Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Golovkins nokautē pretinieku un izaicina Kanelo uz trešo savstarpējo maču

Rolands Eliņš

Golovkins nokautē pretinieku un izaicina Kanelo uz trešo savstarpējo maču
Genādijs Golovkins cīņā pret Rolzu. Foto: AP/Scanpix

Kazahstānas bokseris Genādijs Golovkins aizvadītajā naktī Ņujorkas “Madison Square Garden” arēnā ceturtajā raundā nokautēja savu pretinieku Stīvu Rolzu no Kanādas un pēc tam meta skaidru izaicinājumu meksikāņu bokserim Saulam Alvaresam jeb Kanelo. Golovkins vēlas trešo reizi cīnīties ar Kanelo un beidzot gūt savu pirmo uzvaru pār viņu.

“Es jūtos lieliski, jūtos kā no jauna piedzimis bērns,” izteicās 37 gadus vecais Genādijs Golovkins. “Tas ir manā stilā – nokautēt pretinieku. Teicu savam trenerim, ka visu nokārtošu, tikai nepieciešams nedaudz vairāk laika.”

Golovkins cīņā pret 35 gadus veco Rolzu bija izteikts favorīts, taču pavisam nesen Ņujorka jau bija klātienē pieredzējusi līdzīgu situāciju, kad favorītam savu statusu neizdodas attaisnot (Entonijs Džošua pret Endiju Ruisu). Pirms Golovkina cīņas komunikācijā dominēja Ruisa negaidītās uzvaras piesaukšana un Golovkina komandas solījumi no līdzīga scenārija izvairīties. Rolzam gan izdevās ļoti atzīstams cīņas sākums, bet turpinājumā Golovkins bija krietni pārāks un nokautēja kanādieti ceturtajā raundā.

Golovkinam šī bija pirmā cīņa deviņu mēnešu laikā, un viņš nepārprotami darīja zināmu, ko vēlas darīt tālāk: “Visi zina, ko es gribu. Esmu gatavs cīņai ar Kanelo. Ejiet un pasakiet to viņam, ja vēlaties sagaidīt īstu šovu.”

Golovkins ir bijušais vidējā svara čempions, kurš savā izcilajā karjerā cietis tikai vienu zaudējumu – pagājušā gada septembrī pret Kanelo viņš zaudēja pēc punktiem. Golovkina un Kanelo cīņa notika arī 2017. gadā, kad tika fiksēts diskutabls neizšķirts, bet tagad Golovkins, kurš visās pārējās savas karjeras 39 cīņās svinējis uzvaras, vēlas triloģijas noslēgumu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/48...

  +1 [+] [-]

, 2019-06-09 21:41, pirms 5 gadiem
Ļoti "operatīvi" ,pēc 20 stundām....tad jau varējāt nemaz nerakstīt!