Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Džošua pirms revanša aizstāvas no kritiķiem: "Nedomāju, ka viņam paveicās. Tas bija izcils sitiens"

Džošua pirms revanša aizstāvas no kritiķiem: "Nedomāju, ka viņam paveicās. Tas bija izcils sitiens"
Endijs Ruiss, promouters Edijs Hērns un Entonijs Džošua. Foto: AFP/Scanpix

Ar nepacietību tiek gaidīta sestdien paredzētā cīņā starp Entoniju Džošua un Endiju Ruisu, jo pirmais duelis noslēdzās ar šokējošu amerikāņa uzvaru. Vien pāris dienas pirms revanša Džošua skaidroja, ka ar saviem komentāriem nav vēlējies noniecināt pretinieka uzvaru.

Džošua pēc zaudējuma izteicās, ka Ruisa sitiens trešajā raundā bija dievu dāvana, bet tagad viņš taisnojies, ka pārprasts. "Ar to nedomāju, ka viņam paveicās. Gluži vienkārši tas bija ideāls sitiens. Ikviens, kurš gatavojas cīņai par smagsvara titulu, vēlētos saņemt šādu iespēju," pauda Džošua.

Vien 26 sekundes pirms minētā sitiena izdarīšanas pats Ruiss bija nonācis uz ringa dēļiem, bet spēja piecelties. Turpinājumā viņš noguldīja pretinieku un ielika labu pamatu uzvarai. Džošua trešajā raundā divas reizes nonāca uz zemes, bet spēja turpināt dueli. Tiesa, septītajā raundā tas tika pārtraukts, uzvaru izcīnot Ruisam.

"Viņš par manu sitienu teica tieši to pašu," Džošua turpināja uzsvērt, ka necentās aizskart pretinieku. "Viņam izdevās lielisks sitiens. Boksā svarīgākais ir visu izdarīt īstajā laikā, visu izšķir milimetri. Tas bija izcils sitiens. Tas bija sitiens no dieviem. Pat ja gribētu, nebūtu iespējams izdarīt ideālāk. Uzskatu un ticu, ka tas bija sitiens no dieviem."

Džošua arī norādījis, ka viņa sitiens, kas noguldīja Ruisu uz dēļiem, bijis dievu dāvana. "Jā, tā bija. Taču turpinājums vairs nebija nekāda dāvana. Dievu dāvana palīdzēja viņu pirmo nolikt uz dēļiem. Ceru, ka viņš to atceras."

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/joshua-...


, 2019-12-05 23:14, pirms 4 gadiem
"ar šokējošu amerikāņa uzvaru"

, 2019-12-05 23:31, pirms 4 gadiem
Ruizs gadienā nav meksikānis?
, 2019-12-05 23:45, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Ruizs gadienā nav meksikānis?
Protams,ka ir.
Turklāt 1 Meksikas smagsvara čempis vēsturē.
Jauki ka SC pamodās,bet kā pabieži boksa/cīņassporta rakstos stulbas kļūdas.
Jūsu prognoze?
Manuprāt Ortizs savu darbiņu izdarīs 2x
, 2019-12-05 23:55, pirms 4 gadiem
"Manuprāt Ortizs savu darbiņu izdarīs 2x"

, 2019-12-06 00:19, pirms 4 gadiem
Viegla ciinja noteikti nebuus. Abiem ir savas ieziimes ar ko var izcelties. Par ciinjas iznakumu dodu 50/50,jeb kurs var vinnet. Paskatiities no otras puses,lai Dzosua paceltu savas akcijas praktiski der tikai un vieniigi uzvara,bet Ruizam pietiek ar neizskirtu,jo vinjs tapat paliks varonis👍
, 2019-12-06 02:19, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Ruizs gadienā nav meksikānis?
Meksikānis, bet dzīvo ASV lielāko daļu dzīves.
, 2019-12-06 06:30, pirms 4 gadiem
Likšu uz Ruizu kādu kapeiku , cerēšu ka nepievils bet visādi var sanākt.
, 2019-12-06 12:50, pirms 4 gadiem
oxa rakstīja: Meksikānis, bet dzīvo ASV lielāko daļu dzīves.
Dzimis ASV, bet viņa senči ieceļojuši no Meksikas
, 2019-12-06 17:03, pirms 4 gadiem
Resnītim šoreiz variantu nebūs, Džošua viņu pazemos...
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).