Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Heja treneris: "Cīņa pret Kļičko bija bizness, bet Čisoru Deivids ienīst"

Jānis Pārums

Heja treneris: "Cīņa pret Kļičko bija bizness, bet Čisoru Deivids ienīst"
Deivids Hejs un Dereks Čisora
Foto: AP/Scanpix

Bijušā pasaules čempiona boksā, brita Deivida Heja (25-2, 23KO) treneris Adams Būts pirms sestdien gaidāmās cīņas pret Dereku Čisoru (15-3, 9KO) atzinis, ka viņa padotā lielākais motivators ir patiess naids pret savu oponentu.

"Tas ir personiski. Tas ir daudz personiskāk nekā cīņa pret Vladimiru Kļičko. Pret Kļičko bija bizness, bet Dereku Čisoru Deivids ienīst," sacīja Būts. "Es izmantoju viņa naidu pret Čisoru kā degvielu treniņos, lai liktu viņam paveikt vairāk. Taču cīņas vakarā viņam jāiziet ringā pret it kā anonīmu personu un jāatstāj emocijas malā."

"Deividam ir liela pieredze, iepriekš bijušas cīņas pret nepatīkamiem cilvēkiem. Treniņos viņš aizvadīja divreiz vairāk sparinga raundu nekā gatavojoties iepriekšējām cīņām. Viņš ir satriecošā formā un tas ir pierādījums tam, ko viņš ir paveicis," piebilda boksera treneris.

Hejs aizvadīs pirmo cīņu kopš pērnā gada jūlija, kad zaudēja Vladimiram Kļičko. Cīņai pret Kļičko viņš ringā kāpa kā nacionālais varonis, taču viņa popularitāte strauji kritās pēc tam, kad viņš zaudējumā vainoja lauztu kājas mazo pirkstiņu. Tomēr Būts uzskata, ka Hejs pelnījis lielāku novērtējumu.

"Tas bija apkaunojuši, ka mediji akcentu lika uz kājas pirksta atspoguļošanu. Tas ir apkaunojoši, jo pēc sešiem raundiem bija absolūts neizšķirts [rezultātā]. Vladimirs pārsvaru ieguva cīņas otrajā pusē. Deivids neuztraucas, ko cilvēku par viņu domā, taču tas, ka viņš cīņas otrajā pusē neizdarīja to, ko vajadzēja izdarīt, viņu dedzina no iekšienes," uzsvēra Būts.

Deivida Heja un Dereka Čisoras cīņa 14.jūlijā notiks Londonā (Lielbritānija), Premjerlīgas kluba "West Ham" stadionā, kas spējīgs uzņemt vairāk nekā 35 000 līdzjutēju. Hejs iepriekš izteicās, ka Čisora varēs būt laimīgs, ja izturēs līdz pirmā raunda beigām... Jāpiebilst, ka 16 no 25 uzvarām Hejs izcīnījis cīņas pirmajos trīs raundos, pusi no šiem panākumiem – tieši pirmajā raundā. Pēdējoreiz Hejs uzvaru pirmajā raundā guva 2007.gadā, kad sakāva poli Tomašu Boninu (41-3, 22KO).

Izmantotie resursi:
Boxing News

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-11 18:59, pirms 12 gadiem
eviits86 rakstīja: lielībnieki jau ir gandrīz visi bokseri (izņemot laikam vienīgi abus Kļičkas), Hejs noteikti viens no mutīgākajiem, bet nevar arī noliegt, ka iekšā viņam ir gan jau Hayemaker noliks to Čisoru pie vietas
Ūja ūja, nesaki viss, ok? Nav tie Kļičko nekādi zelta gabaliņi. Kā Tu saki - lielībnieki, ir arī brāļi Kļičko. Būsim reālisti!

  +6 [+] [-]

, 2012-07-11 18:59, pirms 12 gadiem
Vārdu sakot Hejs ir gatavs pazemot Čisoru, un es par visiem 100 esmu PAR Heju! Lai Čisora atrod savu vietu...

  +1 [+] [-]

, 2012-07-11 20:46, pirms 12 gadiem
Hejs uzvarēs ar nokautu!!!!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-11 22:42, pirms 12 gadiem
Ja Hejs uzvarēs, kazi, tiks arī pie iespējas revanšēties Kļičkai.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-12 00:14, pirms 12 gadiem
Skatiisimies ļaudis!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-12 01:32, pirms 12 gadiem
Lai nu kā ar viņu prasmi boksēties, mani šī reklāmas kampaņa nu jau pāris mēnešu garumā ir uzpirkusi Cerams , ka būs interesantāk par Kļičko supercīņām.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-12 11:13, pirms 12 gadiem
Es braallos Klliccko redzu lloti inteliggentus cilveekus, un nu neesmu manijis ka ssamie kaadreiz tukssi uudeni kultu.