Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Meivezers: ''Ja Makgregors ir gudrs, nopelnīs miljonus pirms zaudē UFC''

Krišs Upenieks

Meivezers: ''Ja Makgregors ir gudrs, nopelnīs miljonus pirms zaudē UFC''
Floids Meivezers
Foto: AP/Scanpix

Floids Meivezers kārtējo reizi atzīmējis, ka ir gatavs boksa ringā tikties ar UFC zvaigzni īru Konoru Makgregoru, kuram ieteicis pēc iespējas ātrāk cīnīties ar viņu pirms atkal tiek piedzīvots kāds zaudējums UFC ringā.

Pēdējo astoņu mēnešu laikā abas puses vairākkārt paudušas, ka spēcīgāko gatavi noskaidrot ringā pēc boksa noteikumiem. Floids Meivezers īram ieteicis tuvākajā laikā cīnīties ar viņu, nevis no sākuma izvēlēties kādu cīņu pēc UFC noteikumiem, kur agri vai vēlu Konors atkal piedzīvošot zaudējumu un kritīsies viņa vērtība.

''Atšķirība starp viņu un mani ir vienkārša - viņam ir vajadzīga šī cīņa. Ja es būtu viņš un būtu gudrs, pirms atkal zaudētu UFC par lielu naudu ļautu Floidam Meivezeram sevi sakaut. Tāds ir bizness,'' pašreizējo situāciju komentējis Meivezers.

''Ir atšķirība starp darba devēju un darba ņēmēju. Varu vienkārši pateikt: ''Aiziet, darām to.''. Bet, kad ir runa par Konoru Makgregoru, viņam no sākuma ir jārunā ar UFC prezidentu Dana Vaitu, Pēc tam Danam ir jārunā ar saviem bosiem. Konors nav noteicējs. Man nav priekšnieku. Cīņa vienkārši varēja notikt jau pirms vairākiem gadiem. Viss notiek kāda iemesla dēļ.

''Kad pirmo reizi bija piedāvājums cīnīties ar Meniju Pakjao, man piedāvāja garantētus 50 miljonus. Ar pacietību panācu to, ka ieguvu 300 miljonus. Man ir bijis 20 gadus skrējiens. Lai iegūtu respektu, tev pretī ir jādod respekts. UFC ir lieliska kompānija, bet desmit gadu laikā neesmu redzējis nevienu, kurš iegūtu 30 miljonus. Bet mēs esam izveidojuši savu brendu, kurš pa cīņu iegūst 100, 300 miljonus.''

Izmantotie resursi:
https://uk.sports.yahoo.com/news/fl...

  +2 [+] [-]

, 2017-03-06 15:47, pirms 7 gadiem
Meivers... tā nosmējos ';

  +1 [+] [-]

, 2017-03-06 15:48, pirms 7 gadiem
Upis

  +1 [+] [-]

, 2017-03-06 15:50, pirms 7 gadiem
Sākumā Lasiju un domāju, kas ir Meivers

     [+] [-]

, 2017-03-08 11:30, pirms 7 gadiem
īru rūķim būs sāpīgi