Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Brieža menedžeris: "Mairis pret Gasijevu Supersērijas finālā? Tas nenotiks"

Rolands Eliņš

Brieža menedžeris: "Mairis pret Gasijevu Supersērijas finālā? Tas nenotiks"
Als Siesta
Foto: Vladislavs Proškins/f64

Latvijas labākā boksera Maira Brieža menedžeris Als Siesta intervijā „FightTalk.net” noraidīja iespēju, ka Briedis varētu aizstāt Oleksandru Usiku Pasaules boksa Supersērijas finālā.

„Baumas? Jūs runājat par Briedi, ka viņš varētu Supersērijas finālā cīnīties pret Gasijevu? Tas nenotiks,” kategoriski sacīja Als Siesta. „Es neticu, ka tāds iznākums ir iespējams.”

Muratam Gasijevam finālā paredzēta cīņa ar Oleksandru Usiku, kurš sarūpēja Briedim pirmo zaudējumu profesionāļa karjerā. Taču Usika savainojuma dēļ cīņa atlikta uz pagaidām nenoteiktu laiku, turklāt boksa aprindās klīst runas, ka ukrainis Usiks neesot gatavs piekrist Gasijeva komandas vēlmei finālu aizvadīt Krievijā.

Kā šīs cīņas oficiālais rezervists noteikts Briedis, un Usika traumas un jauna fināla datuma neskaidrības dēļ tiek baumots, ka Supersērijas organizatori varētu Usika vietā finālā ļaut cīnīties Briediem. Siesta gan šādu iespēju noraidīja.

„Nepārprotiet, es ļoti vēlētos redzēt Mairi Briedi cīņā pret Gasijevu,” sacīja Siesta. „Taču, ja es būtu Pasaules boksa Supersērijas organizētājs, es ar šādu lēmumu iznīcinātu visu savu reputāciju un uzticamību. Protams, ja Usiks ir nopietni savainots, tad Mairis patiešām ir oficiālais aizvietotājs. Bet, ja runa ir par jebko citu, jebkādiem citiem iemesliem, tad šāds lēmums būtu ļoti slikts no biznesa viedokļa.”

Līdzīgas problēmas Supersērijai ir arī vidējā svara kategorijā, kur finālā iekļuva Džordžs Grouvss un Kalums Smits, un Supersērijas organizētājs Kalle Zauerlands pavisam nesen preses konferencē Londonā atteicās apstiprināt, ka Grouvsu neviens neaizvietos. Taču arī šajā gadījumā Siesta apgalvoja, ka Supersērijai nepieciešams pagaidīt Grouvsa atgriešanos, nekā riskēt ar savu reputāciju, sarīkojot finālu, par kuru vēlāk var rasties jautājumi un šaubas, vai tajā patiešām piedalījās labākie bokseri.

Izmantotie resursi:
EXCLUSIVE: AL SIESTA ON MAIRIS BRIEDIS...