Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Grišuņins pasaules čempionātu boksā iesāk ar uzvaru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Grišuņins pasaules čempionātu boksā iesāk ar uzvaru
Nikolajs Grišuņins (no kreisās) uzvarā pār Sergeju Karņejevu
Foto: aiba.org

Latvijas bokseris Nikolajs Grišuņins, kurš startē svara kategorijā līdz 91 kilogramam, Kataras galvaspilsētā Dohā notiekošo AIBA pasaules čempionātu boksā uzsācis ar uzvaru pār baltkrievu Sergeju Karņejevu.

Latvijas labākais amatieru boksa pārstāvis Nikolajs Grišuņins ceļazīmi uz pasaules čempionātu boksā Katarā izpelnījās, iegūstot bronzas medaļu šogad augustā Bulgārijā notiekošajā Eiropas čempionātā.

Grišuņina pretinieks pasaules čempionāta ievadā bija titulētais Baltkrievijas pārstāvis Sergejs Karņejevs, starp kura trofejām ir Eiropas čempionāta sudrabs (2008) un pasaules čempionāta bronza (2011), kā arī viņš 2012. gada Londonas Olimpiskajās spēlēs izcīnīja augsto 5. vietu.

Neskatoties uz baltkrievu boksera tituliem, Nikolajs visai labi tika galā ar savu uzdevumu un izcīnīja pārliecinošu uzvaru pēc punktiem 29:28, 29:28 un 29:28.

Nākamajā kārtā, astotdaļfinālā, kas notiks 8. oktobrī, Latvijas sportists tiksies ar nīderlandiešu bokseri Roju Korvingu, kurš šai kārtā tika ielozēts bez cīņas. Jāpiebilst, ka Korvings šā gada aizvadītajā Eiropas čempionātā izcīnīja 5. vietu.

Izmantotie resursi:
Home - AIBA

     [+] [-]

, 2015-10-07 04:34, pirms 9 gadiem
Labs.