Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Gasijevs: "Nedomāju, ka Usiku nav iespējams uzvarēt pēc punktiem"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Gasijevs: "Nedomāju, ka Usiku nav iespējams uzvarēt pēc punktiem"
Oleksandrs Usiks, WBSS organizators Kalle Zauerlands, Murats Gasijevs
Foto: TASS / Scanpix

21. jūlijā Maskavā notiks Pasaules boksa Supersērijas (WBSS) fināls, kur spēkosies latvieša Maira Brieža pāridarītājs Oleksandrs Usiks un mājinieks Murats Gasijevs. Krievijas bokseris taisās vēlreiz skatīties Usika un Brieža pusfinālu, kur pirmajā pusē latvietis bija priekšā pēc punktiem. Gasijeva treneris uzskata, ka finālā Usika boksa stils nebūs līdzīgs viņa cīņai ar Briedi.

Murats Gasijevs: "Oleksandra Usika un Maira Brieža pusfināla cīņa bija ļoti interesanta. Kā reiz, taisos to noskatīties vēlreiz. Uzskatu, ka Usiks uzvarēja bez jautājumiem, nepiekrītu tiesnešu dalītajam lēmumam. Nedomāju, ka Usiku nav iespējams uzvarēt pēc punktiem. Ja reiz atceramies par viņa cīņu pret Briedi, tad tā mača pirmajā pusē tieši Briedis bija priekšā pēc punktiem. Cita lieta, ka viņš nespēja pabeigt cīņu ar uzvaru, jo Oleksandrs lauza cīņas gaitu. Nezinu, kādu lomu nospēlēs Usika klātbūtne manā pusfināla cīņā pret Junieru Dortikosu. Redzēju patīkamu cilvēku, kurš no sirds mani apsveica. Vairāk neko nevaru pateikt."

Gasijeva treneris Abels Sančess: "Finālā būs smaga cīņa. Domāju, ka visu izšķirs Gasijeva spēks. Ja Usiks būs tāds muļķis un iesaistīsies apmaiņā ar sitieniem, tad ringā nenoturēsies ilgi - noteikti tiks satriekts un, iespējams, zaudēs ar nokautu. Garantēju, ka Usiks nekad neboksēs pret Gasijevu kā boksēja pret Briedi. Pret Briedi viņš darbojās tā, jo nedomāja, ka pretinieks varēs viņam kaut ko izdarīt. Daudzi puiši, nejūtot draudus, boksē citādi."

Kā jau ziņots, Supersērijas pirmajā pusfinālā latvietis Mairis Briedis (23-1, 18KO) piekāpās ukrainim Oleksandram Usikam (14-0, 11KO), savukārt otrajā pusfinālā Krievijas pārstāvis Murats Gasijevs (26-0, 19KO) pārspēja kubieti Junieru Dortikosu (22-1, 21KO). Lielajā finālā līdz šim nezaudējušie Murats Gasijevs un Oleksandrs Usiks cīnīsies par turnīra galveno trofeju un pretendēs uz iespaidīgiem honorāriem.

Izmantotie resursi:
ringside24.com
rusboxing.ru