Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Krievu promouters: "Piedavāju Maikam Taisonam maču, viņš prasīja miljoniņu"

Krievu promouters: "Piedavāju Maikam Taisonam maču, viņš prasīja miljoniņu"
Maiks Taisons. Foto: usatoday.com

Krievijas boksa promouters Vladimirs Hrjunovs piedāvājis leģendārajam amerikāņu bokserim Maikam Taisonam (53) piedalīties WTKF līgas rīkotajā cīņas un boksa vakarā, kas notiks Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā.

Kā jau ziņots, 53 gadus vecais Maiks Taisons smagi trenējas, lai varētu atkal boksēt, aizvadot vairākus labdarības mačus.

Vladimirs Hrjunovs: "Vakar sazinājāmies ar Taisonu. Zvans bija par citu tēmu, bet mēs apspriedām arī viņa nodomu atgriezties ringa. Viņš jautāja, vai ir iespēja aizvadīt maču Krievijā. Piedāvāju piedalīties WTKF rīkotajās sacensībās Baltkrievijā. Pretinieks pēc izvēles - Sergejs Haritonovs vai Aleksandrs Jemeļjaņenko. Paraugmačs pēc boksa noteikumiem. Taisons prasīja, vai man atradīsies miljoniņš. Atbildēju, ka atradīsies."

Taisons nezināja, ka MMA cīņā ir brāļi Aleksandrs un Fjodors Jemeļjaņenko, jo jaunākais nav tik populārs. "Aleksandru nezināja, tāpēc sākumā domāja, ka runa ir par Fjodoru. Precizēju, ka biju domājis Aleksandru. Šodien parunāšu ar tagadējo WTKF čempionu Haritonovu, bet pēc tam - ar Aleksandru. Taisons patlaban tiešām trenējas. Viņam ir labi piedāvājumi, piemēram tūre Austrālijā," atklāj krievu pomouters.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru


, 2020-05-06 16:58, pirms 4 gadiem
nu bet protams... gribēja, lai Maiks boxējas kādas idejas vārdā?
, 2020-05-06 20:33, pirms 4 gadiem
Jāsavāc miljoniņš, lai Zutim ir pretinieks. Ar to varētu sevi pieteikt slavas zālei.
, 2020-05-06 22:49, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Jāsavāc miljoniņš, lai Zutim ir pretinieks. Ar to varētu sevi pieteikt slavas zālei.
nedomāju, ka Zutis varētu nocīnīt Taisonu
, 2020-05-07 09:57, pirms 4 gadiem
.............. rakstīja: nedomāju, ka Zutis varētu nocīnīt Taisonu
Taisons noliktu Zuti pirmajā raundā. Dzelzs dūres vienam uznācienam pietiktu.
, 2020-05-07 15:40, pirms 4 gadiem
Taisonam miljons tiks piedāvāts tāpat, un iespējams pat vairāk.
Tā ka nevajag te sensāciju taisīt
, 2020-05-08 00:10, pirms 4 gadiem
Nu miljonu vins ir pelnijis vismaz.... Bet vajadzetu kadus 3mlj nopelnit, jo tada legenda kaa vins ir tikai viena, mums pat butu pienakums samesties.... Joks protams.
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).