Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Golovkins ringā atgriežas ar nokautu otrajā raundā

Golovkins ringā atgriežas ar nokautu otrajā raundā
Genadijs Golovkins pēc uzvaras pār Vanesu Martirosjanu
Foto: AP/Scanpix

Karagandā dzimušais Kazahstānas bokseris Genadijs Golovkins (38-0-1, 34 KO) sestdien Kalifornijā jau otrajā raundā noguldīja Armēnijā dzimušo ASV pārstāvi Vanesu Martirosjanu (36-4-1, 21 KO), aizstāvot savas WBA, WBC un IBO jostas.

Vidējā svara čempions Golovkins pērn septembrī pēc strīdīga tiesnešu lēmuma cīnījās neizšķirti ar Saulu "Kanelo" Alvaresu, pārtraucot 37 uzvaru sēriju. Turpinājumā abiem bija plānota revanša cīņa, tomēr to atcēla, jo martā meksikānim konstatēja pozitīvas dopinga analīzes. Līdz ar to Golovkins tagad izgāja ringā pret Martirosjanu, esot izteikts favorīts.

Pirmais raunds vēl bija no abiem bokseriem līdzīgs, tomēr otrajā raundā Golovkins pilnībā dominēja, pēc liekot tā vidū tiesnesim pārtraukt dueli. Savas čempionu jostas līdz ar to Golovkins aizstāvēja jau divdesmito reizi.

Zīmīgi, ka Martirosjans nebija cīnījies divus gadus, savā iepriekšējā cīņā 2016. gada maijā zaudēja kubiešu izcelsmes ASV bokserim Erislandi Laram. Viņš sestdienas cīņā trāpīja vien desmit no 31 sitiena, kamēr Golovkins bija precīzs 36 no 84 reizēm.

Golovkinam aprīlī apritēja 36 gadi, bet Martirosjanam pirms dažām dienām – 32 gadi.

"Esmu gatavs jebkurā laikā," pēc uzvaras Golovkins teica par iespējamo revanša cīņu ar Alvaresu, kuram augusta vidū noslēgsies diskvalifikācija. "Joprojām esmu pasaules čempions. Deviņus gadus. Man ir 11 jostas. Nāc un paņem manas jostas."


, 2018-05-06 08:40, pirms 6 gadiem
Raksts izcils. Pēc liekot tā vidū
, 2018-05-06 09:31, pirms 6 gadiem
Drusku tā kā svara kategorija prasās, lai rakstā ir norādīta.. saprotu ka daudzi tāpat zina vai var uzreiz uzgooglēt.. bet nu man kā svētdienas boksa cienītājam nav ne jausmas un googlēt slinkums
, 2018-05-06 09:45, pirms 6 gadiem
Autoru ziepēs!
, 2018-05-06 11:16, pirms 6 gadiem
"Golovkins pilnībā dominēja, pēc liekot tā vidū tiesnesim pārtraukt dueli"

Tieši kāpēc tiesnesim bija jāpārtrauc cīņa.? Vai tad nepietiek prāta uzrakstīt, ka Martirosjans tika nokautēts..? Saņēma vairākus smagus sitienus, pēc kuriem vairs nepēja atlabt, kamēr referee noskaitīja līdz 8 un pat līdz 10.?

Šitais afftars patiešām ir fenomenāls, raksta par hokeju, futbolu un ko tik vēl ne, tikai ne par vienu sportu sakarīgi nevar uzrakstīt, za to selfijus ar izbolītām acīm prot instagram salikt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.