Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Grišuņins zaudē un izstājas no dalības pasaules čempionātā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Grišuņins zaudē un izstājas no dalības pasaules čempionātā
Nikolajs Grišuņins
Foto: aiba.com

Latvijas bokseris Nikolajs Grišuņins vakar Kataras galvaspilsētā Dohā notiekošajā AIBA pasaules čempionāta boksā astotdaļfināla cīņā pēc punktiem piekāpās nīderlandietim Rojam Korvingam un izstājās no tālākās cīņas par medaļām.

Latvijas labākais amatieru boksa pārstāvis Nikolajs Grišuņins, kurš startē svara kategorijā līdz 91 kg, pasaules čempionāta kvalifikācijas mačā uzvarēja Eiropas un pasaules čempionātu medaļnieku baltkrievu Sergeju Karņejevu un nopelnīja tiesības cīnīties astotdaļfinālā.

Šajā kārtā Latvijas sportistam pretī stājās šā gada Eiropas čempionāta 5. vietas ieguvējs nīderlandietis Rojs Korvins, kurš astotdaļfinālā tika ielozēts bez cīņas.

Bokseri ringā aizvadīja visus trīs paredzētos raundus, pēc kuriem sānu tiesneši ar vienbalsīgu lēmumu pēc punktiem 28-29, 28-29 un 27-30 uzvaru atdeva Korvingam.

Līdz ar to šā gada Eiropas čempionāta bronzas medaļnieka Nikolaja Grišuņina dalība šajā pasaules čempionātā beigusies bez medaļām, kā arī sapnis kļūt par otro bokseri neatkarīgās Latvijas valsts vēsturē, kurš devies uz Olimpiskajām spēlēm, prakstiski izsapņots. Šajā čempionātā tiks izcīnītas atlikušās ceļazīmes uz 2016. gada Rio Olimpiskajām spēlēm.

Izmantotie resursi:
Home - AIBA

     [+] [-]

, 2015-10-09 02:33, pirms 9 gadiem
Žēl. Turklāt pirmā uzvara bija laba...deva cerības