Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Fjūrijs: "Usiku es varētu pieveikt, iespējams, pat ar vienu roku"

Fjūrijs: "Usiku es varētu pieveikt, iespējams, pat ar vienu roku"
Taisons Fjūrijs. Foto: AFP/Scanpix

Britu boksa smagsvars Taisons Fjūrijs uzskata, ka ukraini Oleksandru Usiku varētu pieveikt, iespējams, pat ar vienu roku.

Pirms dažām dienām ESPN intervijā britu boksa spīdeklis izteicās, ka cīņa pret amerikāni Deonteju Vailderu ir viņa lielākais izaicinājums, bet kā otrs lielākais varbūt varētu būt mačs pret ukraini Oleksandru Usiku, par kuru Fjūrijs izteicās atzinīgi. Par ukraini tagad domas ir mainījušās.

Taisons Fjūrijs: "Ja godīgi, par Usiku es daudz nedomāju. Viņš nekad nav manā galvā, nekad. Iespējams, es Usiku varētu pārspēt arī tad, ja viena mana roka, būtu piesieta aiz muguras. Un ļautu jums izvēlēties, ar kuru roku lai es cīnītos - ar labo vai kreiso. Jebkurā gadījumā es "novēlētu labu nakti". Godīgi sakot, te nav par ko runāt. Man vienalga, ko saka Vailders. Galu galā viņi visi vēlas būt kā es."

Kā jau ziņots, pērnā gada Supersērijas 90.7 kilogramu pusfinālā Usiks pieveica Latvijas labāko bokseri Mairi Briedi, bet finālā pārliecinoši pārspēja Krievijas pārstāvi Muratu Gasijevu. Ukrainas atlēts kļuva par pirmo bokseri ar pilnu komplektu amatieros (Eiropas čempions, pasaules čempions, olimpiskais čempions) un profesionāļos (visas četras jostas). Pēcāk nolēma pāriet uz smagsvariem, kur Usika pirmais mačs ieplānots 12. oktobrī pret nīderlandieti Taironu Sprongu.

Taisons Fjūrijs ir augumā ražens (206cm), bet 16 centimetrus īsākais Oleksandrs Usiks uz viņa fona izskatītos mazs.

Izmantotie resursi:
cbssports.com


, 2019-09-09 17:16, pirms 5 gadiem
Nu ar vienu roku viņš var pludmalē caur tālskati meitenes mīlēt. Ar Usiku tik viegli nebūs, un nevajag plātīties. Es neapgalvoju, ka viņš nevar vinnēt Usiku, bet nevajag jau šādi makgregorēt uzreiz.
, 2019-09-09 17:42, pirms 5 gadiem
Fjūrijam baigi pielipusi tā viena roka aiz muguras.Pirms pāris nedēļām to pašu arī teica par Ruizu
, 2019-09-09 17:45, pirms 5 gadiem
Būs viņš to vienu roku dikti labi "uztrenējis", ja reiz tik pārliecināts par tās spēku
, 2019-09-09 18:53, pirms 5 gadiem
Kā, saka- Poņeslosj...
, 2019-09-09 18:55, pirms 5 gadiem
Kakińas sev tas mudaks var atslaucīt ar vienu roku
, 2019-09-09 19:00, pirms 5 gadiem
es: "Fjūriju es varētu pieveikt, iespējams, pat bez rokām"

un?
, 2019-09-09 20:25, pirms 5 gadiem
lol nopietni?

Fjurijs varetu kurpes spodrinat Usikam, bet ne pieveikt vinju
, 2019-09-09 20:39, pirms 5 gadiem
Lai cik tie fjūrija izteicieni nav bijuši debīli, līdz šim viņš visiem ir sadevis bietē tā kā es nebrīnītos, ja Usiku arī noliktu uz dēļiem
, 2019-09-09 20:39, pirms 5 gadiem
taisnība jau vien fūrijam ir. ar vienu roku jā, pārspīlē, bet uzvaret vins uzvarētu diezgamn stabili
, 2019-09-09 20:48, pirms 5 gadiem
Mana ome teica, ka vinas laika sadus cilvekus sauca par Plaatiizeriem un Minhauzeniem. Fjurijam bus jauna iesauka- Minhauzens.
, 2019-09-10 01:53, pirms 5 gadiem
Es labprāt redzētu, vai viņam tas izdotos.
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).