Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Fjurijs pārliecināts, ka cīņa ar Heju notiks

Fjurijs pārliecināts, ka cīņa ar Heju notiks
Taisons Fjurijs
Foto: dailymail.co.uk

25 gadus vecais britu smagsvars Taisons Fjurijs (21-0, 15KO), kurš savā iepriekšējā cīņā pieveica bijušo pirmā smagā svara čempionu Stīvu Kaningemu (25-6, 12KO), par 99 procentiem ir pārliecināts, ka cīņa pret tautieti Deividu Heju (26-2, 24KO) notiks.

Fjurijs ir ne tikai pārliecināts, ka cīņa notiks, bet arī tajā, ka viņš tajā uzvarēs tikpat viegli kā pret Stīvu Kaningemu, kuru nokautēja septītajā raundā (tiesa gan, tobrīd Fjurijs zaudēja oponentam pēc punktiem).

"Deivids Hejs grasās izvairīties no cīņas pret mani. Es savukārt gatavojos viņu nokautēt, tāpat kā to izdarīju ar Kaningemu. Man ir viegli boksēties ar pirmā smagā svara bokseriem," pavēstīja Fjurijs.

Iepriekš gan tieši Deivids Hejs sacīja, ka Fjurijs ir tas, kas izvairās no cīņas. Hejs uzsvēra, ka viņa tautietis vispirms izaicina oponentus cīnīties, bet pēc tam pats darot visu, lai cīņa nenotiktu.

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...


, 2013-06-11 11:16, pirms 11 gadiem
kuru gan vairs interesē šis balamute un viņa izteikumi ???
, 2013-06-11 15:33, pirms 11 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: kuru gan vairs interesē šis balamute un viņa izteikumi ???
kuru gan intrese amatiera komentari ?! Tas viss prieks kakjiem!
, 2013-06-11 19:10, pirms 11 gadiem
Cina pret Kaninghemu bija pirma ko no vina redzeju, lidz tam biju tikai redzejis video rullisos kaa vins cinas un lasijis seit. Ja godigi, tad tur nu ne smakas nav no boksa kvalitaates, viss uz ko iziet ir tas, ka ir milzigs un spej pretinieku iedzit sturii.
vel man radas jautajums, kapec pie vina rasktiem vislaik tiek likta tiesi sii bilde, ja patiesibaa vins izskatas sadi ---------->>>
';
, 2013-06-12 00:02, pirms 11 gadiem
Latvanis rakstīja: kuru gan intrese amatiera komentari ?! Tas viss prieks kakjiem!
Atšķirībā no tevis, kurš pir.ž.o.t dīvānā ar aliņu fano par ģinamku es sportoju joprojām. Un savos 36. deru , ka esmu labākā formā, nekā tu jebkad esi bijis.....starp citu - savā sporta veidā es biju LV vicečempions, tā ka....nedaudz saprotu sportu. Caur paša treniņiem, sviedriem un traumām. Tagad esi tik mīļš - atvainojies un aizveries
, 2013-06-12 17:34, pirms 11 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Atšķirībā no tevis, kurš pir.ž.o.t dīvānā ar aliņu fano par ģinamku es sportoju joprojām. Un savos 36. deru , ka esmu labākā formā, nekā tu jebkad esi bijis.....starp citu - savā sporta veidā es biju LV vicečempions, tā ka....nedaudz saprotu sportu. Caur paša treniņiem, sviedriem un traumām. Tagad esi tik mīļš - atvainojies un aizveries
Ka jau teicu, viss sitais ko tu raksti ir prieks kakjiem. Labak parcelies uz Novusa sadalu, tas sports liekas tev vairak piemerots
, 2013-06-13 09:02, pirms 11 gadiem
būtu tu kaut nedaudz vīrietis, būtu vērts tevī klausīties.......bet mēs varam satikties un šo lietu apspriest klātienē, ja vien tev oliņas ļauj.
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.