Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Vargass: "Jau bērnībā teicu, ka nokautēšu Pakjao"

Vargass: "Jau bērnībā teicu, ka nokautēšu Pakjao"
Džesijs Vargass

WBO pasaules čempions boksā svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem Džesijs Vargass (27-1, 10KO) izteicis cerību, ka tieši viņš kļūs par Menija Pakjao (58-6-2, 38KO) pretinieku 5. novembrī paredzētajā cīņā.

Pēc Vargasa vārdiem, viņš ne tikai ir pārliecināts uzvarā pār leģendāro filipīniešu bokseri, bet arī tic, ka ir spējīgs viņu nokautēt.

"Vēl bērnībā, kad redzēju, kā Menijs Pakjao pieveic Ēriku Moralesu, es teicu: "Es gribu ar Pakjao cīnīties. Es pieveikšu viņu ar nokautu". Šobrīd es esmu tuvu šai iespējai. Pēc zaudējuma Timotijam Bredlijam un nenotikušās cīņas ar Kellu Brūku, paldies Dievam, es neesmu gluži palicis bez iespējām," atzina šobrīd 27 gadus vecais Vargass.

"Tagad es esmu čempions, un man būtu liels gods cīnīties pret Pakjao. Man vajadzīga tieši tāda cīņa un tāds pretinieks, lai paziņotu par sevi visai pasaulei," uzsvēra Vargass. "Esmu gatavs nokautēt Pakjao, lai neviens man neko nenozagtu, un, lai visi redzētu uz ko esmu spējīgs. Es gribu pierādīt, ka esmu labākais savā svarā, un čempiona statusā būt vēl ilgi."

Pagaidām Pakjao, kuram šī gada decembrī apritēs 38 gadi, pretinieks vēl nav nosaukts, taču starp pretendentiem ir arī ir Terenss Kraufords. Cīņa ieplānota 5.novembrī.


, 2016-08-09 20:46, pirms 8 gadiem
Vēl viņš neko nav nokautējis, tikai sapņos...
, 2016-08-09 22:56, pirms 8 gadiem
Nevajag apsmiet puisi, vinshj runā kā māk, vinjam darbds tāds sanjemt daudz sitienys galvas rajonaa :/
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).