Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Gorlova pretinieks būs "Neglītais Vikings" - Ungārijas labākais profesionālis Ferencs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gorlova pretinieks būs "Neglītais Vikings" - Ungārijas labākais profesionālis Ferencs
Artūrs Gorlovs. Foto: IFA promotion

Šā gada 11. jūlijā kluba “Studio 69” tiks aizvadīts LNK BOXING “LNK Welter 8” turnīrs, noskaidrojot Baltijas labākā boksera titulu. Turnīra ietvaros tiks aizvadīta arī aizraujoša cīņa starp Artūru Gorlovu un ungāru sportistu Ferencu Urbānu, kurš pazīstams ar vārdu “Neglītais Vikings”.

Jāatzīmē, ka 32 gadus vecais Urbāns, kurš 2019. gadā kļuva par Ungārijas boksa profesionāļu uzvarētāju savā svara kategorijā, pirms pievēršanās profesionālajam boksam ir aizvadījis spožu amatiera karjeru un bijis Ungārijas nacionālās komandas sastāvā. Jāatzīmē, ka viņa amatieru cīņu statistika ir 100 cīņas - no tām uzvarētas 84.

Abu bokseru kontā ir 7 uzvaras, tomēr ungāru sportists pasaules bokseru reitingā atrodas par astoņdesmit vietām augstāk. Pirms gada Artūrs Gorlovs, pasaules līmenī sekmīgs kikbokseris Glory sērijā, pieņēma lēmumu turpināt sportista karjeru un šī būs viņa boksa karjeras nozīmīgākā cīņa. Savukārt LNK BOXING “LNK Welter 8 “ turnīra ietvaros astoņi Baltijas labākie vidējā svara bokseri (līdz 67 kg – pirmais pusvidējais svars) cīnīsies par Baltijas labāka boksera titulu.

LNK BOXING valdes loceklis Vadims Milovs norāda: “Šādi turnīri bokseriem ir daudz sarežģītāki par ierastajām cīņām, jo nav iespēju sagatavoties tikai cīņai ar vienu bokseri, analizējot un pielāgojoties gaidāmajai cīņai un pretinieka stilam. Šādā turnīrā katram sportistam jābūt gatavam cīņām pret dažādiem pretiniekiem, atšķirīgiem stiliem, atšķirīgiem cīņas tempiem. Tomēr tas ir iespējams – to savulaik ir pierādījis Mairis Briedis, smagajā svarā uzvarot “Bigger’s Better” turnīru Arēnā Rīga, tāpēc jāturpina šādi turnīri organizēt arī Latvijā.”

LNK BOXING “LNK Welter 8” turnīrā piedalīsies bokseri no Lietuvas, Igaunijas un Latvijas. No Latvijas par titulu cīnīsies tādi jauni un spēcīgi bokseri kā Mārcis Grundulis, Emīls Špīss, Elvis Veisbergs, Igauniju pārstāvēs Semjons Kamanins, bet Lietuvu Renaldas Dirse.

Turnīra ietvaros visas cīņas notiks vienā vakarā, bokseriem secīgi aizvadot cīņas no ceturtdaļfināla līdz cīņai par titulu. Visas 3 raundu cīņas tiks aizvadītas pēc PRO boksa noteikumiem. Ja kāds no bokseriem gūs savainojumus, kas liegs iespēju turpināt cīņu par titulu, viņš tiks aizstāts ar rezervistu, kurš noskaidrosies rezervistu cīņā.

Pretinieku izloze tiks aizvadīta līdzīgi kā MTK Golden Contract, kurā Latviju pārstāvējis LNK BOXING titulētākais bokseris Ričards Bolotņiks – bokseriem ir jāizvelk kāda no divu krāsu bumbiņām ar cipariem. Bokseris, kuram būs laimējies izvilkt zilās krāsas bumbiņu ar ciparu “1”, izvēlēsies sev pretinieku no bokseriem, kuri izvilkuši sarkano bumbiņu.

Tas nozīmē, ka pirmo cīņu pāri nav paredzami, spriedze būs liela un cīņas aizraujošas. Paralēli turnīra cīņām tiks aizvadīta arī Francisa “Geparda” Rozentāla cīņa ar Rūdolfu Ozolu, kuri abi bokseri cīnās izmantojot atvērtu, agresīvu un uzbrūkošu boksa stratēģiju.

Informāciju sagatavoja:
Jūlija Pehota

     [+] [-]

, 2020-07-10 09:52, pirms 4 gadiem
A kā to saprast- Ungārijas labākais profesionālis?

Savā svara kategorijā viņš ir Nr 2, bet ja skatās P4P- tad Nr.11.

     [+] [-]

, 2020-07-24 00:12, pirms 4 gadiem
Man ir aizdomas, ka latviesi sava laika ir pasmejusies par leisiem. Nu no kurienes tie uzvardi tadi? Gintautas Pi.pis motosporta, tagad Dirse boksa! Nez, kas tur vel varetu but. Japapeta bus telefonu gramata!