Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

WBC un IBF čempions Spenss smagi cietis auto avārijā

Rolands Eliņš

WBC un IBF čempions Spenss smagi cietis auto avārijā
Erols Spenss (centrā). Foto: AFP/Scanpix

Apvienotais pasaules čempions boksā pirmā pussmagā svara divīzijā Erols Spenss šorīt cieta auto avārijā, pēc kuras nogādāts slimnīcā un atrodas intensīvās terapijas nodaļā. Viņš guvis pamatīgus savainojumus, taču dzīvībai briesmas nedraudot.

Dalasas policija pavēstījusi ASV medijiem, ka avārija notika trijos naktī pēc vietējā laika, kad Spensa vadītā „Ferrari” mašīna bija uzņēmusi lielu ātrumu. „Mašīna sagriezās un sāka velties. Tā apmeta vairākus kūleņus, un mašīnas izkrita tās vadītājs, kurš nebija piesprādzējies,” vēsta Dalasas policija.

Spenss tika nogādāts slimnīcā, kur ievietots intensīvās terapijas nodaļā, un pie viņa atrodas vecāki. Boksera pārstāvētās „Premier Boxing Champions” organizācijas preses pārstāvis medijiem pastāstīja, ka Spensa savainojumi nav dzīvībai draudus radoši, taču ārsti monitorē viņa kondīciju.

29 gadus vecais Spenss savā profesionālā boksera karjerā guvis 26 uzvaras un nav zaudējis nevienā mačā. Viņš pirms divām nedēļām aizvadīja savas karjeras svarīgāko cīņu, ar dalītu tiesnešu lēmumu pieveicot Šonu Porteru. Šī uzvara ļāva Spensam kļūt par apvienoto čempionu WBC un IBF versijās.

Porters savam iepriekšējam pretiniekiem sociālajos tīklos novēlējis ātru atgūšanos no avārijas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...

  -1 [+] [-]

, 2019-10-10 19:08, pirms 5 gadiem
Apvienotais pasaules čempions

Ja viņam būtu vismaz vēl viena josta, varētu teikt absolūtais.

Bet "apvienotais"- tas ir kas jauns