Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Cīņu šovā “Ringa Kareivji” savu septīto profesionālā boksa cīņu aizvadīs Artjoms Ramlavs

Agris Suveizda

Cīņu šovā “Ringa Kareivji” savu septīto profesionālā boksa cīņu aizvadīs Artjoms Ramlavs
Publicitātes foto

Jau ceturto gadu pēc kārtas 28. aprīlī norisināsies tradicionālais pavasara cīņu šovs “Ringa Kareivji”. Šogad pasākums notiks Krustpils novada sporta namā Spuņģēnos. Organizatori sola, ka šoreiz ir parūpējušies par īpašu pārsteigumu, lai pasākums noritētu vēl grandiozāks nekā līdz šim.

28. aprīlī Spuņģenos septīto profesionālo boksa cīņu aizvadīs pieredzes un sasniegumiem bagātais Latvijas bokseris Artjoms Ramlavs. Līdz šim amatieru līmenī Artjoms Ramlavs aizvadījis 256 cīņas, no tām 227 guvis uzvaras. Artjoms ir Latvijas čempions amatieru boksā laika posmā no 2009. līdz 2016. gadam. Divkārtējs Baltijas čempionāta uzvarētājs, vairākkārtējs Starptautiskā turnīra Rīga Open uzvarētājs (2009-2016), vairākkārtējs A klases Starptautisko turnīru uzvarētājs, kā arī Eiropas čempionāta piektās vietas ieguvējs.

Profesionālo boksera karjeru Artjoms uzsāka 2017. gadā. Šobrīd ir aizvadītas sešas cīņas un sešas uzvaras, no kurām trīs – ar tehnisko nokautu. 28. aprīlī Artjomam pretī stāsies bokseris no Gruzijas – Giorgi Abuladze. Giorgi profesionālajā karjerā ir aizvadījis 18 cīņas, no kurām 12 ir uzvarējis un četras – ar tehnisko nokautu. Giorgi ir otrais labākais profesionālais bokseris Gruzijā. Cīņa noteikti būs ļoti sīva un aizraujoša.

Līdzās citiem cīkstoņiem ringā kāps līvānietis Kristaps Bulmeistars un jēkabpilietis Aleksandrs Gaspirovičs, kas regulāri trenējas Līvānu sporta klubā "SKITS".

Vēl bez Artjoma Ramlava, Kristapa Bulmeistara un Aleksandrs Gaspiroviča ringā tiksies arī citi Latvijas un citu valstu labākie cīkstoņi. Lielākā daļa sportistu ir boksa sporta meistari vai boksa sporta meistara kandidāti. Latviju pārstāvēs tādi Latvijas boksa izlases pārstāvji, kā Mārcis Grundulis, Andrejs Nikolajevs, Evanders Servuts u.c.

Kopumā skatītājus priecēs vairāk kā desmit bezierunu cīņas pēc boksa un K1 noteikumiem, tajā skaitā arī dāmu dueļi. Uzstāsies kaislīgas ringa karsējmeitenes, skatītāji varēs piedalīties dažādos spēka un veiklības pārbaudījumos. Būs nokaitēta atmosfēra jo gaidāms šajā reģionā pasaules līmeņa mēroga cīņu šovs!

Pasākumā būs iespēja vērot vairāk kā desmit pāru cīņas. Kā sarunā uzsver galvenais organizators Erlens Gadzāns: “Esam īpaši piedomājuši pie pasākuma programmas un virknes šova elementu, lai sportistu cīņas būtu aizraujošas ne tikai rūdītiem sporta cīņu faniem, bet arī laba atpūta ģimenes lokā. Cīņu šovs veidots tā, lai cilvēki ne tikai varētu atnāk un priecāties par labiem sportistu sasniegumiem, bet arī gūt gandarījumu un labi pavadīt laiku”.

Šogad pasākums notiks Krustpils novada sporta namā Spuņģēnos, kas atrodas tikai 3 km attālumā no Jēkabpils pilsētas Rīgas virzienā. Apmeklētājiem, kuriem nav sava transporta līdzekļa, tiks nodrošināts atsevišķs bezmaksas autobusa reiss no Jēkabpils autoostas.

Informāciju sagatavoja:
Erlens Gadzāns

     [+] [-]

, 2018-04-11 17:37, pirms 6 gadiem
Tā kā Senajā Romā!