Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Dortikoss savu Supersērijas 1/4 finālu aizvadīs Orlando, nosaukti arī pārējie datumi

Rolands Eliņš

Dortikoss savu Supersērijas 1/4 finālu aizvadīs Orlando, nosaukti arī pārējie datumi
Dmitrijs Kudrjašovs un Juniers Dortikoss
Foto: Francisco Perez/Ringstar Sports

Pasaules Boksa Supersērija (WBSS) paziņojusi vēl trīs otrās sezonas cīņu datumus un norises vietas. No Maira Brieža pārstāvētās pirmā smagā svara kategorijas pirmie savas cīņas datumu uzzinājuši Juniers Dortikoss un Mateušs Masternaks, kuri sacentīsies 20. oktobrī Orlando, ASV.

WBSS publicējusi plānoto ceturtdaļfinālu kalendāru, norādot, ka sākot ar septīto oktobri sešas nedēļas nogalēs pēc kārtas norisināsies ceturtdaļfināla cīņas trīs svara kategorijās. Kopumā būs seši cīņu šovi, un katrā tiks aizvadītas divas ¼ fināla cīņas.

Maira Brieža un Noela Gevora cīņas datums un norises vieta oficiāli nav paziņota, taču WBSS kalendārs liecina, ka brīvas vietas ir palikušas 13. oktobrī, trešajā un desmitajā novembrī, kā arī viena vieta vēl brīva 27. oktobra cīņu šovā Ņūorleānā, kas gan ir mazticams scenārijs Brieža cīņai. 27. oktobrī savu ceturtdaļfināla cīņu pusvidējā svara kategorijā aizvadīs amerikānis Redžiss Progreiss un anglis Terijs Flenegens.

Jau iepriekš bija paziņots par japāņu boksa zvaigznes Naojas Inoues un Huana Karlosa Pajano cīņas norisi septītajā oktobrī Jokohamā, kas būs Supersērijas cetuturtdaļfināls visvieglākajā svarā. Šodien WBSS paziņojusi, ka 20. oktobrī Orlando notiks otrs visvieglākā svara ceturtdaļfināls starp Emanuelu Rodrigesu un Džeisonu Moloniju, kā arī pirmais ceturtdaļfināls pirmā smagā svara kategorijā, kur sacentīsies Brieža potenciālie nākamie konkurenti Juniers Dortikoss un polis Mateušs Masternaks.

Jāpiemin, ka Supersērijas ceturtdaļfināls ieplānots desmitajā novembrī, proti, datumā, kad tiek paredzēta pirmā smagā svara universālā čempiona Oleksandra Usika tikšanās ar Toniju Beljū. Attiecīgi visas četras pasaules čempiona jostas Supersērijas ceturtdaļfinālu laikā joprojām vēl atradīsies pie Usika.

Supersērijas ¼ finālu kalendārs

DatumsVietaCīņaCīņa
7.10JokohamaInoue-PajanoRelihs-Trojanovskis
13.10???
20.10OrlandoDortikoss-MasternaksRodrigess-Molonejs
27.10ŅūorlenānaProgreiss-Flenegens?
3.11???
10.11???

Pasaules boksa Supersērija, 1/4 fināli pirmajā smagā svarā

CīņaDatumsVieta
Mairis Briedis (Latvija; 1.) - Noels Gevors (Vācija)??
Junjers Dortikoss (Kuba; 2.) - Mateušs Masternaks (Polija)20.10Orlando
Kšištovs Glovackis (Polija; 3.) - Maksims Vlasovs (Krievija)??
Ruslans Faifers (Krievija; 4.) - Endrū Tabiti (ASV)??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja