Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijam atņemts pasaules čempiona tituls IBF versijā

Fjūrijam atņemts pasaules čempiona tituls IBF versijā
Taisons Fjūrijs
Foto: AP/Scanpix

Mazāk nekā divas nedēļas pēc titula izcīnīšanas britu smagsvara bokserim Taisonam Fjūrijam atņemta Starptautiskās boksa federācijas (IBF) čempiona josta.

27 gadus vecajam Taisonam Fjūrijam vajadzēja piekrist cīņai ar IBF titula pretendentu Vjačeslavu Glazkovu, taču tā vietā britu bokseris aizvadīs vēl vienu cīņu ar Vladimiru Kļičko, kuru uzvarēja pirms nepilnām divām nedēļām, tādējādi iegūstot čempiona jostas trīs dažādās versijās.

IBF pārstāvis Lindsijs Takers apliecinājis, ka Fjūrijam atņemta čempiona josta IBF versijā. "Obligātais titula pretendents bija Vjačeslavs Glazkovs, taču tā vietā Fjūrijs vienojās par atkārtotu cīņu ar Kļičko."

Fjūrijs, kurš ir uzvarējis visās 25 profesionāļa karjeras cīņās, saglabā Pasaules boksa asociācijas (WBA) un Pasaules boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas, bet Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona josta pieder amerikānim Deontejam Vailderam.

31 gadu vecais ukrainis Glazkovs, ar kuru Fjūrijam būtu jācīnās par IBF čempiona titula aizstāvēšanu, karjeras laikā ir uzvarējis 21 no 22 cīņām.

Izmantotie resursi:
BBC Sport

  +4 [+] [-]

, 2015-12-09 16:37, pirms 8 gadiem
Autor Tiešam ar Vitaliju ?

  +7 [+] [-]

, 2015-12-09 16:41, pirms 8 gadiem
pavisam vienkārši : Kličko uzvarēs, dabūs atpakaļ jostas , tad cīnīsies pret Glazkovu, atņems viņam to jostu un beigs karjeru

     [+] [-]

, 2015-12-09 16:42, pirms 8 gadiem
Vladimiru autor. Izlabo savu kļūdu.

  +6 [+] [-]

, 2015-12-09 16:54, pirms 8 gadiem
Pareiza izvēle no Fjūrija puses.

  +1 [+] [-]

, 2015-12-09 16:59, pirms 8 gadiem
Viņam jau nebija iespēja atteikties no cīņas ar Kļičko, jo revanšs Kļičko zaudējuma gadījumā bija atrunāts.. kas būtu ja viņš necīnītos otreiz ar Ko bet bet ar to miskasti, tāds ir jautājums?

  +2 [+] [-]

, 2015-12-09 17:09, pirms 8 gadiem
Ilgtermiņā ieguvēji šķiet te būs visi. Protams Fjūrijs uzvarot un savācot jostas, plus dabūs kāpostu par otro cīņu, pats Kļičko, kurš uzvarot otro cīņu varēs savākt jostas atpakaļ, plus varēs ar lielu ažiotāžu taisīt trešo cīņu ar vienīgo veci, kurš padsmit gadu laikā spējis uzvarēt Kļičko...respektīvi no finansiālā aspekta skatoties šis Kļičko zaudējums visiem bija kā svaigs gaiss piesmakušā telpā.

  -2 [+] [-]

, 2015-12-09 18:43, pirms 8 gadiem
Tās jostas un tās kategorijas,tie visi chempionata tituli ir viens liels fufelis, tikpat liels fufelis kā viss boks kopumā profesionālā līmenī! netrunājot par smagsvaru kas ir palicis viens liels apkaunojums ar klauniem!!! Īsts boks ir palicis tikai kautkados pasaules čempionatos un olimpiskajās spēlēs!! Bet viss paareejais apkārt ir bizness!! reitingu un naudas kačāšana!! Visas tās jostu aizstāvēsanas vairakās kategorijās vai organizācijās ir cirks un apsmiekls!!! Jo pirmajā vieta tur ir tikai un vienīgi NAUDA!!!!!!!

     [+] [-]

, 2015-12-09 19:00, pirms 8 gadiem
un visas federācijas pa fikso atņems visas savas jostas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-09 23:04, pirms 8 gadiem
Tu, pamuļķi. Lai saprastu, kurš ir labākais, kā reiz ir izveidotas 4 prestižākās organizācijas, kuru jostas arī tiek dalītas. Ko tu tur d!rs par kategorijām, sagribēji, lai visi vienā svara kategorijā boksē..??
Kā jau vienmēr šitie boksa kritizētāji pat vārdu "bokss" nespēj uzrakstīt, bet raksta boks
Priekš tiem, kas tankā, varu pateikt, ka olimpiskais bokss ir sen jau beidzies kopš Roja Džonsa laikiem Seulā, ja ne agrāk. Par pasaules čempionātiem nemaz nerunāsim
Protams, ka profesionālais bokss ir bizness, jo jebkurš bokseris ar to pelna naudu, promoteri un menedžeri arī par brīvu nestrādā. A tev ta kas Lai nopelna, ja prot. Pirmajā vietā ir kas? Pareizi, tas kā viņš ieies vēsturē.

tads rakstīja: Tās jostas un tās kategorijas,tie visi chempionata tituli ir viens liels fufelis, tikpat liels fufelis kā viss boks kopumā profesionālā līmenī! netrunājot par smagsvaru kas ir palicis viens liels apkaunojums ar klauniem!!! Īsts boks ir palicis tikai kautkados pasaules čempionatos un olimpiskajās spēlēs!! Bet viss paareejais apkārt ir bizness!! reitingu un naudas kačāšana!! Visas tās jostu aizstāvēsanas vairakās kategorijās vai organizācijās ir cirks un apsmiekls!!! Jo pirmajā vieta tur ir tikai un vienīgi NAUDA!!!!!!!

     [+] [-]

, 2015-12-17 09:18, pirms 8 gadiem
Tas tak ir pašsaprotami kādēļ kļičko bija jāzaudē lai saceltu iemigušos boksa fanus kājās un tagat viņš sasitīs fjūriju un tituli atpakaļ nav problēmu elementāra sistēma

     [+] [-]

, 2015-12-17 09:21, pirms 8 gadiem
orākuls5 rakstīja: Fjūrijs varēja cīnīties ar abiem, bet laikam jūt ka 2 cīņas būs par daudz un jāsagatavojas uz Kličko.
ai tu ar prātu neapdāvinātais rēķinies ar to kad Kļičko jau ir uzvarējis gaidāmo cīņu jo savādāk nemaz nevar būt

     [+] [-]

, 2015-12-17 09:24, pirms 8 gadiem
killo2000 rakstīja: Ilgtermiņā ieguvēji šķiet te būs visi. Protams Fjūrijs uzvarot un savācot jostas, plus dabūs kāpostu par otro cīņu, pats Kļičko, kurš uzvarot otro cīņu varēs savākt jostas atpakaļ, plus varēs ar lielu ažiotāžu taisīt trešo cīņu ar vienīgo veci, kurš padsmit gadu laikā spējis uzvarēt Kļičko...respektīvi no finansiālā aspekta skatoties šis Kļičko zaudējums visiem bija kā svaigs gaiss piesmakušā telpā.
Beidzot kādi prātīgi vārdi nevis tas bērnu bars kam ne kas nedalec bet kad tik kaut ko uzrakstīt. Pilnīgi tev piekrītu tā arī būs