Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Gasijevs: "Nenorakstiet Briedi, izredzes pret Usiku ir 50 pret 50"

Jānis Pārums

Gasijevs: "Nenorakstiet Briedi, izredzes pret Usiku ir 50 pret 50"
Oleksandrs Usiks un Mairis Briedis
Foto: Boksa supersērija

IBF pasaules čempions pirmajā smagajā svarā (līdz 90.7 kilogramiem) krievs Murats Gasijevs (25-0, 18KO) prognozējis Maira Brieža (23-0, 18KO) un Oleksandra Usika (13-0, 11KO) gaidāmās cīņas iznākumu.

Jāatgādina, ka Gasijevs, tāpat kā Briedis un Usiks startē Pasaules boksa Supersērijā un nākamā gada sākumā aizvadīs pusfināla cīņas. Brieža un Usika cīņa notiks 27.janvārī Rīgā, bet Gasijevs 3.februārī Sočos cīnīsies pret kubieti Junieru Dortikosu (22-0, 21KO).

"Daudzi Usiku uzskata par favorītu, taču dīvaini, ka Briedi tik vienkārši noraksta. Mairis vēl ne reizi nav zaudējis un viņam ir nokautējošs sitiens. Viņam ir labas prasmes, viņš demonstrē kvalitatīvu boksu. Abiem bokseriem šī būs grūtākā cīņa karjerā. Favorītu nosaukt nevaru – 50 pret 50," sacīja Gasijevs.

Tāpat krievu bokseris izteicās par savu gaidāmo cīņu pret Dortikosu: "Skatījos viņa cīņu pret Dmitriju Kudrjašovu. Par pasaules čempioniem tāpat vien nekļūst. Vienmēr gribas uzvarēt spilgti un skatāmi, un jebkuru pretinieku var nokautēt. Taču ne vienmēr viss ir tā, kā tu vēlies. Mans galvenais uzdevums ir uzvarēt, taču, ja tas notiks ar nokautu, tad būs vēl labāk. Aizvadot cīņu Krievijā, jūtu lielu atbildību."

Izmantotie resursi:
Весь мир бокса и ММА - vRINGe.com

1 2 36 komentāri

 +16 [+] [-]

, 2017-12-07 14:42, pirms 6 gadiem
Visu pilnīgi precīzi pateica Gasijevs!

  +7 [+] [-]

, 2017-12-07 14:44, pirms 6 gadiem
Nu viegli Mairim nebūs...
Slēpts komentārs: dobrecovs

  +8 [+] [-]

, 2017-12-07 14:47, pirms 6 gadiem
Skaidrs ir viens, cīņai ir jābūt interesantai. Sliktākais iespējamais scenārijs, Usiks visu cīņu superuzmanīgi boksēs ar distanci, snaiperējot pēc punktiem. Ja Briedis atradīs ceļu, kā uzlauzt Usika aizsardzību, izsitīs no ritma un iespiedīs viņu pozicionāli, visu var izšķirt viens vai pāris trāpīgi spēcīgi sitieni.

 +12 [+] [-]

, 2017-12-07 14:47, pirms 6 gadiem
Tur taču starp 4 palikušajiem neviens vēl nav zaudējis. Tur visiem būs smagi un noteikt favorītu starp šiem 4 ir ļoti grūti.

     [+] [-]

, 2017-12-07 14:50, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Iepriekšējā cīņā pabojāja Maira statusu, bet nu... jauna cīņa,
jaunas iespējas. Viduvējas, pelēkas cīņas bijušas visiem boksa
lielmeistariem.
iepriekšējā ciņa bija tiešām smaga, bet var saprast arī Mairi, jo jāstrādā bija akurāti, pretī bija pretinieks ar smagu roku. radās gan jautājums, ja Mairis nespēja īsti sekmīgi noboksēt salīdzinoši mazkustīgu bokseri, tad, kā viņam būs ar tik tehnisku un kustīgu?

     [+] [-]

, 2017-12-07 15:15, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Skaidrs ir viens, cīņai ir jābūt interesantai. Sliktākais iespējamais scenārijs, Usiks visu cīņu superuzmanīgi boksēs ar distanci, snaiperējot pēc punktiem. Ja Briedis atradīs ceļu, kā uzlauzt Usika aizsardzību, izsitīs no ritma un iespiedīs viņu pozicionāli, visu var izšķirt viens vai pāris trāpīgi spēcīgi sitieni.
Bet ko citu Usikam darīt? Viņš ir olimpiskais čempions, olimpiskie čempioni uzvar pēc punktiem vai ar TEHNISKO nokautu! Nevienu uz dēļiem viņi negulda.

  +5 [+] [-]

, 2017-12-07 15:15, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Iepriekšējā cīņā pabojāja Maira statusu, bet nu... jauna cīņa,
jaunas iespējas. Viduvējas, pelēkas cīņas bijušas visiem boksa
lielmeistariem.
Statuss kā bija, tā ir- Čempions.

Ir ērtāki pretinieki, un ir spoileri. Cīņas zīmējums atkarīgs arī no pretinieka tomēr.

     [+] [-]

, 2017-12-07 15:19, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Bet ko citu Usikam darīt? Viņš ir olimpiskais čempions, olimpiskie čempioni uzvar pēc punktiem vai ar TEHNISKO nokautu! Nevienu uz dēļiem viņi negulda.
tā gluži vis nav. Tas nav saistīts ar olimpisko čempionu būšanu vai nebūšanu, domāju, ka netrūkst olimpisko čempionu ar nokautiem.

  +5 [+] [-]

, 2017-12-07 15:22, pirms 6 gadiem
Nu tad par finālu-Briedis-Gasijevs!

     [+] [-]

, 2017-12-07 15:26, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: tā gluži vis nav. Tas nav saistīts ar olimpisko čempionu būšanu vai nebūšanu, domāju, ka netrūkst olimpisko čempionu ar nokautiem.
Protams, tas ir pārspīlējums, bet pasakties, kā Usiks boksē ar Muamaru Hukiču. Jā, Usiks ir elegants, tehnisks, ātrs, bet Dortikoss Hukiču diezgan noteikti būtu nogāzis - ja tiktu pie tādiem sitieniem, pie kādiem tika Usiks.

     [+] [-]

, 2017-12-07 15:41, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Protams, tas ir pārspīlējums, bet pasakties, kā Usiks boksē ar Muamaru Hukiču. Jā, Usiks ir elegants, tehnisks, ātrs, bet Dortikoss Hukiču diezgan noteikti būtu nogāzis - ja tiktu pie tādiem sitieniem, pie kādiem tika Usiks.
tas nebūtu īsti korekts salīdzinājums, jo Usiks tiek pie tādiem sitieniem tāpēc, ka viņš tieši boksē, kā Usiks, ir tehnisks un kustās tik ātri, kā Usiks. Tāpēc manā uztverē tas šādā ceļā nekādi nedarbojas. Bet Dortikoss Usikam (kā arī jebkuram citam no palikušajiem bokseriem)varētu būt visai smags nepatīkams pretinieks, jo viņš bija tiešām ātrs un kustīgs
Reizēm mēs nezinam visas nianses, iespējams Usiks saudzē rokas, līdzīgi, kā Meivezers, kurš sākoties roku problēmām pārstāja nokautēt savus pretiniekus

  +1 [+] [-]

, 2017-12-07 17:21, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: tas nebūtu īsti korekts salīdzinājums, jo Usiks tiek pie tādiem sitieniem tāpēc, ka viņš tieši boksē, kā Usiks, ir tehnisks un kustās tik ātri, kā Usiks. Tāpēc manā uztverē tas šādā ceļā nekādi nedarbojas. Bet Dortikoss Usikam (kā arī jebkuram citam no palikušajiem bokseriem)varētu būt visai smags nepatīkams pretinieks, jo viņš bija tiešām ātrs un kustīgs
Reizēm mēs nezinam visas nianses, iespējams Usiks saudzē rokas, līdzīgi, kā Meivezers, kurš sākoties roku problēmām pārstāja nokautēt savus pretiniekus
Cik skatijos Dortikosa pēdējo cīņu, izskatijās,kustīgs ar labi asu pi*aku, mazliet defā bija robi, bet tas stils tads patīkams, uzbrukums brutāli labs un ātrums arī teicams, domāju, pat reālākais kadidāts uz finālu.

  +6 [+] [-]

, 2017-12-07 17:37, pirms 6 gadiem
Cīņā starp Dortikosu un Gasijevu tiešām būtu 50/50. Ar visu to, ka jutīšu līdz Briedim - tik ļoti bukmeikeri parasti nekļūdās (Latvijas kanoros ir 3,5/1,25, neitrālākos 4,2/1,15). Ticamākais scenārijs diemžēl tiešām ir Usika uzvara pēc punktiem, vienīgais, kas var glābt Mairi ir pirmajā cīņas pusē noslānīt ukrainim korpusu, lai tas kļūst lēnāks, un tad, tuvāk beigām labi trāpīt bārdā, bet nu gudri spriest komentāros ir krietni vieglāk, nekā to realizēt

  +1 [+] [-]

, 2017-12-07 17:53, pirms 6 gadiem
Kubietis zaudēs Gasijevam, vismaz tā gribētu... bet par Briedi un Usiku, es galīgi nesaprotu kâpēc ukrainim prognozē bezmaz vai vieglu pastaigu... Briedim visas uzvaras, 70 % ar nokautu. Labi, Usiks smuki sasita Huku bet Briedis pamocìjās pret ļoti spēcīgo Peresu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-12-07 19:03, pirms 6 gadiem
Briedis kruīzā pāries pāri Usikam ar pusspēku. Usika kepkas pa krūmiem!

  +2 [+] [-]

, 2017-12-07 19:06, pirms 6 gadiem
Visvairāk laikam jāpriecājas par to, ka pusfinālos ir 4 dažādo versiju čempioni, kuri vēl nav jutuši zaudējumu rūgtumu! Bet diviem tomēr tie būs pirmie...Parasti jau mājas bokseriem ir jāuzvar!!!
Un domāju, ka Usiks pats nemaz tik labi nejūtas pirms šīs cīņas...

  +1 [+] [-]

, 2017-12-07 19:39, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: kas tad var atbalstīt ukraini, ja ļoti labi zinām, ka viņi ir parādā naudu krievijai par gāzi un parāds nav īsti arī atdots.

runājot par Usiku, nu ko tur teikt, Ukrainis paliek ukrainis, daudz muld, ceru, ka Briedis parādīs savu spēku un Vācijā iegūtās prasmes.
domāju, ka tu esi saspiedies, pēc tā, ko Krievija ir savārījusi Ukrainā, krievijā būs forever parādā ukraiņiem, pat ja viņi lietotu krievu gāzi un nemaksātu nākamos 100 gadus,

     [+] [-]

, 2017-12-07 20:16, pirms 6 gadiem
šādā līmeni reti kad ir savādāka attiecība kā 50:50. tiešām ļoti reti kad gadās pretinieks, kurš nav sagatavojies

  +1 [+] [-]

, 2017-12-07 20:58, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: jo Ūsainajam ir ļoti labs sitiens un pārliecinošas uzvaras, savukārt Mairim pēdējās cīņas ir bijušas grūtas un nav izteikti bijis dominantē. es skatījos pret Peresu, un neteiktu, ka bija baigais pārsvars. u
Ūsainajam nemaz tik viegli negāja ne pret Glovacki, ne pret Hanteru. Un tie principā ir vienīgie vērā ņemamie bokseri ar ko viņš ir boksējis. Jā uz to bomžu fona ar ko viņš boksēja pirms Glovacka, viņš izskatījās pēc Muhameda Ali. Hukam karjera beidzās jau tad, kad viņš ar skaistu KO atdeva jostu Glovackim(pēc tam divas vājas cīņas un bez ierunu zaudējums Mairim). Usika karjera ir pilnīgi savādāka kā Maira. Viņš uz ļoti veiksmīgas amatiera karjeras pamata ātri uztaisīja profesionāļa karjeru. Protams tas, ka viņš ir no valsts ar spēcīgām boksa tradīcijām arī viņam palīdzēja.

  -2 [+] [-]

, 2017-12-07 21:25, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: jo Ūsainajam ir ļoti labs sitiens un pārliecinošas uzvaras, savukārt Mairim pēdējās cīņas ir bijušas grūtas un nav izteikti bijis dominantē. es skatījos pret Peresu, un neteiktu, ka bija baigais pārsvars. u
Iedod saiti, kas kam ir parādā, kremlin ?! Ak jā, izslēdz zombi tv laukā.

  -4 [+] [-]

, 2017-12-07 21:49, pirms 6 gadiem
Ja es nekļūdos tad līdz Manuela Čaras cīņai Maira galvenais treneris bija tas krieviņš, neatceros viņa vārdu, bet Mairim regulāri bļāva no ringa malas ko darīt un ko nē, ļoti gudrs treneris. Par Kleinu sāku dzirdēt tikai pēc Duradolas cīņas. Un fakts tāds, ka Oleksandrs Usiks gatavojas Latvijā un kāpēc man ir tādas aizdomas ka viņš prasa padomu kā uzvarēt Mairi tieši no tā krieviņa. Un kāpēc Mairis trenējas Spānijā nevis Latvijā, te arī varētu būt šis tas kas slēpjams no Maira puses, kāda trauma vai kas ārstējams, jo ja viņš gatavotos Latvijā tad baumas ātri aizietu līdz Oleksandra ausīm. Tā kā tas ir interesanti, ka Oleksandrs gatavojas Latvijā bet Mairis Spānijā, tur noteikti ir kāds zemteksts.

  -4 [+] [-]

, 2017-12-07 21:52, pirms 6 gadiem
Un bokseri vispār par savām traumām klusē, jo viņi vispār to nedrīkst darīt, ja nu vienīgi pēc cīņas. Vairāk vai mazāk tas ietekmē pretinieka straķēdiju ja pretinieks piemēram zin ka tam otram bokserim teiksim ir labās rokas trauma.

  +2 [+] [-]

, 2017-12-07 22:11, pirms 6 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Ja es nekļūdos tad līdz Manuela Čaras cīņai Maira galvenais treneris bija tas krieviņš, neatceros viņa vārdu, bet Mairim regulāri bļāva no ringa malas ko darīt un ko nē, ļoti gudrs treneris. Par Kleinu sāku dzirdēt tikai pēc Duradolas cīņas. Un fakts tāds, ka Oleksandrs Usiks gatavojas Latvijā un kāpēc man ir tādas aizdomas ka viņš prasa padomu kā uzvarēt Mairi tieši no tā krieviņa. Un kāpēc Mairis trenējas Spānijā nevis Latvijā, te arī varētu būt šis tas kas slēpjams no Maira puses, kāda trauma vai kas ārstējams, jo ja viņš gatavotos Latvijā tad baumas ātri aizietu līdz Oleksandra ausīm. Tā kā tas ir interesanti, ka Oleksandrs gatavojas Latvijā bet Mairis Spānijā, tur noteikti ir kāds zemteksts.
Kur info, ka Usiks gatavojas LV?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2017-12-07 22:22, pirms 6 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Ja es nekļūdos tad līdz Manuela Čaras cīņai Maira galvenais treneris bija tas krieviņš, neatceros viņa vārdu, bet Mairim regulāri bļāva no ringa malas ko darīt un ko nē, ļoti gudrs treneris. Par Kleinu sāku dzirdēt tikai pēc Duradolas cīņas. Un fakts tāds, ka Oleksandrs Usiks gatavojas Latvijā un kāpēc man ir tādas aizdomas ka viņš prasa padomu kā uzvarēt Mairi tieši no tā krieviņa. Un kāpēc Mairis trenējas Spānijā nevis Latvijā, te arī varētu būt šis tas kas slēpjams no Maira puses, kāda trauma vai kas ārstējams, jo ja viņš gatavotos Latvijā tad baumas ātri aizietu līdz Oleksandra ausīm. Tā kā tas ir interesanti, ka Oleksandrs gatavojas Latvijā bet Mairis Spānijā, tur noteikti ir kāds zemteksts.
Ja nemaldos, tad Usiks trenējas Somijā. Par LV neko nebiju dzirdējis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-12-07 22:52, pirms 6 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Ja es nekļūdos tad līdz Manuela Čaras cīņai Maira galvenais treneris bija tas krieviņš, neatceros viņa vārdu, bet Mairim regulāri bļāva no ringa malas ko darīt un ko nē, ļoti gudrs treneris. Par Kleinu sāku dzirdēt tikai pēc Duradolas cīņas. Un fakts tāds, ka Oleksandrs Usiks gatavojas Latvijā un kāpēc man ir tādas aizdomas ka viņš prasa padomu kā uzvarēt Mairi tieši no tā krieviņa. Un kāpēc Mairis trenējas Spānijā nevis Latvijā, te arī varētu būt šis tas kas slēpjams no Maira puses, kāda trauma vai kas ārstējams, jo ja viņš gatavotos Latvijā tad baumas ātri aizietu līdz Oleksandra ausīm. Tā kā tas ir interesanti, ka Oleksandrs gatavojas Latvijā bet Mairis Spānijā, tur noteikti ir kāds zemteksts.
Zemteksts ir tāds, ka Brieža komandai tagad ir liekas finanses, lai mierīgi noorganizētu treniņnometni Spānijā, lai nav jātrenējas tumsā un slapjumā un vīrusos LV . Būtu cīņa augustā, Mairis gan jau gatavotos LV.

  -2 [+] [-]

, 2017-12-08 07:33, pirms 6 gadiem
Nedaudz smieklīgi ,ka sporta centrs raksta ko muld krievijas bokseris.Jo to pašu ar savu prognozi Pučes raidījumā pateica kikboksa čempions Zaurs.Laikam Pučes raidījums ir SC melnajos sarakstos.

  -2 [+] [-]

, 2017-12-12 20:53, pirms 6 gadiem
Mairis jau reiz nobijās no Oleksandra atsakoties no cīņas. Neizdevīgi nosacījumi?!! Kā tad!!! Mairis pārsvarā visu mūžu ir cīnījies par kapeikām.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-12 20:54, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: iepriekšējā ciņa bija tiešām smaga, bet var saprast arī Mairi, jo jāstrādā bija akurāti, pretī bija pretinieks ar smagu roku. radās gan jautājums, ja Mairis nespēja īsti sekmīgi noboksēt salīdzinoši mazkustīgu bokseri, tad, kā viņam būs ar tik tehnisku un kustīgu?
Peress tiešām nebija mazkustīgs. Laikam cīņu neskatījies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-17 03:25, pirms 6 gadiem
yahooo!
Ja tu papeetiitu veeriigaak Usika profilu un konkrerti bildi, kur apgalvo, ka vinsh trenneejas Latvijaa, tad tur skaidraa aarzemju valodaa ir uzrakstiita atrashanaas vieta. Un taa viennoziimiigi nav Latvija 😉
1 2 36 komentāri