Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Brieža un Glovacka cīņā tiks sadalīta arī WBO čempiona josta

Ints Megnis
Ints Megnis

Brieža un Glovacka cīņā tiks sadalīta arī WBO čempiona josta
Kšištofs Glovackis. Foto: worldboxingsuperseries.com

Jau nākamajā sestdienā gaidāmajā pasaules boksa supersērijas pusfināla cīņā starp Latvijas labāko bokseri Mairi Briedi un poli Kšištofu Glovacki tiks sadalīta ne tikai WBC, bet arī WBO čempiona josta.

Pasaules Boksa organizācija (WBO) nosaukusi Glovacki jauno čempiona jostas īpašnieku, kas kļuvusi vakanta pēc tam, kad līdzšinējais tās īpašnieks Oleksandrs Usiks pārgāja uz smagsvariem. Līdz ar to pret Briedi viņam būs titula aizstāvēšanas cīņa. Iepriekš šonedēļ tika paziņots arī par WBC jostas izspēli - arī šo titulu vakantu padarīja Usiks.

Briedis (25-1, 18 KOs) bija WBC pasaules čempions 2016. un 2017. gadā, karjeras vienīgo zaudējumu piedzīvojot pērn supersērijas iepriekšējās sezonas pusfinālā pret Usiku, kamēr Glovackis (31-1, 19 KOs) bija WBO čempiona jostas īpašnieks 2015. un 2016. gadā.

"Dievs man devis otro iesēju, ko es izmantošu un iekļūšu finālā," izteicies Briedis. "Situācija ir līdzīga kā pērn - divas jostas uz likmes Rīgā, kur aiz manis būs mani cilvēki. Cerams, ka šoreiz viņus nepievilšu."

"Esmu ļoti laimīgs par jaunumiem par divām jostām. Tas būs vēsturisks brīdis Polijai," saka Glovackis.

Brieža un Glovacka cīņa sāksies 15. jūnija pusnaktī. "Arēnā Rīga" todien tiks aizvadīta arī otra pusfināla cīņa, kurā spēkosies kubietis Juniers Dortikoss un amerikānis Endrjū Tabiti.

Skaties WBSS pusfinālu cīņas HD tiešraidē bez reklāmām - tvplaypremium.lv!

Izmantotie resursi:
https://worldboxingsuperseries.com/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-06-07 23:09, pirms 5 gadiem
Kā tas ir, sadalīta- puse vienam, puse otram...?

Man domāt, ka izcīnīta

  -2 [+] [-]

, 2019-06-07 23:25, pirms 5 gadiem


Bļ. izlasīju kārtīgi šito rakstu, un te nāksies rakstīt vēlreiz tagad.

Glovackis uz šo brīdi ir uztaisīts par WBO čempionu, nevis josta ir vakanta.

Tātad šī Glovackim būs WBO titula aizstāvēšana, nevis cīņa par vakantu jostu.

Labi, ka afftars vēl kaut ko par bantēm nav iecepis

     [+] [-]

, 2019-06-08 02:14, pirms 5 gadiem
Jaunaisjaunais!
Ar nožēlu jāatzīzt, ka no sakarīga boksa komentētāja esi pārvērties par valodnieku.

     [+] [-]

, 2019-06-08 09:27, pirms 5 gadiem
Nu ko lai dara, gribētos lasīt precīzu faktu atspoguļojumu, kā tas ir pasaules medijos, toties šeit viens otrs žurnālists raksta vnk uz duru, un pie tam par vairākiem sporta veidiem. Nu kas tur var būt..? Un to visu lasa noteikts daudzums auditorijas, kura attiecīgi tiek dezinformēta. Tas ir redzams, tuvāk cīņai, kad te saskrien vesels bars.