Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Treneris Roke: "Dortikoss ir daudz pilnīgāks bokseris nekā Briedis"

Treneris Roke: "Dortikoss ir daudz pilnīgāks bokseris nekā Briedis"
Juniers Dortikoss un Pedro Roke atklātajā treniņā Rīgā pirms WBSS pusfināla. Foto: WBSS

Kubas boksera Juniera Dortikosa treneris Pedro Roke intervijā portālam „BoxingScene” norādīja, ka notiek nopietna gatavošanās Supersērijas finālam pret Mairi Briedi.

„Beidzot ir apstiprināts fināla datums, un mēs treniņnometni pirms cīņas pret Briedi padarīsim perfektu,” intervijā izteicās Pedro Roke. „Mēs sagatavosimies katrai situācijai un neko neatstāsim varbūtībai. Mēs uz cīņu ieradīsimies pilnībā gatavi.”

Roke ar Dortikosu Rīgā jau viesojās iepriekšējā gada vasarā, toreiz Dortikosam pusfinālā nokautējot Endrjū Tabiti un izcīnot IBF titulu. Roke ir bijušais ASV amatieru boksa izlases treneris un strādājis arī ar Azerbaidžānas izlasi un Kubas izlasi, ko atstāja 2010. gadā, pārceļoties uz ASV. Roke ir strādājis ar tādiem bokseriem kā slaveno kubieti Giljermo Rigondo, divkārtēju olimpisko čempionu un bijušo WBO un WBA apvienoto pasaules čempionu, un Juriorki Gamboa, bijušo WBA un IBF apvienoto čempionu.

„Mēs esam pētījuši Briedi ļoti sīki,” norādīja Roke. „Mēs zinām, ka mums jāpievērš uzmanība visam, ko viņš ringā piedāvās. Taču Dortikoss ir daudz pilnīgāks bokseris, turklāt ar fenomenālu sitienu. Es atkārtošu vēlreiz – mēs būsim gatavi visam, ko Briedis varētu ringā likt pretim, vai tas būtu paslēpts vai nē.”

Brieža un Dortikosa cīņa norisināsies 21. martā Rīgā, tā būs ceturtā Supersērijas cīņa, kas tiks rīkota Latvijā.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/dortico...


, 2020-01-10 23:33, pirms 4 gadiem
Ka tik gāžot Dortikosu Briedis netrāpa arī Rokem
, 2020-01-12 14:40, pirms 4 gadiem
Cik to dortikosu redzeju, tad manuprat Briedis ir elastigaks, neprognozejamaks, kustigaks ka bokseris un tas ir vina pluss.
, 2020-01-13 14:48, pirms 4 gadiem
Šito blatošanu nāksies Briedim apklusināt 21. Martā.
Dzirdēju, ka Gasijevam arī solīja KO dakteri satikt, bet dakteris satika Ringa dēļus. KO
, 2020-01-14 22:14, pirms 4 gadiem
Nu kur sito purgu atrod? Visu to trash talk. Glovacki raksta autors vnk "dievinaja", tagad pienakusi Dortikosa karta? Uzprasi Kleinam, atkal ieraudzis nez kadu sitienu un kustibu progresu ka Glovackim? Un tad otraja vai tresaja raunda dabus pa vafeli!
Raksti specialistu viedoklus pirms cinas, nevis tulko visu purgu kas nak no nez kadu cempionu trenera, kuru neviens nezin!
Raiens Garsija
2

Garsija pret Heiniju: kā šāda boksa cīņa vispār tiek pieļauta?

Naktī uz svētdienu (pēc Latvijas laika) Ņujorkā norisināsies cīņa par WBC čempiona titulu vieglajā svarā starp čempionu Devinu Heiniju un izaicinātāju Raienu Garsiju. Garsija, par kura mentālo gatavību cīņai uzdoti daudzi jautājumi, par 1.3kg pārsniedza svara limitu, taču abas puses vienojušās, ka cīņa tāpat notiks, bet Garsijam nāksies samaksāt krietnu summu par pārsniegto svaru - pusmiljonu par katru mārciņu jeb 1.5 miljonus dolāru. Tā vismaz tiek stāstīts publiski, kamēr aizkulisēs tiek piesaukts, ka soda nauda būs mazāka (600 tūkstoši). Taču joprojām aktuāls ir jautājums, kā šāda cīņa, ņemot vērā Garsijas dīvaino izturēšanos un aizdomas par mentālās veselības problēmām, vispār tiek pieļauta?
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.