Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Supersērija: Situācija Latvijā ļauj Brieža un Dortikosa cīņai gatavoties pēc plāna

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Supersērija: Situācija Latvijā ļauj Brieža un Dortikosa cīņai gatavoties pēc plāna
Mairis Briedis un Juniels Dortikoss. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kamēr citās valstīs stingri tiek ierobežoti publiskie pasākumi, lai cīnītos pret koronavīrusa izplatību, Latvijā nekādi aizliegumi nav noteikti. Nākamajā sestdienā Pasaules boksa Supersērijas finālā Rīgā tiksies Mairis Briedis un Juniels Dortikoss, un sagatavošanās cīņai notiek pēc plāna.

"Protams, ka cieši sekojam līdzi situācijas attīstībai un pastāvīgi kontaktējamies ar vietējām varasiestādēm. Ņemot vērā pašreizējo situāciju Latvijā, viss var notikt pēc paredzētā plāna. Ar nepacietību gaidām nākamās nedēļas notikumus un gan Latvijai, gan Supersērijai nozīmīgo šovu," sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda Supersērijas preses dienests.

Latvijā konstatēti astoņi saslimšanas gadījumi ar lipīgo koronavīrusu. Pēdējās diennakts laikā analīzes veiktas 30 cilvēkiem, un divas no tām bijušas pozitīvas. Saslimušie 7. martā atgriezušies no Itālijas. Slimību profilakses un kontroles centrs pavēstījis, ka nekādi ierobežojumi saistībā ar publisko pasākumu rīkošanu netiek noteikti.

No Eiropas valstīm koronavīruss vissmagāk skāris Itāliju, kurā konstatēti 9172 saslimšanas gadījumi, un slimība prasījusi 463 dzīvības. Valstī noteikti stingri ceļošanas aizliegumi, par kuriem draud cietumsods, un atcelti jebkādi pasākumi. Vēl nedēļas nogalē tika aizvadītas A Sērijas futbolā spēles pie tukšām tribīnēm, bet tagad čempionāts apturēts pavisam.

Maira Brieža pretinieks Juniels Dortikoss – kubietis, kurš dzīvo Amerikas Savienotajās Valstīs – Rīgā ieradīsies svētdien. Skaties boksa cīņu starp Mairi Briedi un Junielu Dortikosu tikai Go3!

     [+] [-]

, 2020-03-10 22:31, pirms 4 gadiem
Galvenais, lai covid dēļ neaizklapē to ballīti ciet!

     [+] [-]

, 2020-03-11 10:27, pirms 4 gadiem
Lattelecom klientiem cīņa nebūs redzama tiešraidē. Stulbums totāls.