Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks neilgā laika posmā tomēr atradis pretinieku debijai smagsvaru cīņā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Usiks neilgā laika posmā tomēr atradis pretinieku debijai smagsvaru cīņā
Oleksandrs Usiks. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

2018. gada pasaules labākais bokseris ukrainis Oleksandrs Usiks tomēr spējis atrast sev pretinieku naktī uz svētdienu Čikāgā paredzētajai debijai smagsvaros - tas būšot 38 gadus vecais amerikānis Čazs Viterspūns (38-3, 29 KO), vēsta ESPN.

32 gadus vecais Usiks smagajā jeb krūzeru svarā Pasaules boksa supersērijas (WBSS) ietvaros ieguva visas četras svarīgākās čempiona jostas, WBC jostu atņemot Latvijas bokserim Mairim Briedim, un viņa pāreja supersmagsvaros tika gaidīta ar lielu nepacietību. Tomēr viņa pretinieks Nīderlandes sportists Tairons Spongs (14-0, 13 KO), kurš agrāk bija pazīstams kikbokseris, pēc Brīvprātīgās antidopinga aģentūras (VADA) pārbaudes iekūlās nepatikšanās dopinga jomā.

Analīžu rezultāti kļuva zināmi pirmdien, un Spongs tika anulēts no cīņas, jo Ilinoisas štata vieglatlētikas komisija atcēla savu apstiprinājumu cīņai, bokserim netiekot izsniegtai licencei. Vismaz vienā no pozitīvajiem testiem bija aizliegtā viela klomifēns..

"Es nevaru gaidīt, kad cīņu ar Usiku Čikāgā," sacīja Viterspūns. "Es esmu cītīgi trenējies un gatavs lielajai cīņai. Boksā cīņas nevar būt daudz nozīmīgākas par šo. Oleksandrs uzzinās, ka smagsvari - tā ir pavisam cita spēle."

Čazs ir bijušā divkārtējā smagsvaru pasaules čempiona Tima Viterspūna brālēns. Interesanti, ka savu pēdējo profesionālo cīņu Čazs aizvadīja pirms vairāk nekā septiņiem gadiem, kad Ņūdžersijā pēc tehniskā nokauta trešajā raundā kapitulēja bijušajam amerikāņu futbolistam Setam Mičelam (24-0-1).

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-10-09 20:41, pirms 5 gadiem
Autors muļķis vai kā?Viterspons nekādu pēdējo cīņu pirms 7 gadiem neziavadīja jo kopš cīņas ar Setu Mitčelu ir cīnijies 8 reizes.https://boxrec.com/en/proboxer/284612

  +1 [+] [-]

, 2019-10-09 21:05, pirms 5 gadiem
Stipri šaubos, ka Usiks būs nodarbojies ar pretinieka meklēšanu. To darīja viņa Promoters Edijs Herns.

Bet vispār te ir talantīgi žurnālisti, visiem viens un tas pats dēmons iekodis. Arī šajā rakstā neiztiek bez dīvainiem teikumiem: "Spongs tika anulēts no cīņas". Nevar uzrakstīt kā parasti to dara- noņemts..? Un "vieglatlētikas komisija atcēla savu apstiprinājumu cīņai, bokserim netiekot izsniegtai licencei". Nu tas ir psc. Vēl vairāk samežģīt laikam grūti būs.

     [+] [-]

, 2019-10-09 21:14, pirms 5 gadiem
aleksandra_istomina_142946683690284 rakstīja: MooXi.net - liеlisks prоjekts pieaugušajiem, kuri vēlаs аtrast sеksa pаrtneri
Tak visiem tinnders 😁😁😁

     [+] [-]

, 2019-10-09 22:44, pirms 5 gadiem
Izklausās, ka šī Usikam būs treniņcīņa. Jau gadu Usiks nav nopietni boksējis, un neviens jaunāks nepaliek. Žēl.