Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Hopkinss: "De La Hoija nokautēs Pakjao"

Hopkinss: "De La Hoija nokautēs Pakjao"
Bernards Hopkinss
Foto: AP

Bijušais absolūtais pasaules čempions vidējā svarā Bernards Hopkinss ir pārliecināts, ka viņa bijušais pretinieks, tagad draugs un biznesa partneris Oskars De La Hoija svētdienas rītā paredzētajā cīņā pret Meniju Pakjao uzvarēs ar nokautu.

35 gadus vecais De La Hoija (39-5, 30KO), kurš ir bijis pasaules čempions sešās svara kategorijās, pēc daudzu uzskata zaudē Pakjao (47-3-2, 35KO) atlētismā un izturībā, taču Hopkinss (49-5-1, 32KO) uzskata, ka krietni svarīgāka ir De La Hoijas pieredze, kas palīdzēs viņam uzvarēt.

"Runa nav par vecumu, to pat nav vērts pieminēt un izteikt prognozes, kas balstītas uz to [vecumu]," sacīja Hopkinss. "Daudz svarīgāka ir pieredze. Un Oskaram tā ir. Menijs Pakjao, protams, ir veiksmīgs sportists, taču viņam pretī būs viltīga lapsa, kura zina kā tikt klāt savam medījumam. Šī lapsa prot viltībā pārspēt ikvienu."

"Pakjao – tas ir simtprocentīgs uzbrukums. Viņam ir aizsardzība, kas izraisa lielas šaubas. Mana prognoze – Oskars nokautēs Pakjao astotajā vai devītajā raundā," piebilda Hopkinss.

Oskara De La Hoijas un Menija Pakjao cīņa notiks 7. decembra rītā plkst. 4:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com


, 2008-12-05 14:20, pirms 15 gadiem
Jācer, ka Oskars uzvarēs un aizies ar godu no lielās skatuves...
, 2008-12-05 14:29, pirms 15 gadiem
tas ir pieņēmums vai kkāda gaišreģa doma?
, 2008-12-05 15:33, pirms 15 gadiem
fantomas rakstīja: Jācer, ka Oskars uzvarēs un aizies ar godu no lielās skatuves...
jācer, ka uzvarēs Pacquiao un tavu seju rotās tāds pats abloms kā Osītim.
, 2008-12-05 17:29, pirms 15 gadiem
*r3nam3 rakstīja: jācer, ka uzvarēs Pacquiao un tavu seju rotās tāds pats abloms kā Osītim.
ceri vien!
, 2008-12-07 19:08, pirms 15 gadiem
ingars31 rakstīja: ceri vien!
pareizi Ingar,karteejam dzejniekam mute ciet
, 2008-12-07 21:44, pirms 15 gadiem
ingars31 rakstīja: ceri vien!
Nu ko, sūkājat abi ar JimBim ledu!
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).