Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Pakumeiko vien pēc punktiem zaudē kādreizējam titulu pretendentam un OS dalībniekam

Pakumeiko vien pēc punktiem zaudē kādreizējam titulu pretendentam un OS dalībniekam
Andrejs Pakumeiko pirms cīņas
Foto: Sportista Instagram profils

Latvijas bokseris Andrejs Pakumeiko, dodoties ringā kā pēdējā brīža rezervists, sestdien Leipcigā vien pēc punktiem piekāpās vācietim Enriko Kēlingam, kurš 2012. gadā piedalījās Londonas olimpiskajās spēlēs, bet vēl pērn cīnījās par pasaules čempiona jostu.

Kēlingam sestdienas duelī bija plānots tikties ar savu tautieti Dominiku Bēzelu, kurš ir šī brīža Eiropas čempions pussmagajā svarā, tomēr viņa pretinieks no cīņas atteicās traumas dēļ, līdz ar to pēdējā brīdī tika piesaistīts Pakumeiko. Cīņa ilga astoņus raundus un Latvijas bokseris izrādīja ļoti nopietnu pretestību, piekāpjoties pēc punktiem vien ar rezultātu 76:77, 75:77, 74:78.

Kēlings šobrīd ir 22. vietā pasaules rangā portāla "BoxRec" versijā. Vēl tikai pērn novembrī pret krievu Arturu Beterbijevu viņš aizvadīja cīņu par pasaules čempiona jostu IBF versijā. Tas viņam bija tikai otrais zaudējums profesionāļa karjerā un pašlaik bilance ir 25-2-0 (8KO).

Tikmēr Pakumeiko pirmoreiz gada laikā cīnījās ārpus Rīgas. Viņa bilance tagad ir 17-14-1 (13KO). Zīmīgi,ka svētdien Pakumeiko atzīmē savu 29. dzimšanas dienu.


, 2018-06-10 16:37, pirms 6 gadiem
Laba cīņa tik bik nepaveicās.
, 2018-06-10 18:07, pirms 6 gadiem
Int, Pokumeiko, ne Pakumeiko!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.