Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Zauerlands: "Brieža cīņas laiku un vietu paziņosim uzreiz pēc WBO lēmuma"

Rolands Eliņš

Zauerlands: "Brieža cīņas laiku un vietu paziņosim uzreiz pēc WBO lēmuma"
Mairis Briedis un Kalle Zauerlands plecu pie pleca. Foto: Vladislavs Proškins/f64

Pasaules boksa Supersērijas organizators Kalle Zauerlands paskaidrojis, ka joprojām tiek gaidīts WBO lēmums par Kšištofa Glovacka iesniegto apelāciju, tādēļ Maira Brieža un Juniera Dortikosa finālu oficiāli apstiprināt Supersērija vēl nevar, taču cer, ka varēs to izdarīt tuvāko dienu laikā.

Maira Brieža un Juniera Dortikosa finālmačs joprojām nav oficiāli izziņots, un Supersērijas vadība jau iepriekš bija publiski paudusi, ka vispirms vēlas sagaidīt galīgo lēmumu Kšištofa Glovacka iesniegtajā protestā par pusfināla cīņu. Kalle Zauerlands šodien apstiprināja, ka fināla datumu un norises vietu nevar izziņot, kamēr vēl turpinās Glovacka lieta.

„Gaidām, kad WBO beigs savas lietas izskatīšanu,” atzina Zauerlands. „Šobrīd mūsu rīcība ir iesaldēta, gaidām WBO lēmumu. Iepriekš WBO piedāvāja tādu variantu, ka Glovackis uzreiz pēc fināla tiek pie iespējas cīnīties ar Supersērijas uzvarētāju, un man likās, ka tas ir risinājums, kurš apmierina visas iesaistītās puses.”

„Taču poļu boksera nometne vēlas panākt, lai tiktu mainīts pusfināla cīņas iznākums vai arī cīņa tiktu atzīta par beigušos bez uzvarētāja,” turpināja Zauerlands. „Mums ir jāsagaida, kā beigsies šis apelācijas process. Pāris tuvāko dienu laikā vajadzētu būt pieņemtam lēmumam. Tad arī uzreiz būsim gatavi paziņot Brieža un Dortikosa fināla vietu un datumu.”

Brieža un Dortikosa fināls plānots decembrī vai janvārī, iepriekš norādīja Brieža menedžeris Raimonds Zeps. Iepriekš ESPN ziņoja, ka fināls ieplānots 14. decembrī Rīgā, taču šīs ziņas netika apstiprinātas, Zepam norādot, ka Rīga pagaidām ir tikai rezerves variants. Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija gan liecina, ka 14. decembrim joprojām ir pieteikta rezervācija „Arēna Rīga”.

WBO Apelāciju komisija rīkoja noklausīšanos iepriekšējā nedēļā, un uz to klātienē Puertoriko ieradās arī Glovackis, kurš pagājušajā nedēļā bija Ņujorkā, vērojot sava komandas biedra Kamila Šeremetas sniegumu pirms Genādija Golovkina un Serhija Derevjančenko cīņas. Glovacka promouters poļu medijiem pēc tam norādīja, ka Glovackis tika uzklausīts vairāku stundu garumā. Jāatgādina, ka Glovacka komandas apelācija ir par 15. jūnija cīņu Rīgā, kurā Briedis izcīnīja vietu finālā, taču cīņu aptumšoja vairākas rupjas tiesneša kļūdas un Brieža asā atbildes reakcija uz Glovacka sitienu pa pakausi.

Izmantotie resursi:
WBSS czeka z ogłoszeniem finału z powodu...

  -3 [+] [-]

, 2019-10-10 21:22, pirms 5 gadiem
Kam tads Briedis vispar interese. Visa karjera, nevienas nopietnas cinas. Tadel jau neko noorganizet nevar. Nwviwns menaksas par 2 luzeru cikstinu. Bwt wa pars samaksatu kabeltelevizijai, lai redzetu, ka viduvejs amerikanis aizsuta Briedi nokauta jau pirmaja raunda. Usiks pec visiem titulie var atlauties roundu pec 8 gadus beigusho cikstoni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja