Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Kļičko: "Revanšs ar Lūisu nenotika viņa mātes dēļ"

Kļičko: "Revanšs ar Lūisu nenotika viņa mātes dēļ"
Lenokss Lūiss un Vitālijs Kļičko 2003. gada cīņā
Foto: abendblatt.de

Pasaules čempions boksā smagajā svarā WBC versijā, ukrainis Vitālijs Kļičko (39-2, 37KO) paudis viedokli, ka daudzu boksa līdzjutēju gaidītais revanša mačs starp viņu un britu Lenoksu Lūisu (41-2-1, 32KO) nenotika, jo to nevēlējās Lūisa māte.

Jāatgādina, ka 2003. gadā abi bokseri cīnījās par WBC pasaules čempiona titulu, kura īpašnieks tobrīd bija Lūiss, un sestajā raundā pēc punktiem (58:56, 58:56, 58:56) vadībā bija Kļičko, taču cīņa tika apturēta un uzvara ar tehnisko nokautu piešķirta britam, jo kādā no cīņas epizodēm ukrainim tika pārāk nopietni savainota uzacs. Kļičko aizvien uzskata, ka Lūisam toreiz paveicās, tāpēc allaž cerējis uz revanšu...

"Lenokss man apsolīja revanša cīņu, taču viņa māte izlēma, ka viņš necīnīsies," sacīja Kļičko. "Viņš mani reiz uzaicināja uz Londonu. Bez menedžeriem. Teica, ka gribot parunāt tikai ar mani. Iegāju istabā un tur bija arī viņa māte. Mēs runājām divas stundas un Lenoksa māte mani ļoti vēroja. Pēc tam, dažas stundas vēlāk, Lūiss piegāja pie manis un teica: "Piedod, bet nē". Jutu, ka tas nav viņa lēmums, visu izlēma māte. Centos Lenoksu pierunāt, taču velti. Esmu ļoti pateicīgs viņam, ka man bija iespēja nodemonstrēt savas prasmes pret pasaules sīkstāko bokseri. Taču Lenoksam paveicās, jo es biju vadībā, bet ārsts apturēja cīņu mana savainojuma dēļ."

Lenokss Lūiss pēc cīņas ar Kļičko beidza boksera karjeru, savukārt ukrainis, lai arī uz vairākiem gadiem bija pārtraucis boksēties, 2008. gada nogalē spīdoši atgriezās ar uzvaru pret tā brīža pasaules čempionu, nigērieti Semjuelu Pīteru. Ukrainis, kuram šogad paliks jau 39 gadi, turpina karjeru un nākamo cīņu aizvadīs 29. martā, kad Gelzenkirhenes "Veltins Arena" stadionā, kurā savas mājas spēles aizvada Vācijas Bundeslīgas futbola klubs "Schalke 04" un kur šopavasar notiks pasaules hokeja čempionāta atklāšanas spēle, tiksies ar poli Albertu Sosnovski.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com
boxrec.com


Slēpts komentārs: Kraa
, 2010-03-11 07:52, pirms 14 gadiem
šitais atgadina Hičkoka slaveno filmu "Psycho" un stāstu par Normanu Beitsu un viņa māti......
, 2010-03-11 10:46, pirms 14 gadiem
Pēdējā laikā Kļičko nearko neatšķirās no tā paša Heija, stulba muldēšana lien arā pat vairāk.
, 2010-03-11 10:58, pirms 14 gadiem
Kljichko var priecaaties ka nebija revansha macha, jo uz revansha machiem Luuiss vienmeer ir bijis iipashi biistams
, 2010-03-11 14:34, pirms 14 gadiem
kaada jega bija no revansha, ja Klichko bija limeni zemaaks boksers. Luis cinai vispar nebiaj gatavojies, luisam uz to cinu bija liekais svars ap 8kg. Un taapat vinsh vineja, buut Luis kartigi gatavojies shaj cinaj Klichko neiztureetu ilgak pa 3 raundu..
, 2010-03-11 23:14, pirms 14 gadiem
TopTen rakstīja: kaada jega bija no revansha, ja Klichko bija limeni zemaaks boksers. Luis cinai vispar nebiaj gatavojies, luisam uz to cinu bija liekais svars ap 8kg. Un taapat vinsh vineja, buut Luis kartigi gatavojies shaj cinaj Klichko neiztureetu ilgak pa 3 raundu..
tu fissku rubii. lenoksu slanija. lenoks vairs nebija prime. vitalijam ir titana zzoklis.
un protams kad braljiem viju mate nelauj cinities vis ir chotka
, 2010-03-12 09:31, pirms 14 gadiem
pac-man rakstīja: tu fissku rubii. lenoksu slanija. lenoks vairs nebija prime. vitalijam ir titana zzoklis.
un protams kad braljiem viju mate nelauj cinities vis ir chotka
Tu Pajolīt cīņu redzēji? Kļičko dabuja iekšās pamatīgi. un Tur arī parādija savi žokli jo nenokrita jau pirmajos 6 raundos. Ja būtu cīņa turpinājusies Kļičko zaudēu cīņu priekšlaicīgi un, iespējams, būtu beidzis savu karjeru, jo ar vienu aci būtu akls.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.