Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis: "Līgums ar amerikāņiem man pagaidām neko nav devis"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Briedis: "Līgums ar amerikāņiem man pagaidām neko nav devis"
Mairis Briedis
Foto: Ģirts Gertsons, F64

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis (30) intervijā "Sporta Avīzei" atzīst, ka kontrakts par cīņām ASV pagaidām ir tikai papīrs, tāpēc pagaidām atliek vien boksēties citur. Tikmēr vecums nenāk viens - ķermenim jau ir zinams noskrējiens, tāpēc mīņāšanās uz vietas vēl grūtāk paciešama.

2015. gada aprīlī latviešu bokseris parakstīja kontraktu ar ASV aģentūru "Main Events", kas solīja mačus Amerikā. Realitāte gan izrādījusies citāda. "Pavērsiens? Tāds manā karjerā būs tad, kad jaunie promouteri noorganizēs pirmo cīņu... Kad parakstīju līgumu ar viņiem - jau pēc nepilna mēneša jau sekoja divi dažādi piedāvājumi no citiem. Pagaidām līgums ar "Main Events" ir tikai papīrs. Tas man neko nav devis," nopūšas Mairis Briedis, kurš joprojām nav ticis pie solītajām cīņām Amerikā, tāpēc pagaidām jāturpina vien Eiropā.

Piedāvājumu cīnīties esot gana, vienīgi vēlmes pagaidām nesakrīt ar iespējām. Lasi, ar piedāvātajiem nosacījumiem. Tā, piemēram, IBA titula aizstāvēšanai pavīdēja pat slavenā Roja Džounsa juniora vārds, taču amerikānis par cīņu prasīja 300 000 eiro. Bijis piedāvājums arī no pašreizējā WBC smagsvaru čempiona Grigorija Drozda, taču piedāvājums nācis vien divas nedēļas pirms cīņas. Cīņas, kurai pats krievs gatavojies jau četrus mēnešus, vēsta Sporta Avīze.

Pastāv cerība, ka rudenī tomēr varētu būt boksa mačs Amerikā. "Ja godīgi, no 2015. gada neko daudz negaidu. Gribu beidzot iekāpt lielajā sportā," atzīst Latvijas atlēts. "Vēlos noboksēt cīņu, pēc kuras nebūtu jautājuma: "Kas tas tāds bija, kas stāvēja pretī?" Pēc melnajām strīpām vienmēr seko baltās - tā tas ir! Pēdējā laikā bijusi melnā. Tukšums. Nekāda grūdiena uz priekšu. It kā kaut kādas cīņas ir bijušas, taču - nekā nopietna."

Bokss ir sporta veids, kas ķermeni nesaudzē, un sportistam, kas tik ilgus gadus pastāvīgi bijis pakļauts lielām slodzēm, organisms agrāk vai vēlāk sāk arvien uzstājīgāk par sevi atgādināt. Briedis atzīst , ka zināms noskrējiens ir jūtams jau tagad, tāpēc mīņāšanās uz vietas psiholoģiski vēl grūtāk panesama.

Izmantotie resursi:
"Sporta Avīze"

  +2 [+] [-]

, 2015-07-09 18:02, pirms 9 gadiem
Labi vismaz, ka tas nav kaut kāds eksluzīvais līgums un drīkst boksēt Eiropā

  +3 [+] [-]

, 2015-07-09 18:03, pirms 9 gadiem
No sākuma biju priecīgs par Mairi kad šis parakstīja līgumu,bet tad sapratu,ka Amerikā tak nav normālu krūzeru ! Visi čempioni ir krievi - Ļebedevs,Drozds ! Vēl ir Hernanes,bet viņš ļoti reti boksē ! Neticu,ka viņam tiks cīņa ar kādu no topiem - Huks,Ļebedevs,Drozds,Hernanes,Čakievs,Usiks utt ! Vajag citu promouteri kam ir kapeika,bet tādus Mairim nepievilināt,jo boksē viņš garlaicīgi ! Būtu Taisona tips,bez naudas un cīņām nesēdētu

     [+] [-]

, 2015-07-09 18:10, pirms 9 gadiem
Bijis piedāvājums arī no pašreizējā WBC smagsvaru čempiona Grigorija Drozda, taču piedāvājums nācis vien divas nedēļas pirms cīņas. Cīņas, kurai pats krievs gatavojies jau četrus mēnešus, vēsta Sporta Avīze.

Vajadzēja riskēt
Slēpts komentārs: KazahsLV
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-15 11:56, pirms 9 gadiem
yahooo rakstīja: Zinot, cik nopietni cīņām gatavojas Drozds, augstkalnēs utt, pie tam šoreiz viņš gatavojās revanšam ar Vlodarčiku. Tādā situācijā pieņemt cīņu būtu utopija, lai neteiktu vairāk.
Domā nebūtu variantu? Mairis jau labāk zina, bet vienalga, es uzskatu, ka viņš ir ļoti spēcīgs un varēja mēģināt riskēt. Win or die trying!

     [+] [-]

, 2015-07-19 23:17, pirms 9 gadiem
LĪgumā tak jābūt kādam punktam par kuru Briedis var atgadināt un pabikstīt Proumaiterus "Main Events"! Jābūt tak nosacījumiem par obligātām cīņām noteiktā laika periodā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja