Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Kļičko: "Iespējams, Fjūrijs pārcēla cīņu, lai patraucētu man gatavošanos..."

Kļičko: "Iespējams, Fjūrijs pārcēla cīņu, lai patraucētu man gatavošanos..."
Vladimirs Kļičko
Foto: AP/Scanpix

Bijušais pasaules čempions smagajā svarā ukrainis Vladimirs Kļičko (64-4, 53KO) izteicis pieņēmumu, ka brits Taisons Fjūrijs (25-0, 18KO) pārcēla abu revanša cīņu, lai izsistu no līdzsvara ukraiņu bokseri.

"Pirmais uzdevums – tikt skaidrībā ar jauno cīņas datumu. Mēs pie tā šobrīd cītigi strādājam. Kad viss būs skaidrs, sākšu gatavošanos. Galvenais – nedrīkstu ļaut sevi izsist no līdzsvara, " sacīja Kļičko.

Viņš norādīja, ka iespējams cīņas pārcelšanai bija citi iemesli par publiski paziņoto (Fjūrija potītes savainojums), taču piebilda, ka tas nav būtiski.

"Vai ir iespējams, ka cīņas pārcelšanai bija citi iemesli? Varbūt mani gribēja izsist no līdzsvara, izjaukt manu gatavošanos, bet man par to nav jāuztraucas," uzsvēra Kļičko. "Vienkārši jātiecas pretī mērķim, kā es tiecos pēc nokauta."

Jāatgādina, ka Kļičko un Fjūrija revanša cīņa bija ieplānota 9.jūnijā Mančestrā, bet Fjūrija savainojuma dēļ ir pārcelta. Lai gan Fjūrijs jau paspējis paziņot, ka cīņa notiks 29.oktobrī, oficiāli par to nav paziņots.

Pērn novembrī Fjūrijs negaidīti pieveica Kļičko pēc punktiem, pārtraucot viņa desmit gadu dominanci smagsvaros un atņemot IBO, IBF, WBO un WBA čempiona jostas. IBF čempiona josta gan viņam ātri tika atņemta par atteikšanos aizvadīt cīņu pret obligāto titula pretendentu Vjačeslavu Glazkovu. Šobrīd IBF jostas īpašnieks ir Fjūrija tautietis Entonijs Džošua (17-0, 17KO), bet vēl viena no prestižajām jostām (WBC) pieder amerikānim Deontejam Vailderam (36-0, 35KO).


, 2016-07-12 00:41, pirms 8 gadiem
Pensis lai iet pensija,Klitchko era beidzas! Nav variantu pret Fury,vins pilniba izskodis Klitchko taktiku un atradis pretzales!
, 2016-07-12 00:41, pirms 8 gadiem
Ja godigi, busu parsteigts ja Klicko panems
, 2016-07-12 08:21, pirms 8 gadiem
Tak vairāk, kā skaidrs, ka Fjūrijs apzināti izčakarēja Kličko. Kāda potīte? Viņš pat vēl nebija sācis dzīt nost savu riepu, kuru vēl pirms mēneša visiem demonstrēja...
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.