Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Kambalas pretinieks mainās pēdējā brīdī

Kambalas pretinieks mainās pēdējā brīdī
Kambalas treneris Ričards Stīls
Foto: Steve Marcus

Latvieša Kaspara Kambalas pretinieks trešdienas rītā gaidāmajā cīņā būs nevis Terons Džonsons, bet Ronijs Vīvers, kas Džonsonu nomainījis pēdējā brīdī, vēsta boxrec.com. Informāciju portālam eSports.lv apstiprinājis arī Kambalas treneris Ričards Stīls.

eSports.lv neizdevās sazināties arī ar pašu Kambalu, kurš šobrīd visticamāk nopietni koncentrējas gaidāmajai cīņai. Taču šī raksta autors sazinājās ar Kaspara treneri, leģendāro Ričardu Stīlu, kurš portālam apstiprināja, ka latviešu boksera pretinieks būs tieši Ronijs Vīvers, nevis Terons Džonsons, kurš tika minēts iepriekš.

"Jā, patiešām, Kaspara pretinieks būs Rons Vīvers. Profesionālajā boksā viņš aizvadījis tikai vienu cīņu, taču būdams amatieris, bijis gana labs bokseris," portālam eSports.lv sacīja Ričards Stīls.

Lasvegasas žurnālists Stīvs Robinsons, kurš ikdienā raksta par boksu, portālam eSports.lv atzina, ka "vēl pēdējā preses konferencē kā Kambalas pretinieks tika minēts Terons Džonsons, taču pēdējā brīdī pretinieks mainījies."

Kaspara Kambalas cīņa pret Roniju Vīveru notiks trešdienas rītā pēc Latvijas laika. Precīzs cīņas laiks nav zināms, taču visticamāk tā sāksies starp plkst. 5:00 un 6:00.

Saistītie raksti:
Kambalam nopietns pārbaudījums


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-07-08 23:48, pirms 16 gadiem
Pff... Nopietnais pārbaudījums atkrīt... Šitais jāņem!
, 2008-07-08 23:48, pirms 16 gadiem
Kasis nobaidījās?
, 2008-07-08 23:48, pirms 16 gadiem
Žēl...Šī cīņa šķiet ka būs vieglāka !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-07-08 23:51, pirms 16 gadiem
moretto rakstīja: Kasis nobaidījās?

Kāpēc tu domā, ka Kambis nobaidījās? Nedomāju, ka Kambala ir no tiem, kas baidās. Varbūt vienkārši Džonsons savainoja kaut ko vai tamlīdzīgi. Šis tiešām izskatās vieglāks pretinieks, bet tad jau manīs. Lai veicas!
, 2008-07-08 23:59, pirms 16 gadiem
Kaut kur vares redzeet?
Slēpts komentārs: samss
, 2008-07-09 00:07, pirms 16 gadiem
nekas, galvenais ka ciinja
, 2008-07-09 00:14, pirms 16 gadiem
Forši jau, ka esports sācis sazvanīties ar US'U, ir vismaz diezgan precīza un nepastarpināta info!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-07-09 00:22, pirms 16 gadiem
Cerams tas dzex nav tusnītis...
, 2008-07-09 00:22, pirms 16 gadiem
Domāju, ka Stīlam gana rūpju pirms šīvakara cīņas. Pateica galveno, nedaudz noraksturoja pretinieku un āmen baznīcā. Nav retums, ka treneri pirms sacensībām plašos komentāros neizplūst un varbūt autors nemaz visu nav iedrukājis, izceļot tikai galveno (proti - Stīla apstiprinājumu)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-07-09 02:08, pirms 16 gadiem
Cerams Kambis samasēs to Vīveru tā kārtīgi!
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.