Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Džonsons pirms cīņas pret Čisoru jau sapņo par Fjūriju un Kļičko

Džonsons pirms cīņas pret Čisoru jau sapņo par Fjūriju un Kļičko
Kevins Džonsons
Foto: boxingletstalk.com

Amerikāņu smagsvars, bijušais titula pretendents Kevins Džonsons (29-3-1, 14KO) ir tik pārliecināts savā uzvarā pār citu bijušo titula pretendentu britu Dereku Čisoru (19-4, 13KO), ka jau plāno savu nākamo cīņu.

Lai gan pēdējās sešās cīņās Džonsons piedzīvojis trīs zaudējumus, uzvarā pār Čisoru viņš nešaubās. Džonsons paziņojis, ka tiklīdz viņš uzvarēs Čisoru, viņš aicinās Taisonu Fjūriju aizvadīt revanša cīņu, lai varētu reabilitēties par zaudējumu pēc punktiem 2012.gadā. Visi pieminētie bokseri savas cīņas aizvadīs sestdien, 15.februārī Londonā.

"Gaidīju un lūdzos, lai man rastos iespēja aizvadīt cīņu, kurā sevi varu parādīt no labākās puses. Man jāatgriežas tur, kur reiz jau biju un cīņa pret Čisoru man dos tādu iespēju," atzina Džonsons. "Dereks aizvadījis vairākas labas cīņas, viņš lieliski sevi parādīja cīņā pret Maliku Skotu un dara visu, lai kļūtu par pasaules čempionu ātrāk par mani. Man viņam jāpatraucē, tāpēc jau pirms cīņas grasos parunāt ar Taisonu Fjūriju. Šobrīd viņš nav mans ienaidnieks, esam pat kopā trenējušies. Viņš ir mierīgs puisis ārpus ringa."

"Ceru, ka uzvara pār Dereku man dos iespēju vēlreiz cīnīties pret Taisonu. Gribu parunāt ar [Taisona treneri] Pīteru Fjūriju un Taisonu par to, ka pēc manas sestdienas uzvaras es aizvietošu Dereku vasarā paredzētajā cīņā pret Taisonu. Par savu cīņu uzzināju tikai pirms astoņām dienām, tāpēc esmu pelnījis iespēju. Vispirms gan man jāpierāda savs pārākums pār Čisoru," uzsvēra amerikānis.

"Man patīk Londona, mīlu demonstrēt sievietēm īstu vīrišķības šovu gara, tumšādaina un skaista vīrieša izpildījumā," piebilda Džonsons. "Sestdien ļaudis ieraudzīs, ka ir tikai viens reāls pretendents cīņai pret Kļičko – tas esmu es, es un vēlreiz es!"


Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).