Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Beljū trīsreiz aizsūta nokdaunā Heju, triumfējot arī revanša cīņā

Beljū trīsreiz aizsūta nokdaunā Heju, triumfējot arī revanša cīņā
Deivids Hejs, ringa tiesnesis un Tonijs Beljū
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt divu britu smagā svara bokseru cīņā Tonijs Beljū (30-2-1, 20KO) piektajā raundā ar tehnisko nokautu sakāva Deividu Heju (28-4, 26KO), triumfējot arī revanša cīņā.

Iepriekšējā gada martā abu bokseru pirmajā cīņā Hejs tika uzskatīts par favorītu, veiksmīgāk iesāka cīņā, taču tās gaitā guva nopietnu savainojumu (Ahileja cīpslas plīsums) un 11. raundā bija spiests piedzīvot sakāvi ar tehnisko nokautu. Arī pirms šīs nakts cīņas favorīta statuss tika atdots bijušajam pasaules čempionam divās svara kategorijās Hejam.

Cīņas pirmos raundus abi bokseri aizvadīja piesardzīgi, neizceļoties ar bīstamiem sitieniem, turklāt gan Hejs, gan Beljū pēc oponenta sitieniem uzskatāmi demonstrēja, ka tie nav atstājuši nekādu ietekmi. Kopumā cīņas ievadā aktīvāks bija Hejs, kamēr Beljū darbojās kā otrais numurs, vairāk koncertējoties uz pretuzbrukumiem. Savu iespēju Beljū sagaidīja trešā raunda izskaņā, kad ar pretsitienu aizsūtīja pretinieku nokdaunā. Hejs gan ātri bija augšā, taču īsi pirms gonga piedzīvoja vēl vienu nokdaunu.

Sajutis Heja ievainojamību, Beljū ceturtajā raundā jau demonstrēja krietni aktīvāku boksu, cenšoties piebeigt oponentu. Hejs izturēja pretinieka ofensīvu, taču nespēja atbildēt ar līdzvērtīgu atbildi. Piektā raunda sākumā Hejs šķita atguvies, taču raunda vidū Beljū vēlreiz viņu aizsūtīja nokdaunā. Hejs spēja piecelties, taču pēc Beljū sitienu sērijas ringa tiesnesis pielika punktu cīņai, to apturot – Tonija Beljū uzvara ar tehnisko nokautu piektajā raundā.

Pēc cīņas Hejs apstiprināja, ka savainojumu viņam neesot un šajā cīņā pretinieks vienkārši bijis labāks: "Tonijs aizvadīja lielisku cīņu. Viņam ir lielisks treneris Deivids Kaldvels, un es noņemu cepuri viņu abu priekšā. Bija nokauti, bija uguņošana, esmu priecīgs, ka mēs ikvienam devām lielisku cīņu. Esmu pilnībā vesels, tāpēc visu cieņu Tonijam. Viņš šonakt bija labāks. Vienubrīd man šķita, ka esmu uzķēris pareizo cīņas ritmu, taču tad kaut kas aizgāja ne tā, kā vajag. Vai tagad laiks kārt cimdus uz nagliņas? Vispirms gribu noskatīties cīņu. Iespējams, ja vēlreiz atgriezīšos ringā, izskatīšos labāks nekā šodien."

"Hejs ir lielisks bokseris, viņam ir neticams spēks. Viņš ir leģenda. Esmu priecīgs, ka uzvarēju, pretēji prognozēm," sacīja Beljū. "Kurš nākamais? Nezinu. Es eju uz Supersēriju. Man ikviena cīņa ir Supersērija. Man nepieciešama megazvaigzne [nākamajā cīņā]. Usiks, Gasijevs, Vords. Gribu titulcīņu vai kādu ievērojamu pretinieku."


, 2018-05-06 01:18, pirms 6 gadiem
Hejs lupata
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-06 01:23, pirms 6 gadiem
Tas bija cirks nevis cīņa. Hejs uzlika mīksto uz sagatavošanas procesu un sporta ambīcijām, iznāca saņemt savu honorāru. No sporta nebija ne smakas. Viss notika kā restlingā.Beljū ārī malacis, cruiserweightā viņš jau sen būtu sakauts un paliktu bez naudas, atrada veidu kā pelnīt miljonus, "cīnoties" ar čomu.
, 2018-05-06 01:25, pirms 6 gadiem
Kas par cirka izrādi....

Par cīņām runājot, nez vai beidzot nebūtu laiks Bumslayeram pret Joshua uzsisties
, 2018-05-06 01:51, pirms 6 gadiem
Bildē izskatās kā Beljū būtu kājās sandeles un baltas zeķes
, 2018-05-06 02:07, pirms 6 gadiem
GGG cīņu laikam jāpalūr
, 2018-05-06 02:59, pirms 6 gadiem
tāds bomzis tas Hejs ir palicis, pilnīgi kauns skatīties. Vienīgais, kas bija briesmīgāks par šo cīņu bija viņa šorti. Izskatījās kā milzīgs pied*rsts pampers.
, 2018-05-06 06:59, pirms 6 gadiem
наpoд недавнo pаскрыл секрет стpойногo и подтянутогo тела, не занимаясь cпоpтом и без диет лишь с помощью миостимулятора. Этoт спосoб вычитал в одном блoге и pешил cpазу же oпpобовать, результат удивил: за две недели убрал живoт и начали прocтупать кубики, подкачал руки и cпину.Тeпеpь и жeна захoтeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал и цена вoпpоca кoпeeчнaя. Вот тот блог, где подpобнo вcе опиcано --- Блог Домашнего качка
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-06 09:41, pirms 6 gadiem
Iestudēts šovs nekas vairāk.
, 2018-05-06 10:48, pirms 6 gadiem
zaxx rakstīja: Iestudēts šovs nekas vairāk.
Kauns bija skatīties šo "cīņu". Divi āksti iznākuši ringā nopelnīt naudu. Tāds Usiks vai Gasijevs šitādus noliktu gar zemi minūtes laikā.
, 2018-05-06 10:53, pirms 6 gadiem
CIRKS!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-06 11:51, pirms 6 gadiem
ilj_kostrov_100234907519199 rakstīja: наpoд недавнo pаскрыл секрет стpойногo и подтянутогo тела, не занимаясь cпоpтом и без диет лишь с помощью миостимулятора. Этoт спосoб вычитал в одном блoге и pешил cpазу же oпpобовать, результат удивил: за две недели убрал живoт и начали прocтупать кубики, подкачал руки и cпину.Тeпеpь и жeна захoтeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал и цена вoпpоca кoпeeчнaя. Вот тот блог, где подpобнo вcе опиcано --- http://gg.gg/mblog
kāds nevarētu šo nobanot pie katra raksta savu mēslu raksta.
, 2018-05-06 12:56, pirms 6 gadiem
tajā pat laikā Briedis ar Usiku cīnās "pa īstam" un pelna 10x mazākas naudas. nožēlojami, ka tā
, 2018-05-06 13:24, pirms 6 gadiem
psv89 rakstīja: Tas bija cirks nevis cīņa. Hejs uzlika mīksto uz sagatavošanas procesu un sporta ambīcijām, iznāca saņemt savu honorāru. No sporta nebija ne smakas. Viss notika kā restlingā.Beljū ārī malacis, cruiserweightā viņš jau sen būtu sakauts un paliktu bez naudas, atrada veidu kā pelnīt miljonus, "cīnoties" ar čomu.
Beljū ir klauns, savukārt, pensionārs hejs cirka viesmākslinieks. Nedaudz paboksējot nopelnīja vairāk, kā Briedis savas karjeras laikā. Tas laikam parāda, uz ko tēmēts ir bokss - uz cirku, vai sportu.
Bet smieklīgākais jau tas, ka cilvēki uz šo cirku arī pavelkās...
, 2018-05-06 13:41, pirms 6 gadiem
WreckLV rakstīja: Beljū ir klauns, savukārt, pensionārs hejs cirka viesmākslinieks. Nedaudz paboksējot nopelnīja vairāk, kā Briedis savas karjeras laikā. Tas laikam parāda, uz ko tēmēts ir bokss - uz cirku, vai sportu.
Bet smieklīgākais jau tas, ka cilvēki uz šo cirku arī pavelkās...
Tā cīņa bija vairāk priekš britu publikas. Visi jau nav klauni. Ir jau, kas smagsvaros prot boksēt. Bet no tādiem jau Beljū mēģinās izvairīties, bet ja gribēs haipu un naudu būs vien jācīnās. Pēc šīs cīņas tāpat nevar saprast uz ko ir spējīgs Beljū, jo Hejs izskatījās vienkārši drausmīgi. Labi, ka visa šitā klaunāde ar šitiem abiem ir beigusies, un ceerams redzēsim Beljū pret, kādu nopietnu bokseri. Arī kruzeros viņš nav boksējis pret nevienu top veci.
, 2018-05-06 14:15, pirms 6 gadiem
sveiki! vai nepateiktu kāds, kur šo cīņu varēja redzēt? varbūt kādā no krievu kanāliem, kaut gan programmā nekur neatradu... Paldies!
, 2018-05-06 14:24, pirms 6 gadiem
šitais laikam britiem ir baigi populāri-sataisīt episkas cīņas vienam pret otru,viegli pasparingot,saņem kāpostu un pa mājām...
, 2018-05-06 14:25, pirms 6 gadiem
Tiešām Usiks ar Gasijevu šitos pelmeņus sabombītu lupatu lēveros...
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).