Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Heja un Beljū revanša cīņa pārcelta uz 5.maiju

Jānis Pārums

Heja un Beljū revanša cīņa pārcelta uz 5.maiju
Deivids Hejs un Tonijs Beljū
Foto: AP/Scanpix

Britu smagsvaru Deivida Heja (28-3, 26KO) un Tonija Beljū (29-2-1, 19KO) revanša cīņa, kas sākotnēji bija plānota 17.decembrī, pārcelta uz 2018.gada 5.maiju.

Cīņa notiks turpat, kur pēdējās trīs Heja cīņas – Londonas O2 arēnā. 17. decembrī ieplānotā cīņa tika atcelta Heja rokas savainojuma dēļ.

Savukārt abu bokseru pirmā cīņa norisinājās šī gada martā un tajā uzvaru ar tehnisko nokautu 11. raundā negaidīti izcīnīja Beljū, lai gan līdz cīņas vidum notikumus ringā kontrolēja Hejs, taču guva kājas savainojumu, atdodot iniciatīvu pretiniekam un vēlāk likumsakarīgi kapitulējot.

Beljū norādīja, ka labprāt cīnītos biežāk, taču tas nav iespējams: "Kopš kļuvu par pasaules čempionu es priecātos aizvadīt trīs līdz četras cīņas gadā, taču noticis pretējais un cīņas ir reti. Starp manu pēdējo un nākamo cīņu būs 14 mēnešu pauze, taču tas nav atkarīgs no manis, tas atkarīgs no Deivida Heja. Savainojumi rodas, taču tas rada jautājumus. Deivid, Tu bremzē manu karjeru. Lai vai kā, novēlu viņam ātru atveseļošanos."

"Priecājos, ka zināms cīņas datums. Ja godīgi, biju cerējis uz lielisku uzvaru jau šomēnes, lai varētu izbaudīt laiku ar ģimeni Ziemassvētkos. 2018.gadam man ir skaidrs plāns – vispirms nokautēt Deividu Heju, pēc tam arī Taisonu Fjūriju. Pielikšu punktu viņu karjerām," paziņoja Beljū.

"Lai arī pirmā cīņa nenotika pēc mana plāna, līdzjutēju redzēja īsti trilleri. Taču revanša cīņa maijā to aizēnos, par to nav šaubu," sacīja Hejs.

Izmantotie resursi:
BoxRec
badlefthook.com

     [+] [-]

, 2017-12-08 16:00, pirms 6 gadiem
Nez, kurā gadā Beljū ieplānojis cīņu pret kādu bokseri, kurš nav vecs un/vai resns? Bremzējot viņa karjeru...

     [+] [-]

, 2017-12-08 17:10, pirms 6 gadiem
Kamēr supersērijā dala kapeikas, tikmēr Belju ar Heju taisa šovu un pelna kaudzi naudas!