Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Kļičko: "Gribu cīnīties ar Valujevu vai Heju"

Kļičko: "Gribu cīnīties ar Valujevu vai Heju"
Vitālijs Kļičko
Foto: Itar Tass

Pasaules Boksa padomes (WBC) pasaules čempions boksā smagajā svarā Vitālijs Kļičko paziņojis, ka nav apmierināts ar WBC lēmumu, kas liek viņam cīnīties ar Huanu Karlosu Gomesu. Kļičko grib cīnīties ar zināmākiem bokseriem.

"Es nosūtīju Gomesu nokdaunā jau tad, kad viņš bija mans sparingpartneris. Par kādu gan cīņu tagad var būt runa," izteicās Kļičko vecākais. "Gribu aizvadīt cīņu ar krievu Nikolaju Valujevu vai britu Deividu Heju."

Tostarp Kļičko menedžeris Bernds Bente piebilda: "Šī cīņa Kļičko – Gomess nevienam nav vajadzīga. Neviena televīzija nenopirks uz to translācijas tiesības."

eSports.lv jau ziņoja, ka iepriekš Kļičko bija lūdzis WBC vispirms ļaut aizvadīt brīvprātīgo titula aizstāvēšanu pret jebkuru viņa izvēlētu pretinieku, taču WBC valde ar prezidentu Hosē Suleimanu priekšgalā nolēma, ka Kļičko pretinieks nākamajā cīņā būs WBC obligātais titula pretendents Huans Karloss Gomess, kurš šo iespēju ieguva septembrī pēc punktiem pārspējot Kļičko tautieti Vladimiru Virči.

Izmantotie resursi:
sports.ru


, 2008-11-09 14:14, pirms 15 gadiem
Skataaas ka pats nedabū pa paurI Nevajag par agru spriest!
Bet ganjau vinss to neteica meedijiem tik padod kaadu vaardu uzpuuss taka nezin ko
, 2008-11-09 14:30, pirms 15 gadiem
taa jau gan nav godiigi, man patiik kaa ciinaas klichko bet nav jau jaapaliek iedomiigam ja ir taadsi noteikumi tad ir un jaaciiaas ar to ar ko jaaciinaas kas arii veelas buut WBC chempis
, 2008-11-09 14:31, pirms 15 gadiem
nu no orangutaana vinjs war atrauties...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-09 15:02, pirms 15 gadiem
valujevs izskatās pēc kkāda Homoerctus!
, 2008-11-09 15:04, pirms 15 gadiem
es protams labaak skatiitos pret Heju
ja jau kliccko saka ka nokauteeja vinnu kaa sparing partneri tad jau zin ko runaa!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-09 15:34, pirms 15 gadiem
mmm, kaa gribeetos redzeet Valujevs- Klicko... Pagaidaam Valujevs visus skalda uz sava auguma rekjina, tehnika vinjam pabriesmiiga, aatrums arii nav no spidoshajiem. buutu interesanti redzeet, vai Klicko pieredze, tehnika un atrums varetu kompenseet to, ka valujevs pat par klicko ir galvastiesu garaaks
Bet Gomesam nav izredzhu, zinot Klicko, tad nokauts 6 raundaa
, 2008-11-09 15:41, pirms 15 gadiem
trakais 008 rakstīja: Tas Gomess jau pirmajā raundā gulēs nafig cīņu rīkot dēļ tāda vāja pretinieka?
Gribu tevi parcitet! Gomesa statistika bija 40-1, 34(KO) Tikai 1 zagjis Gomesam! Taa kaa,taas 40uzvaras no zila gaisa nav uzradushas!
, 2008-11-09 18:40, pirms 15 gadiem
edk69 rakstīja: nu no orangutaana vinjs war atrauties...
Tu jau stabili buutu uz deeljiem vienaa setaa un kaajaas neceltos.....
, 2008-11-09 20:00, pirms 15 gadiem
Maarisss rakstīja: Tu jau stabili buutu uz deeljiem vienaa setaa un kaajaas neceltos.....
a kas ir teicios ka nebuutu... Orangutaans vinjs ir taapec jo vinjs peec taada izsikataas*(bet warbuut nemaz neesi redzeejis newienu ciinju)
, 2008-11-09 20:37, pirms 15 gadiem
edk69 rakstīja: a kas ir teicios ka nebuutu... Orangutaans vinjs ir taapec jo vinjs peec taada izsikataas*(bet warbuut nemaz neesi redzeejis newienu ciinju)
un tu jau atradies lielais eksperts, ne???????? Cik ciinjas esi redzeejis????? Mosh pats ringaa esi gaajis??????
, 2008-11-20 16:04, pirms 15 gadiem
Pagaidam klicko speed un power pietiekosi lai nobakstiitu abus
Raiens Garsija
1

Garsija pret Heiniju: kā šāda boksa cīņa vispār tiek pieļauta?

Naktī uz svētdienu (pēc Latvijas laika) Ņujorkā norisināsies cīņa par WBC čempiona titulu vieglajā svarā starp čempionu Devinu Heiniju un izaicinātāju Raienu Garsiju. Garsija, par kura mentālo gatavību cīņai uzdoti daudzi jautājumi, par 1.3kg pārsniedza svara limitu, taču abas puses vienojušās, ka cīņa tāpat notiks, bet Garsijam nāksies samaksāt krietnu summu par pārsniegto svaru - pusmiljonu par katru mārciņu jeb 1.5 miljonus dolāru. Tā vismaz tiek stāstīts publiski, kamēr aizkulisēs tiek piesaukts, ka soda nauda būs mazāka (600 tūkstoši). Taču joprojām aktuāls ir jautājums, kā šāda cīņa, ņemot vērā Garsijas dīvaino izturēšanos un aizdomas par mentālās veselības problēmām, vispār tiek pieļauta?
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.