Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempions Džošua atklājis, cik ilgi turpināšot boksera karjeru

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Pasaules čempions Džošua atklājis, cik ilgi turpināšot boksera karjeru
Entonijs Džošua. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Pasaules čempions boksā WBA, WBO un IBF organizāciju versijās prestižākajā - smagsvaru - kategorijā brits Entonijs Džošua Lielbritānijas medijam "Sky Sports" atklājis plānus par savas karjeras iespējamo ilgumu.

"Es vairs neesmu savas karjeras sākumposmā. Drīzāk tuvāk noslēgumam. Neesmu no tiem, kas dzīvo ar domu, ka tagadne ilgs mūžīgi. Vienmēr esmu plānojis uz priekšu. Es pamazām iesoļoju karjeras noslēdzošajā fāzē," izteicās Džošua, kurš atzina, ka viņa profesionāļa karjerā vēl atlicis aptuveni viens olimpiskais cikls [pieci gadi]: "Atlikuši pieci gadi, tas ir kā olimpiskais cikls. Man atlicis viens tāds cikls un vēl nedaudz. Pēc aiznākamajām olimpiskajām spēlēm es būšu gatavs beigt savu karjeru. Nāks jauna bokseru paaudze."

Profesionālā boksera karjerā Džošua uzvarējis 24 no 25 cīņām, tostarp 22 no tām noslēdzot ar nokautu. Pēdējā no tām pērnā gada 13. decembrī 31 gadu vecais britu bokseris pārliecinoši pieveica bulgāru Kubratu Pulevu, iegūstot IBF versijas čempiona jostu un nosargājot WBA un WBO organizāciju jostas.

Turpinājumā Džošua sakarā boksa līdzjutēji aktīvi piesauc iespēju, ka nākamā cīņa Džošua būs pret WBC čempionu Taisonu Fjūriju, kas solās būt viens no vērienīgākajiem boksa pasākumiem nesenajā vēsturē.

Izmantotie avoti:
https://www.skysports.com/boxing/ne...

     [+] [-]

, 2021-01-11 20:31, pirms 3 gadiem
Kas šis par kasjauns.lv clickbait tipa virsrakstu? Tiešām tik zemu jau krītat šajā portālā?
Nevar virsrakstā uzrakstīt, ka Džošua plānot turpināt karjeru vēl 5 gadus?
Atklāj, cik ilgi turpinās.. nožēlojami.

     [+] [-]

, 2021-01-11 20:48, pirms 3 gadiem
scorpio rakstīja: Kas šis par kasjauns.lv clickbait tipa virsrakstu? Tiešām tik zemu jau krītat šajā portālā?
Nevar virsrakstā uzrakstīt, ka Džošua plānot turpināt karjeru vēl 5 gadus?
Atklāj, cik ilgi turpinās.. nožēlojami.
Jā, šis izgājiens (tāpat bobsleja rakstā, kur adekvāti būtu virsrakstā likt "Sanktmoricā bez Ķibermaņa" vai ko līdzīgu, nevis "Ekmanis atklāj kādā sastāvā Latvijas bobslejisti dosies uz PK posmu Sanktmoricā") nepatīkami pārsteidz. Muļķīgs īslaicīgs eksperiments, viena autora pašdarbība vai apzināta turpmākā redakcijas politika līdzīgi kā sportaziņas.com, kuru apzināti neapmeklēju šīs prakses dēļ?