sponsori kompensē tās halles īres izmaksas. Reāli Mairis aizbrauca tur par velti boksēt.
, 2018-11-11 10:07, pirms 5 gadiem
Senks senks senks!!!!!!!!!!!!!!
, 2018-11-11 10:16, pirms 5 gadiem
Un par to valodu.. Tā nedaudz smieklīgi izskatījās. Raujās atbildēt pats, bet uz intervētāja jautājumu pat neatbild. Vairāk vilka uz to, ka mājās izdomājis ko teiks, un tad nu izteicās...
, 2018-11-11 10:59, pirms 5 gadiem
budamank rakstīja: Žēl, ka latviešu šī tik svētā piemiņas diena iesākusies ar nepelnītu tautas nodēvēja uzvaru.
Ko tu tur murgo.
, 2018-11-11 11:00, pirms 5 gadiem
Latviešu spītība ir jāizlēdz un jāņem Kleins atpakaļ...
Nu nav vairs tas Mairis,kas slēdza ārā pretiniekus!
Veiksmi un veselību!
, 2018-11-11 11:09, pirms 5 gadiem
budamank rakstīja: Žēl, ka latviešu šī tik svētā piemiņas diena iesākusies ar nepelnītu tautas nodēvēja uzvaru.
Ko viņš ir nodevis?
, 2018-11-11 12:06, pirms 5 gadiem
fans81 rakstīja: Latviešu spītība ir jāizlēdz un jāņem Kleins atpakaļ...
Nu nav vairs tas Mairis,kas slēdza ārā pretiniekus!
Veiksmi un veselību!
Nu kas tev un pārējiem ir???? Visi kaut kādi apdolbīti vai ko, ka nesaprot, ka Mairis boksē ar vienu roku????

Točna gribētos visus te satikt un atspārdīt. Vispār neviens neko nelasa tikai drukā savu viedokli un kaut ko min visu laiku kaut gan ir 100% skaidrs, ka pilnu rehab. kursu Mairis nav izgājis pēc operācijas.

Tiešā jāsaka - JEI BOGU, IDIOTU BARS.
, 2018-11-11 12:09, pirms 5 gadiem
Kleinu atpakaļ!!
, 2018-11-11 13:43, pirms 5 gadiem
Par godu tiesnešiem gan jāatzīst, ka arī Gevors neko tādu pārdabisku nerādīja. No tāda viedokļa tikpat labi uzvaru tiešām varēja piešķirt Briedim. Kas arī tika izdarīts. Kallem par to puķītes un pudeli!
, 2018-11-11 13:57, pirms 5 gadiem
WreckLV rakstīja: Ņemot vērā, ka viņam gluži nauda no gaisa nekrīt, lai viegli varētu savas cīņas dabūt, tad pieļauju, ka ja eksistē trauma, tad boksēšana ar tām saistāma ar jauno menedžeri Zaeurlandu. Viņš kā organizētājs vēl cenšas nosmelt krējumu no Maira, kamēr viņa vārds vēl ko nozīmē.
Nevienam no gaisa piķis nekrīt, bet agrāk kaut kā tomēr savilka galus kopā! Un sadarboties ar Zauerlandu bija Maira lēmums, var jau vienmēr meklēt vainīgos apkārt, novelt visu uz traumām utt, bet galvenais ir rezultāts un uzliktā mērķa sasniegšana.
, 2018-11-11 15:40, pirms 5 gadiem
Kalle laikam izdarīja pareizi, ka novirzīja šo cīņu no lielpilsētas Rīgas uz kaut kādu mazpilsētu. Boksa līmenis vienkārši neatbilda Arēnas Rīga standartiem. Bet Čikāgai pašā laikā.
, 2018-11-11 21:12, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu kas tev un pārējiem ir???? Visi kaut kādi apdolbīti vai ko, ka nesaprot, ka Mairis boksē ar vienu roku????

Točna gribētos visus te satikt un atspārdīt. Vispār neviens neko nelasa tikai drukā savu viedokli un kaut ko min visu laiku kaut gan ir 100% skaidrs, ka pilnu rehab. kursu Mairis nav izgājis pēc operācijas.

Tiešā jāsaka - JEI BOGU, IDIOTU BARS.
+1

Nekādīgi nav spējīgi saprast, ka pie vainas ir trauma un rehabilitācija, kura joprojām turpinās. Toties tas, ka ir aizgājis Kleins, un tas reizēm var arī sakrist vienlaicīgi ar traumu, mūsu publikai nu nekādi nav saprotams.
Raiens Garsija
1

Garsija pret Heiniju: kā šāda boksa cīņa vispār tiek pieļauta?

Naktī uz svētdienu (pēc Latvijas laika) Ņujorkā norisināsies cīņa par WBC čempiona titulu vieglajā svarā starp čempionu Devinu Heiniju un izaicinātāju Raienu Garsiju. Garsija, par kura mentālo gatavību cīņai uzdoti daudzi jautājumi, par 1.3kg pārsniedza svara limitu, taču abas puses vienojušās, ka cīņa tāpat notiks, bet Garsijam nāksies samaksāt krietnu summu par pārsniegto svaru - pusmiljonu par katru mārciņu jeb 1.5 miljonus dolāru. Tā vismaz tiek stāstīts publiski, kamēr aizkulisēs tiek piesaukts, ka soda nauda būs mazāka (600 tūkstoši). Taču joprojām aktuāls ir jautājums, kā šāda cīņa, ņemot vērā Garsijas dīvaino izturēšanos un aizdomas par mentālās veselības problēmām, vispār tiek pieļauta?
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.