Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vailderam WBC smagsvaru čempiona josta būs jāaizstāv pret Brīzīli

Agris Suveizda

Vailderam WBC smagsvaru čempiona josta būs jāaizstāv pret Brīzīli
Deontejs Vailders pret Taisonu Fjūriju. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Amerikānim Denotejam Vailderam Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona josta smagsvariem būs jāaizstāv pret savu tautieti Dominiku Brīzīli, lēmusi WBC.

Vailders decembrī cīņā par jostas aizstāvēšanu cīnījās neizšķirti ar britu Taisonu Fjūriju. Abi sākotnēji vēlējās revanša cīņu, bet pēc tam, kad Fjūrijs parakstīja līgumu ar ESPN, sarunas pārtrūka.

Vailderam un Brīzīlem līdz 4.aprīlim jāvienojas par cīņas nosacījumiem. Kā cīņas datums un vieta tiek minēts 18.maijs un "Barclays Center" arēna Bruklinā, kur mājas spēles aizvada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība "Nets".

Pašlaik 33 gadus vecais Vailders uzvarējis līdz šim 40 karjeras cīņās, turklāt 39 guvis ar nokautu. Tikmēr viņa vienaudzis Brīzīle uzvarējis 20 no 21 cīņas, 18 no tām noslēdzot ar nokautu. Brīzīle iepriekšējo cīņu aizvadīja pirms Ziemassvētkiem, kad devītajā raundā nokautēja kubieti Karlosu Negronu.

WBC ir prestižākā čempionu josta, bet Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas pieder britam Entonijam Džošuam, kurš tās aizstāvēs 1.jūnijā pret amerikāni Džerelu Milleru.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-03-07 14:36, pirms 5 gadiem
Pašlaik 33 gadus vecais Vailders uzvarējis līdz šim 40 karjeras cīņās, turklāt 39 guvis ar nokautu

diezgan nesakarīgs teikums, pēc kura nevar noprast par neizšķirtu

     [+] [-]

, 2019-03-08 13:38, pirms 5 gadiem
Toties Dominiks Brizils ir kļuvis par.. zīli

Nez cik ilgi šeit vēl analfabēti strādās