Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Barabanovs nokautē Īrijas čempionu Valdronu

Barabanovs nokautē Īrijas čempionu Valdronu
Andrejs Barabanovs.
Foto: Levi

Vakar Īrijas pilsētā Dublinā uzvaru izcīnījis Latvijas profesionālā boksa pārstāvis Andrejs Barabanovs, kurš ar nokautu sestajā raundā bija pārāks par Īrijas pussmagā svara kategorijas čempionu Džonu Valdronu.

Paredzēto sešu raundu cīņu abi bokseri iesāka diezgan ātrā tempā, bieži apmainoties ar sitienu sērijām. Pēc aizvadītajiem pirmajiem pieciem raundiem pēc kopējā cīņas zīmējuma labāks izskatījās Andrejs Barabanovs (5-1, 4 KO), kurš punktu mačam pielika sestajā raundā, trāpot Džonam Valdronam (5-3, 2 KO) ar spēcīgu sitienu pa aknām un īrs bija uz ringa dēļiem.

Tiesnesis sāka skaitīt līdz desmit, taču īrijas čempions tā arī nespēja atgūties un turpināt cīņu. Līdz ar to par uzvarētāju ar nokautu tika pasludināts Latvijas sportists Andrejs Barabanovs.

Pirms šā zaudējuma Džons Valdrons pasaules boksa reitingā pussmagajā svarā (Līdz 80 kg) ierindojās 87. vietā, taču Barabanovs bija tikai divsimt sešdesmit pirmais.

Savukārt Latvijas pussmagā svara reitingā Barabanovs ir izvirzījies pirmajā vietā, kas nozīmē, ka viņam pienākas iespēja cīnīties par Latvijas čempiona titulu pussmagajā svarā, kurš šobrīd pieder Mārtiņam Kukulim.

Izmantotie resursi:
GLADIATOR |
BoxRec Boxing Records


, 2010-08-08 21:59, pirms 14 gadiem
Kur var bokseru rangu redzeet??
, 2010-08-08 23:22, pirms 14 gadiem
benijshils rakstīja: Kur var bokseru rangu redzeet??
http://boxrec.com/ratings.php?sex=M&division=Light+Heavyweight&pageID=11
, 2010-08-09 15:04, pirms 14 gadiem
metalurgs Hn rakstīja: nu jaa parasti jau nokautee ja pa aknaam traapa
pa aknu , vinja ir viena , bet priecee ka tur bildee mans treneris redzams
, 2010-08-27 19:05, pirms 14 gadiem
Pie Jaroščuka trennējies? Labs treneris, smagi treniņi?
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).